reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka Dziewczynki

Widze, ze kolejny wyjazd organizujecie jak nad morze to ja sie pisze zawsze i wszedzie i w srodku nocy wiec smigamy Kraków Łodz Warszawa Kołobrzeg !:-D:-D:-D Blizniaczku chyba obóz w ogrodzie rozbijemy ;-)

Blizniaczku i Fasolkamaria super ze sie udało :-):-):-)

KOKUSIU PIEKNE ZYCZENIA Z OKAZJI hmmmm.....18 stki ;-);-);-)
BUZIACZKI

reklama
Hej dziewczyny

Bliźniaki fajnie, że komunia się udała, a tego jedzonka to ci zazdroszcze.

Fasolkamasia super, że wszystko sie udało na chrzcie.

Duzo zdrówka dla Julki
Bądź zawsze usmiechnięta kruszynko.

Mamusia , kokusia zazdroszcze Wam spotkania, a zdjęcia super :tak:.

Kokusia

Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

Dziekujemy na zyczonka. Solenizant spi teraz :-D.

No a ja nie wyspana, bo mały się budził co chwile, i mi robił takie wygibasy w łóżeczku, że nózki miał na podusi na główke schował pod kołderkę. Albo kładł się w poprzek i wyciagał nóżki między szczebelki.

Wczoraj bylismy u teściowej na obiedzie. No mały kurde nadal jej nie trawi, nawet nie chciał zasnąć na spacerku jak ja widział, że ona prowadzi wózek :dry:, płakał i dopiero musiałam ja go ululać :blink:. W ogole na tym spacerze tylko się stresowałam, teściowa pędziła mi z tym wózkiem, mały sie obudził nie chciał potem lezeć, ahhh.... szkoda gadać.

No a dzisiaj rano Mateusz walnął taką kupę, że całe body, półśpiochy, przescieradło i podusia do prania :sorry2:.

No to chyba na tyle :sorry2:.

WITAM!!!
STO LATEK DLA LENKI,FABIANKA,ZOSI,HANI,ALICJI,MARYSI,OSKARKA,KSAWEREGO,LENKI,MATUSZKA,JULII

LILAC WITAMY W NASZYM GRONIE
PYTIA KOCHANA DOBRZE ŻE WSZYSTKO SIĘ TAK SKOŃCZYŁO
KIGNA :szok::szok::szok:TRZY ZĄBKI
KOKUSIA -STO LAT STO LAT
MY WCZORAJ WRÓCILIŚMY Z SUCHEJ BESKIDZKIEJ BYŁO SUPER OPRÓCZ TEJ PIĄTKOWEJ BURZY DZIECIAKI TROCHĘ POZWIEDZAŁY A JARUŚ BYŁ BARDZO GRZECZNY TYLKO TERAZ MAM DOŁA BO JUTRO JUŻ DO PRACY PIERWSZY DZIEŃ I ZACZYNAM OD NOCNEJ ZMIANY:szok::szok::szok:

Witajcie mamuśki.

Kokusia-duuuużo uśmiechu i zadowolenia z Pociech :-)

Jula, Mateuszku-rośnijcie zdrowo dzieciaczki :-)

A ja to dzisiaj nie mam dobrego dnia.... Dzwoniła moja mama z wiadomością, że zmarł mój dziadek :-( Sześć dni temu świętowaliśmy razem jego 80 urodziny w Kielcach, a dzisiaj rano zmarł. Najgorsze jest to, że pogrzeb jest już w środę w Zamościu, a to ok. 350 km od nas, więc raczej się nie wybierzemy-zwłaszcza, że za tydzień mamy szczepienie, a 7 czerwca komunię i mojej chrześnicy też w Zamościu...

Sorki, że tak się wyżalam, ale siedzę samam w domku i nawet nie mam z kim pogadać.....

[*] to dla ciebie Dziadku...

Witajcie mamuski...wczoraj ponarzekałam że pusto to dzisiaj porobiłyscie produkcję:-D:-D:-D:-D

KOKUSIA STO LAT!!!!!

I OCZYWISCIE NASZE ŚWIĘTUJĄCE MALUSZKI...DUZE ROŚNIJCIE!!!!!

Tygrysku nie zapomnijcie po nas przyjechac:sorry2::sorry2::sorry2:

Zozakoza trzymamy kciuki za pierwszy dzień pracy:tak::tak::tak:

Mamusia i Kokusia zazdrościmy spotkania:shocked2::shocked2::shocked2:

Blizniaczku, zozakoza ciesze sie ze imprezka udala sie;-);-);-)

I nie wiem co jeszcze mialam napisac:blink::blink::blink:

Witajcie mamuśki.

Kokusia-duuuużo uśmiechu i zadowolenia z Pociech :-)

Jula, Mateuszku-rośnijcie zdrowo dzieciaczki :-)

A ja to dzisiaj nie mam dobrego dnia.... Dzwoniła moja mama z wiadomością, że zmarł mój dziadek :-( Sześć dni temu świętowaliśmy razem jego 80 urodziny w Kielcach, a dzisiaj rano zmarł. Najgorsze jest to, że pogrzeb jest już w środę w Zamościu, a to ok. 350 km od nas, więc raczej się nie wybierzemy-zwłaszcza, że za tydzień mamy szczepienie, a 7 czerwca komunię i mojej chrześnicy też w Zamościu...

Sorki, że tak się wyżalam, ale siedzę samam w domku i nawet nie mam z kim pogadać.....

[*] to dla ciebie Dziadku...

Bardzo mi przykro Patrysiu, trzymaj się cieplutko

Witajcie mamuski...wczoraj ponarzekałam że pusto to dzisiaj porobiłyscie produkcję:-D:-D:-D:-D

KOKUSIA STO LAT!!!!!

I OCZYWISCIE NASZE ŚWIĘTUJĄCE MALUSZKI...DUZE ROŚNIJCIE!!!!!

Tygrysku nie zapomnijcie po nas przyjechac:sorry2::sorry2::sorry2:

Zozakoza trzymamy kciuki za pierwszy dzień pracy:tak::tak::tak:

Mamusia i Kokusia zazdrościmy spotkania:shocked2::shocked2::shocked2:

Blizniaczku, zozakoza ciesze sie ze imprezka udala sie;-);-);-)

I nie wiem co jeszcze mialam napisac:blink::blink::blink:
hehe nie zapomnimy :tak::tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry