Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ojej, dzięki za przypomnienie, ale miło jutro mam swoje pierwsze święto:-)fajnie jest być mamusiąA jutro nasze święto mamuśkiNiektóre już obchodziły te święto, ale ja jakoś tak dziwnie czuję, bo pierwszy raz w życiu będę je obchodzić hi hi :-)

He he spij smacznie beciaczek;-)
hehe, dzięki dziewczyny, fajnie się spało,mąż mnie obudził o 9 a ja dalej nieprzytomna,no ale teraz po kawce to już lepiej, ale ja się uzależniłam od tej kawy ostatnio, że aż wręcz kazałam mężowi, jak będzie w Polsce przywieść nasz ekspress ślubnyna dobranoc beciaczku:-)
, który ciągle w Polsce czeka nieruszonyja na ciasto bardzo chętnie się wproszęWitam poniedziałkowo,
i ja się dołączma do życzeń, Kokusia, to Ty dopiero 18 lat?ale super, tez bym tak chciałabo ja to juz stara du...
QUOTE]
Dziękuję serdecznie dziewczyny i zapraszam na urodzinkowe ciastoBeciaczku ja o osiemnastych urodzinach to już dawno zapomniałam
![]()
ale z tą osiemnastką to się zamotałam no to masz 18 czy nie?chyba ja strasznie do tyłu jestem litości dziewczyny dajcie nadrobić
super ze sie wszystko udało, a jedzenia dobrego to i my paczuszke poprosimy, hihiZapraszam kochana, zostawiłam Ci kilka.
Ja też ich nie robię bo nie mam sprzetu, a poza tym to pracochłonne, moja babcia robi:-)
Witajcie spowrotem kobietki, mam nadzioeję ze teraz bedziesz cześciej pisać, skoro już sie ze wsztystkim uporałaś, to bedziesz miałą wiecej czasu dla koleżanek z bb. Oczywiscie spóźnione, ale szczere życzonka dla Lenusi.
KOKUSIa, buziaczki urodzinowe dla Ciebie, wszystkiego co sobie tylko wymarzysz.
Super ze sie spotkałyście z Mamusia, najpierw myślalam ze to zarcik, ale doczytałam,z e naprawdę i zazdroszczę Wam, gdybym miała blizej, to też byscie sie mnie nie pozbyły.
My już po komunii, wszystko super sie udało, kupę jedzenia zostało, wiec mi babeczki popakowały i zaraz biore sie za obdzielanie, musze trochę rodzinkę obdzielić, bo sami to przez tydzień nie zjemy.
Acha, jeszcze najserdeczniejsze życzenia dla JULKI i MATEUSZKA,
blizniaku, super ze komunia sie udala
a co do spotkania, to wczoraj właśnie mowilysmy z kokusia ze może tak by do bliźniaka nad może wyskoczyć:-)wiec jeszcze niewiadomo kto kogo sie nie pozbedzie:-) nas nie trzeba dlugo prosic, same sie wprosimy:-), nie kokusia?????
i ja chce, i ja
Jeszcze raz dziękuje dziewczyny za życzonka
Blizniaki super że komunia się udała no i czekamy na fotki. A te orzeszki to są normalnie boskie. Kiedyś znajoma w pracy przynosiła nam co tydzień:-)
Widzę że Mamusia tu kolejne odwiedzinki nagrywa. To kiedy chcesz nas widziec Blizniaczku?:-)
Fasolkamaria fajnie że chrzciny udane:-) a łezka w oku to się chyba każdej z nas w takich chwilach kręci. Ja też się opanowywałam w kościele żeby nie płakac. No i oczywiście fotki chcemy obowiązkowo
![]()
a co to za orzeszki?mamuski ja tez chce przepis
ja swoich to nawet nie wyciągam, boje się ze sie rozczaruje ze juz sie nie mieszczeOj dziewczynki a tak powaznie to ja tam tesknie za plaza morzem ech tak sie rozlozyc na caly dzien na sloneczku i lezec lezec lezec.......................wczoraj wygrzebalam z szafy kostiumy kapielowe i tak sie rozmarzylammmmmmmmmm
![]()
a nad morze moze pojedziemy za jakies 3 tyg ale to jeszcze niewiadomo, tutejsze niestety i plaza kamienista, ale cóż jak się nie ma co się lubi to sie lubi co się ma;-)
Hej dziewczyny
Bliźniaki fajnie, że komunia się udała, a tego jedzonka to ci zazdroszcze.
Fasolkamasia super, że wszystko sie udało na chrzcie.
Duzo zdrówka dla Julki
Bądź zawsze usmiechnięta kruszynko.
Mamusia , kokusia zazdroszcze Wam spotkania, a zdjęcia super.
Kokusia
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!
Dziekujemy na zyczonka. Solenizant spi teraz.
No a ja nie wyspana, bo mały się budził co chwile, i mi robił takie wygibasy w łóżeczku, że nózki miał na podusi na główke schował pod kołderkę. Albo kładł się w poprzek i wyciagał nóżki między szczebelki.
Wczoraj bylismy u teściowej na obiedzie. No mały kurde nadal jej nie trawi, nawet nie chciał zasnąć na spacerku jak ja widział, że ona prowadzi wózek, płakał i dopiero musiałam ja go ululać
. W ogole na tym spacerze tylko się stresowałam, teściowa pędziła mi z tym wózkiem, mały sie obudził nie chciał potem lezeć, ahhh.... szkoda gadać.
No a dzisiaj rano Mateusz walnął taką kupę, że całe body, półśpiochy, przescieradło i podusia do prania.
No to chyba na tyle.
hehe, to mamusi niespodzianke zrobił i pranie przy okazji:-)
WITAM!!!
STO LATEK DLA LENKI,FABIANKA,ZOSI,HANI,ALICJI,MARYSI,OSKARKA,KSAWEREGO,LENKI,MATUSZKA,JULII
LILAC WITAMY W NASZYM GRONIE
PYTIA KOCHANA DOBRZE ŻE WSZYSTKO SIĘ TAK SKOŃCZYŁO
KIGNATRZY ZĄBKI
KOKUSIA -STO LAT STO LAT
MY WCZORAJ WRÓCILIŚMY Z SUCHEJ BESKIDZKIEJ BYŁO SUPER OPRÓCZ TEJ PIĄTKOWEJ BURZY DZIECIAKI TROCHĘ POZWIEDZAŁY A JARUŚ BYŁ BARDZO GRZECZNY TYLKO TERAZ MAM DOŁA BO JUTRO JUŻ DO PRACY PIERWSZY DZIEŃ I ZACZYNAM OD NOCNEJ ZMIANY![]()
nocnej zmiany nie zazdroszcze przerabiałam to kiedyś na recepcji, ale jak sie juz wkręcisz zobaczysz nie będzie tak źle, najgorszy zawsze pierwszy dzień, trzymamy kciuki, zeby było ok
Witajcie mamuśki.
Kokusia-duuuużo uśmiechu i zadowolenia z Pociech :-)
Jula, Mateuszku-rośnijcie zdrowo dzieciaczki :-)
A ja to dzisiaj nie mam dobrego dnia.... Dzwoniła moja mama z wiadomością, że zmarł mój dziadek :-( Sześć dni temu świętowaliśmy razem jego 80 urodziny w Kielcach, a dzisiaj rano zmarł. Najgorsze jest to, że pogrzeb jest już w środę w Zamościu, a to ok. 350 km od nas, więc raczej się nie wybierzemy-zwłaszcza, że za tydzień mamy szczepienie, a 7 czerwca komunię i mojej chrześnicy też w Zamościu...
Sorki, że tak się wyżalam, ale siedzę samam w domku i nawet nie mam z kim pogadać.....
[*] to dla ciebie Dziadku...
współczuje Patrysiu, szkoda tylko, że nie możecie jechać
a ja znów musze uciekać, bo sporo do zrobienia, do zobaczenia dziewczyny, idę przebrać Wiktora, bo cos tu kupą zaleciało![]()
kokusia
wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzinek:-):-):-):-):-)
I ja się dołączam do życzonek :-)
100 lat

, więc mnie nie szukajcie 

moje kondolencje Patrysiu[*]dla dziadka
, nie szczędzi nikogo... :-

:-):-):-)

, Dodam, że obiadki daję mu codziennie, a dopiero dziś poczułam, że coś zaczęło mi "haczyć" o łyżeczkę :-)

przepraszam za pomylke z imieniem

zaproszenie zaakceptowane

:-)