reklama

Grudniowe mamusie 2008

My już też z Mari same...to znaczy MARICZKA z misiami śpi w łożeczku,a mamusia niestety sama będzie....tatus ma nocki nieszczęsne...chyba,ze pozycze misia od Mari.... :-p

Po jutrze moj bracki wyjeżdza i bedziemy sami z misiem i mała....WSPANIALEEEEEEEEEE :-):-):-):tak::tak::tak:

WKOŃCU wAM POKAŻE KTO TU WCZEŚNIE WSTAJE:pHAHAH

Beciaczku nie martw sie zabkami...nasza mała też na razie bezzena,ale podobno tak samo jak z włoskami jest z zabkami...im później wyrosna to są podbono trwalsze..... no to nasz łysolek też skorzysta:))))

No Kana to od kiedy zaczynasz to ranne wstawanie?:-D:-D:-D
dzięki za pocieszenie, chyba masz rację, a włoski to Wikuś też takie marniutkie ma. A tych nocek to wcale nie zazdroszczę, mój mąż najpóźniej wraca w soboty(12-1, pracuje jako szef w restauracji, chyba kiedyś juz pisałam)a tak normalnie między 22-23, a ja i tak spać nieraz nie mogę i czekam na niego, a jakbym tak całą noc miała być sama to chyba bym oszalała, no ale cóż takie nasze życie kobitek nieraz, ktoś pięniążki musi zarabiać:-D:-Djak my z dzieciaczkami w domku

Ale dzisiaj puchy:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Julcia juz spi a ja nadrabiam zaległości, na szczescie nie popisałyście sie:-D:-D:-Di nie mam dużo czytania:nerd::nerd::nerd:

Kana nie smuc sie, nocki szybko zleca i Misiek będzie znowu w domciu:tak::tak::tak:

Beciaczek ale zdolniacha z Wiktorka...Jula to kopie jedną noga i leżaczek buja sie, z reszta z kolyska robila to samo:-D

Idę spać dziewczynki, dobranoc do jutra;-);-);-);-)

Jeszcze zapomnialam pochwalic sie Wam ze mam juz uszyte nosidełko Mei Tai...czekam az do mnie przyjdzie to porobie fotki
Jeszcze raz dziekuje Marzycielko za namiary:tak::tak::tak:

sper, czekamy na fotki nosidełka, tylko kurcze ja ciągle nie mam dostępu, pisałam do Cyprysiowej o dostęp i ciągle czekam, może ona taka zajęta i nie ma czasu wiadomości czytać, dziewczyny macie z nią jakis kontakt?a do wszystkiego ma się osobny dostęp?czy jak raz się dostanie to od razu do wszystkiego, jak wy macie, bo ja tu juz od grudnia, ale zaległości, jeśli chodzi o korzystanie z forum to raczej nie nadrobiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witajcie mamuśki :-)
troszkę mnie nie było :zawstydzona/y: a wy jak zwykle tyle naprodukowałyście ze niestety nie dam rady nadrobić:no: my już w domku w Polsce:tak:, przez ten ostatni tydzień tyle się działo że nie miałam czasu zajrzeć nawet na chwilkę... najpierw podróż do domu, urodziny teściowej, wizyta u lekarza łącznie ze szczepieniem, urodziny siostry, wizyta u ortopedy, kupno samochodu:tak::tak::tak:, zakupy i takie tam jeszcze inne sprawy... przed chwilą pożegnałam już męża bo właśnie wyjechał do Dani :-(:-(:-(

dziękuje wszystkim za życzenia dla Lenki:tak::tak::tak:
i oczywiście najlepsze życzenia dla wszystkich zaległych solenizantów i dla Ksawerka:-D
buziaki

Przykro, że wyjechał, ja tez przeżywałam jak miesiąc w Polsce siedziałam juz w ciązy, a mąż musiał już do pracy tu przyjechać, ale nie martw się szybko zleci,a Ty korzystaj z wolnego czasu, póki możesz:-Dno wiesz kota nie ma to myszy harcują:-D:-D:-Dno mam nadzieję, że humorek już lepszy

reklama
już jest ok. właśnie dostałam wiadomośc od Cyprysiowej, tak myślałam bidulka zaganiana, także nie przejmujcie się juz moim ostatnim postem o dostępie.

I juz się pożegnam, bo jeszcze troche mam do zrobienia przed pójściem spać.
Dobranoc wszystkim, do jutra

melduje się wieczorem bo dopiero co wróciliśmy z tego grilla od kokusi, impreza udana:-D:-D:-D, mini zjazd zaliczony:tak::tak::tak:, pogoda była super,ciasto z wisienkami super, oczywiście ze nie odchudzałyśmy się, ale od jutro kontynuujemy dieta, nie kokusia?:-D:-D:-D:-Dzdjęcia są w albumiku
milej nocki mamuski:tak::tak::tak::tak:

Dzień dobry poniedziałkowo. Oj mamuśka widzę że słowa dotrzymałaś i jeszcze się za wklejanie zdjęc wziełaś:-D
Słuchajcie Karolinka jest przesłodka. Normalnie chciałam ją sobie zostawic. I nie tylko ja bo moje starsze dziecko normalnie płakało jak odjeżdżali.
Mamusia a Ty masz normalnie zbawienny wpływ na moje dziecko. Jak poszła spac zaraz jak pojechaliście tak wstała dopiero teraz. Nie chcesz się przypadkiem do mnie przeprowadzic?:-D:tak::-D:tak:

Ogromne cmokasy dla Mateuszka i Julki naszych kolejnych poółroczniaczków i spóznione dla Wiktorka:-):tak:

Dzień dobry poniedziałkowo. Oj mamuśka widzę że słowa dotrzymałaś i jeszcze się za wklejanie zdjęc wziełaś:-D
Słuchajcie Karolinka jest przesłodka. Normalnie chciałam ją sobie zostawic. I nie tylko ja bo moje starsze dziecko normalnie płakało jak odjeżdżali.
Mamusia a Ty masz normalnie zbawienny wpływ na moje dziecko. Jak poszła spac zaraz jak pojechaliście tak wstała dopiero teraz. Nie chcesz się przypadkiem do mnie przeprowadzic?:-D:tak::-D:tak:

Ogromne cmokasy dla Mateuszka i Julki naszych kolejnych poółroczniaczków i spóznione dla Wiktorka:-):tak:
widzę ze tylko my z kokusia rządzimy tutaj:-)
to super, ze tak ładnie spala, moja tez właśnie się obudziła, za dużo wrażeń miały dziewczyny:-)A Martynka juz potem nie płakała?bo tak mi było jej szkoda jak ona stała w oknie i płakała, bo chciała "Kajojinkę":-)
popijam kawkę i oczywiście nadrabiam zaległości na bb
milego dzionka

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry