reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam poniedziałkowo,

kokusia

wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzinek:-):-):-):-):-)

100 lat

Dzień dobry poniedziałkowo. Oj mamuśka widzę że słowa dotrzymałaś i jeszcze się za wklejanie zdjęc wziełaś:-D
Słuchajcie Karolinka jest przesłodka. Normalnie chciałam ją sobie zostawic. I nie tylko ja bo moje starsze dziecko normalnie płakało jak odjeżdżali.
Mamusia a Ty masz normalnie zbawienny wpływ na moje dziecko. Jak poszła spac zaraz jak pojechaliście tak wstała dopiero teraz. Nie chcesz się przypadkiem do mnie przeprowadzic?:-D:tak::-D:tak:

Ogromne cmokasy dla Mateuszka i Julki naszych kolejnych poółroczniaczków i spóznione dla Wiktorka:-):tak:
i ja się dołączma do życzeń, Kokusia, to Ty dopiero 18 lat?ale super, tez bym tak chciała:-Dbo ja to juz stara du...:-D:tak:
a Wiktorek bardzo dziękuje za życzenia, bo wczoraj to tu trochę pusto było, ale my i tak świętowaliśmy, i byliśmy na dłuuuugim spacerku, mamy super foteczki, to wkleję później jak będę miała chwilke do albumiku, bo juz wreszcie mogę:tak:hurraaa!!!!
A ja ju ztylko dni odliczam do przyjazdu mamy, doczekać sie nie mogę,
Udanego poniedziałku mamuśki!

Wy tu sobie babeczki rządźcie, tylko tak grzecznie, zebym nadrobic potem mogła:-Da ja zmykam dosypiać, bo wczoraj nam sie figlii zachciało:-D:-D:-D, to teraz niewyspana, a tak w ogóle to śmieszna historia z Wiktorkiem apropo, ale to juz później i nie tu:-D:tak:ubaw po pachy z tym naszym dzieciakiem,i z nami tez nie lepszy:-D

Wy tu sobie babeczki rządźcie, tylko tak grzecznie, zebym nadrobic potem mogła:-Da ja zmykam dosypiać, bo wczoraj nam sie figlii zachciało:-D:-D:-D, to teraz niewyspana, a tak w ogóle to śmieszna historia z Wiktorkiem apropo, ale to juz później i nie tu:-D:tak:ubaw po pachy z tym naszym dzieciakiem,i z nami tez nie lepszy:-D
na dobranoc beciaczku:-)

Witam poniedziałkowo,

i ja się dołączma do życzeń, Kokusia, to Ty dopiero 18 lat?ale super, tez bym tak chciała:-Dbo ja to juz stara du...:-D:tak:
QUOTE]

Kokusia wszystkiego naj, naj z okazji urodzinek, pociechy z Natalki i oby spełniło się wszystko to o czym marzysz :tak:

Dziękuję serdecznie dziewczyny i zapraszam na urodzinkowe ciasto:tak: Beciaczku ja o osiemnastych urodzinach to już dawno zapomniałam:-D

Blizniaczku kochany a czy na te orzeszki z kremem to mogę i ja wpaśc? Uwielbiam je a sama nie robię bo nie mam tej specjalnej patelni do nich
Zapraszam kochana, zostawiłam Ci kilka.
Ja też ich nie robię bo nie mam sprzetu, a poza tym to pracochłonne, moja babcia robi:-)

witajcie mamuśki :-)
troszkę mnie nie było :zawstydzona/y: a wy jak zwykle tyle naprodukowałyście ze niestety nie dam rady nadrobić:no: my już w domku w Polsce:tak:, przez ten ostatni tydzień tyle się działo że nie miałam czasu zajrzeć nawet na chwilkę... najpierw podróż do domu, urodziny teściowej, wizyta u lekarza łącznie ze szczepieniem, urodziny siostry, wizyta u ortopedy, kupno samochodu:tak::tak::tak:, zakupy i takie tam jeszcze inne sprawy... przed chwilą pożegnałam już męża bo właśnie wyjechał do Dani :-(:-(:-(

dziękuje wszystkim za życzenia dla Lenki:tak::tak::tak:
i oczywiście najlepsze życzenia dla wszystkich zaległych solenizantów i dla Ksawerka:-D
buziaki
Witajcie spowrotem kobietki, mam nadzioeję ze teraz bedziesz cześciej pisać, skoro już sie ze wsztystkim uporałaś, to bedziesz miałą wiecej czasu dla koleżanek z bb. Oczywiscie spóźnione, ale szczere życzonka dla Lenusi.

KOKUSIa, buziaczki urodzinowe dla Ciebie, wszystkiego co sobie tylko wymarzysz.
Super ze sie spotkałyście z Mamusia, najpierw myślalam ze to zarcik, ale doczytałam,z e naprawdę i zazdroszczę Wam, gdybym miała blizej, to też byscie sie mnie nie pozbyły:-D.

My już po komunii, wszystko super sie udało, kupę jedzenia zostało, wiec mi babeczki popakowały i zaraz biore sie za obdzielanie, musze trochę rodzinkę obdzielić, bo sami to przez tydzień nie zjemy.

Acha, jeszcze najserdeczniejsze życzenia dla JULKI i MATEUSZKA,

Zapraszam kochana, zostawiłam Ci kilka.
Ja też ich nie robię bo nie mam sprzetu, a poza tym to pracochłonne, moja babcia robi:-)

Witajcie spowrotem kobietki, mam nadzioeję ze teraz bedziesz cześciej pisać, skoro już sie ze wsztystkim uporałaś, to bedziesz miałą wiecej czasu dla koleżanek z bb. Oczywiscie spóźnione, ale szczere życzonka dla Lenusi.

KOKUSIa, buziaczki urodzinowe dla Ciebie, wszystkiego co sobie tylko wymarzysz.
Super ze sie spotkałyście z Mamusia, najpierw myślalam ze to zarcik, ale doczytałam,z e naprawdę i zazdroszczę Wam, gdybym miała blizej, to też byscie sie mnie nie pozbyły:-D.

My już po komunii, wszystko super sie udało, kupę jedzenia zostało, wiec mi babeczki popakowały i zaraz biore sie za obdzielanie, musze trochę rodzinkę obdzielić, bo sami to przez tydzień nie zjemy.

Acha, jeszcze najserdeczniejsze życzenia dla JULKI i MATEUSZKA,
blizniaku, super ze komunia sie udala
a co do spotkania, to wczoraj właśnie mowilysmy z kokusia ze może tak by do bliźniaka nad może wyskoczyć:-)wiec jeszcze niewiadomo kto kogo sie nie pozbedzie:-) nas nie trzeba dlugo prosic, same sie wprosimy:-), nie kokusia?????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry