reklama

Grudniowe mamusie 2008

To i Ja Kokusiu do życzeń się dołączam ;-)Wszystkiego czego sobie tylko wymarzysz CI życzę.
Moja Juleczka dzisiaj kończy pół roku, ah jak ten czas leci :-):-) Mówię do niej że pół roku temu się urodziła, ale dokładnie o tej porze to jeszcze nie, tylko mamusię bardzo bolało :P
Wczoraj mieliśmy chrzciny Normalnie się poryczałam, na chrzcinach były trzy ciężarne :-):-):-) W tym dwie chrzestne Mojej córci :D

reklama
To i Ja Kokusiu do życzeń się dołączam ;-)Wszystkiego czego sobie tylko wymarzysz CI życzę.
Moja Juleczka dzisiaj kończy pół roku, ah jak ten czas leci :-):-) Mówię do niej że pół roku temu się urodziła, ale dokładnie o tej porze to jeszcze nie, tylko mamusię bardzo bolało :P
Wczoraj mieliśmy chrzciny Normalnie się poryczałam, na chrzcinach były trzy ciężarne :-):-):-) W tym dwie chrzestne Mojej córci :D
super ze chrzciny się udały, czekamy na foteczki

Jeszcze raz dziękuje dziewczyny za życzonka:tak:
Blizniaki super że komunia się udała no i czekamy na fotki. A te orzeszki to są normalnie boskie. Kiedyś znajoma w pracy przynosiła nam co tydzień:tak::-)
Widzę że Mamusia tu kolejne odwiedzinki nagrywa. To kiedy chcesz nas widziec Blizniaczku?:-D:-):tak::-D
Fasolkamaria fajnie że chrzciny udane:tak::-) a łezka w oku to się chyba każdej z nas w takich chwilach kręci. Ja też się opanowywałam w kościele żeby nie płakac. No i oczywiście fotki chcemy obowiązkowo:tak:

hej hej:-D:-D
najlepszego wszystkiego dla Kokusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
Fasolkomario i Blizniaczku super ze imprezki się udały:tak::tak:

hmmmmmm i zapomnialam co mialam napisac:sorry2::sorry2::sorry2:aaaaaaaa wiem chcialam sie wprosic na impreze do blizniaczka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p
wiec jak bedziecie kokusia z mamusia jechac to musicie sie cofnac do lodzi aby nas zabrac:sorry2::sorry2::-p:-p:-p:-p

hej hej:-D:-D
najlepszego wszystkiego dla Kokusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
Fasolkomario i Blizniaczku super ze imprezki się udały:tak::tak:

hmmmmmm i zapomnialam co mialam napisac:sorry2::sorry2::sorry2:aaaaaaaa wiem chcialam sie wprosic na impreze do blizniaczka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p
wiec jak bedziecie kokusia z mamusia jechac to musicie sie cofnac do lodzi aby nas zabrac:sorry2::sorry2::-p:-p:-p:-p
niema problemu, zawsze można się cofnąć:-), tylko czy bliźniaczek nas wszystkich pomieści ??

Oj dziewczynki a tak powaznie to ja tam tesknie za plaza morzem ech tak sie rozlozyc na caly dzien na sloneczku i lezec lezec lezec.......................:sorry2::sorry2::sorry2: wczoraj wygrzebalam z szafy kostiumy kapielowe i tak sie rozmarzylammmmmmmmmm:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny jak wy tu dużo, dużo piszecie. Normalnie włączam rano stronkę i
- halo! gdzie jestem?
i słów mi zabrakło......

widzę, że dużo imprezujecie:-D, fajnie!
a propos, jutro dzień mamy. wczoraj świętowaiśmy u mojej i zastanawiam się czy niemąż będzie pamiętał, że to także i moje święto, pierwsze.

no nic, nie wiem co pisać więc lecę w dnia codzienność....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry