reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienko super że imprezka udana. U nas od rana swieci słoneczko więc liczę że nasza też będzie udana:tak::-)
No i ogromne całuski dla Ksawerego i Lenki rośnijcie duże i zdrowe nasze półroczniaczki

Kokusia zycze udanej imprezki!!!!

I dołączamy się do życzeń!!!!!!

a Wiktorek wczoraj dostal prezencik od mamusi- pierwszy kubeczek!:tak:
bo juz sie tyle nasluchaliśmy, że nie można pić soczków z butelki no to pijemy teraz z kubeczka, a Wiktor jaki zadowolony, bo końcu może sobie zlapać sam za uszka, bo z butelka jakoś mu to łapanie nie wychodziło:-)

Słonecznej niedzieli wszystkim mamusiom i maluszkom!

Beciaczek a jki kubeczek kupiłaś, ja też juz juleczce sprawiłam kubeczek ale ona ciągnie z niego jak ze smoczka :-D:-D:-D

Ollcia zazdroszczę zakupów w Ikei:tak::tak::tak:

A tak w ogóle dzień dobry...

reklama
Madzienka, taki od 4 miesiąca Tommee Tippee, Wikuś też ma taki odruch, jakby smoczka ssał, ale myślę, że to kwestia czasu, bo to kolejna nowość, jak zaczynał obiadki, to też się dziwił co to za nowy sprzęt ta łyżeczka:-), a teraz?tak szeroko buzie otwiera, także daj małej trochę czasu, przywyknie i z czasem sama się nauczy,
acha, masz już 180głosik, no mamuśko wyrobiłaś się:tak:tatuś na tyłach, coś ta firma o niego nie dba:-D

dERMAMID oil to chyba cos podobne do Oilatum po tym tez nie musialam dodatkowo nawilzac skorka była jak po oliwce:tak: Ile płacisz za ten plynik on jest chyba typowoWloskii???

14 euro i nie wiem czy jest typowo wloski mozesz zapytac u siebie a aptece co ci powiedza...

Madzienka, taki od 4 miesiąca Tommee Tippee, Wikuś też ma taki odruch, jakby smoczka ssał, ale myślę, że to kwestia czasu, bo to kolejna nowość, jak zaczynał obiadki, to też się dziwił co to za nowy sprzęt ta łyżeczka:-), a teraz?tak szeroko buzie otwiera, także daj małej trochę czasu, przywyknie i z czasem sama się nauczy,
acha, masz już 180głosik, no mamuśko wyrobiłaś się:tak:tatuś na tyłach, coś ta firma o niego nie dba:-D

beciaczek dzieki za zaproszenie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A w ogóle to dzień dobry :tak:
My się zaraz zwijamy i jedziemy do Ikei, a Bartek zostaje na ten czas u moich rodziców.

Beciaczek, super że Wiktorek pije z kubeczka :tak:Prawdziwy dorosły facet z niego :-D

no no, ostatnio moja mama pytała czy mu jakiś śpioszków nie kupić jak będzie do mnie lecieć, to się uśmiała, bo ja do niej: nie, nie, Wikuś to już dorosły to już w śpioszkach nie chodzi:-D:-D:-Dewentualnie w pajacykach do spania, a tak to w normalnych spodenkach. Ale miała ubaw ze mnie

no no, ostatnio moja mama pytała czy mu jakiś śpioszków nie kupić jak będzie do mnie lecieć, to się uśmiała, bo ja do niej: nie, nie, Wikuś to już dorosły to już w śpioszkach nie chodzi:-D:-D:-Dewentualnie w pajacykach do spania, a tak to w normalnych spodenkach. Ale miała ubaw ze mnie
To samo....zadnych spoiochow,dorosle ciuszki zminiaturowane;-)

Hej... My dopiero wrócilismy od mojego męza rodziców z obiadku:tak::tak:Teraz Jula dobie drzemie z tatusiem:tak: Wszytkiego Najlepszego dla naszych małych solenizantów:tak: Beicaczek miłego spacerku:-) Landryneczko aa popytam z ciekawosci;-) 14 euro to nie duzo:tak:

reklama

Beciaczek ja też mam taki od 4 miesiaca TT i Jula takie śmieszne miny robi jak pije z niego:-D:-D:-D

Dziekuje za glosiki dziewczynki, moj mąz jest jeszcze tego nie swiadomy...teraz jeszcze jedzie na dwa dni szkolenia wiec powinnam wysunąć się porzadnie na prowadzenie:-D:-D:-D:-Doczywiscie dzieki Wam Kochane:blink::blink::blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry