reklama

Grudniowe mamusie 2008

I my witamy niedzielnie;))))

Tatusiowy juz była na spaceku z Mari..a mamusia miała walnąc kime i nic z tego,bo się okazało,ze trzeba tyle zrobić.....ze jak juz się położyłam to zdąrzyłam oczka zamknąc i porzadnie sie wkręcic jak trzeb było wstać....:sorry2: no i tyle ze spania.....

U nas pogoda ładna nawet....tylko troszu wieje....

Kaja no to lecisz sie opalac kochana.... taki upał to trzeba korzystac:P hahhaha:-)
Mamuskom imprezowiczkom zyczymy udanej zabawy i ładnej pogody:tak:
No i oczywiscie usciski dla wszystkich solenizantów i tych starszych i troszkę młodszych;)))

Mariczka spi to i ja może sie położę troszkę.....do poźniej mam nadzieje....

reklama
Witam grudniowe mamuśki

Mało pisuję bo ząbki Tomciowi hurtem idą :szok: na dole wyszły trzy ząbale :szok:szalone i z Niunia prawdziwy Cycek się robi:-D, nawet w czasie snu szuka mamusi:-D.

100 lat wszystkim solenizantom !!

Witam wszystkie nowe grudnióweczki:-D:-D:-D

Hej... My dopiero wrócilismy od mojego męza rodziców z obiadku:tak::tak:Teraz Jula dobie drzemie z tatusiem:tak: Wszytkiego Najlepszego dla naszych małych solenizantów:tak: Beicaczek miłego spacerku:-) Landryneczko aa popytam z ciekawosci;-) 14 euro to nie duzo:tak:

dzięki Justa, spacerek się udał, ale upał taki się zrobił, że teraz to ja mam i Włochy i Hiszpanię w jednym:-)a Wikuś był dziś już w krótkim rękawku

I my witamy niedzielnie;))))

Tatusiowy juz była na spaceku z Mari..a mamusia miała walnąc kime i nic z tego,bo się okazało,ze trzeba tyle zrobić.....ze jak juz się położyłam to zdąrzyłam oczka zamknąc i porzadnie sie wkręcic jak trzeb było wstać....:sorry2: no i tyle ze spania.....

U nas pogoda ładna nawet....tylko troszu wieje....

Kaja no to lecisz sie opalac kochana.... taki upał to trzeba korzystac:P hahhaha:-)
Mamuskom imprezowiczkom zyczymy udanej zabawy i ładnej pogody:tak:
No i oczywiscie usciski dla wszystkich solenizantów i tych starszych i troszkę młodszych;)))

Mariczka spi to i ja może sie położę troszkę.....do poźniej mam nadzieje....​

No u mnie też tak samo z tym spaniem, zawsze sobie wynajdę 100 tysięcy rzeczy do zrobienia, a jak się zorientuję, to juz za późno na drzemkę:tak:
I ja tez dołączam się do życzeń dla mamusiek co dziś czasu dla nas nie mają:-D:-D:-Dnie no żartuje korzystajcie kochane z mężów:-D i ładnej pogody póki możecie, my Tatusia mieliśmy dziś do 16 i już sami niestety jesteśmy, ale dziś niedziela to mam nadzieje wcześniej skończy

Witam grudniowe mamuśki

Mało pisuję bo ząbki Tomciowi hurtem idą :szok: na dole wyszły trzy ząbale :szok:szalone i z Niunia prawdziwy Cycek się robi:-D, nawet w czasie snu szuka mamusi:-D.

100 lat wszystkim solenizantom !!

Witam wszystkie nowe grudnióweczki:-D:-D:-D
Życzymy wytrawałości z ząbkami;-)Mój tez sie taki cycuś zrobił, wszędzie z mamusią, jak odejdzie na moment to już wielki krzyk.
Tylko, że my już zaliczyliśmy 5 miesiączek, a zębów jak nie widać, tak nie widać, a ja już bym to z głowy chciała mieć:-p

Beciaczek ja też mam taki od 4 miesiaca TT i Jula takie śmieszne miny robi jak pije z niego:-D:-D:-D

Dziekuje za glosiki dziewczynki, moj mąz jest jeszcze tego nie swiadomy...teraz jeszcze jedzie na dwa dni szkolenia wiec powinnam wysunąć się porzadnie na prowadzenie:-D:-D:-D:-Doczywiscie dzieki Wam Kochane:blink::blink::blink:

damy radę Madzieńka, po tych dwóch dniach to sie biedny nie wygrzebie:-)

A z nowości to moj Wiktor nauczył się ostatnio nowego triku na leżaczku, to znaczy, najpierw schyla głowę do przodu, a potem do tyłu tak uderza, że cały leżaczek od razu sie buja:-D:-D:-Dpierw robił to nieświadomie, a jak już zakumał, że się buja, to tak mu się to spodobało, że robi to na okrągło, wariat mały, ja nieraz ze śmiechu nie mogę wytrzymać jak go tak obserwuje, plus dla mnie, że nie muszę go bujać, po co jak on sam juz umie, heh:-D:tak:ale minus, jak go karmie łyżeczką, bo on cały czas tą głową do przodu, do tyłu, aż mu czasem głowę musze przytrzymać jak mu daje łyżeczkę do buzi:-D:tak:żeby mi się nie nadział czasem

Hejka my tez dopiero ze spacerku wrocilismy :tak: calutki prawie dzien bylismy na dworze;-) I troszke na plazy ale za gorąco to poszlismy na lody ze znajomymi Julka sobie cwaniara pospala i teeraz dopiero pewnie zasnie okolo 22:sorry2::dry::dry: Beciaczku bo widzisz to nie musisz jechac juz do Hiszpani ani Włoch jak masz 2in 1:-Da i brawo dla naszego Wiktorka:tak::tak:

Hejka my tez dopiero ze spacerku wrocilismy :tak: calutki prawie dzien bylismy na dworze;-) I troszke na plazy ale za gorąco to poszlismy na lody ze znajomymi Julka sobie cwaniara pospala i teeraz dopiero pewnie zasnie okolo 22:sorry2::dry::dry: Beciaczku bo widzisz to nie musisz jechac juz do Hiszpani ani Włoch jak masz 2in 1:-Da i brawo dla naszego Wiktorka:tak::tak:

Wiktorek dumny sie kłania:-Di ćwiczy kolejne wygibasy na leżaczku, śmiechu co nie miara, ale jak tak dalej pójdzie to leżaczek do wymiany:tak:

My już też z Mari same...to znaczy MARICZKA z misiami śpi w łożeczku,a mamusia niestety sama będzie....tatus ma nocki nieszczęsne...chyba,ze pozycze misia od Mari.... :-p

Po jutrze moj bracki wyjeżdza i bedziemy sami z misiem i mała....WSPANIALEEEEEEEEEE :-):-):-):tak::tak::tak:

WKOŃCU wAM POKAŻE KTO TU WCZEŚNIE WSTAJE:pHAHAH

Beciaczku nie martw sie zabkami...nasza mała też na razie bezzena,ale podobno tak samo jak z włoskami jest z zabkami...im później wyrosna to są podbono trwalsze..... no to nasz łysolek też skorzysta:))))

Ale dzisiaj puchy:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Julcia juz spi a ja nadrabiam zaległości, na szczescie nie popisałyście sie:-D:-D:-Di nie mam dużo czytania:nerd::nerd::nerd:

Kana nie smuc sie, nocki szybko zleca i Misiek będzie znowu w domciu:tak::tak::tak:

Beciaczek ale zdolniacha z Wiktorka...Jula to kopie jedną noga i leżaczek buja sie, z reszta z kolyska robila to samo:-D

Idę spać dziewczynki, dobranoc do jutra;-);-);-);-)

Jeszcze zapomnialam pochwalic sie Wam ze mam juz uszyte nosidełko Mei Tai...czekam az do mnie przyjdzie to porobie fotki
Jeszcze raz dziekuje Marzycielko za namiary:tak::tak::tak:

reklama
witajcie mamuśki :-)
troszkę mnie nie było :zawstydzona/y: a wy jak zwykle tyle naprodukowałyście ze niestety nie dam rady nadrobić:no: my już w domku w Polsce:tak:, przez ten ostatni tydzień tyle się działo że nie miałam czasu zajrzeć nawet na chwilkę... najpierw podróż do domu, urodziny teściowej, wizyta u lekarza łącznie ze szczepieniem, urodziny siostry, wizyta u ortopedy, kupno samochodu:tak::tak::tak:, zakupy i takie tam jeszcze inne sprawy... przed chwilą pożegnałam już męża bo właśnie wyjechał do Dani :-(:-(:-(

dziękuje wszystkim za życzenia dla Lenki:tak::tak::tak:
i oczywiście najlepsze życzenia dla wszystkich zaległych solenizantów i dla Ksawerka:-D
buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry