reklama

Grudniowe mamusie 2008

Moja Julka jak sie urodziła to miala blond wloski po mamie a tera ma czarne po tacie:tak: i czarne oczka a wczesniej miala niebieskie:-p Przed chwilą myłam swoją ksiezniczke bo dopiero sie obudzila:sorry2: dalam cyca i poszla lulu:tak: apropo kapieli czy myjecie mydelkami czy płynami dla dzieci? My jestesmy na płynach ale dzisiaj dla odmiany umylam Jule w Mydle "Bobas" ja bylam w polsce to kupilam do hiszpani chyba z 10:-D:-D ma lepszą skorke niz po płynach taką pachnaca i mięciutką:-):-)chyba przejde na mydełko jak myslicie???...

ja kape malego w tym Dermamid Oil nie musze nic innego uzywac zadnych oliwek i maly ma swietna nawilzona skorke bez zadnych krostek nie pieni sie ten produkt... wczesniej od Humana dostal ciemnuszki ale wyleczylismy tym olejem do kapania... i nie zmieniam juz wogole tylko Dermamid Olio uzywam.

reklama
ufff...ale dzień, nie wierzę, ze takie ciepło sie zrobiło, no prawie jak u was dziewczyny:-D
Justa, ale super, tez bym chciała tak nad samym morzem, może kiedys...
Landryneczka, Alex wygląda świetnie na tych karuzelach, no proszę, jeszcze do siadania, chodzenia troche mu brakuje a tu jak pięknie jeżdżenie na karuzeli mu wychodzi:tak:

no mial niezly ubaw smial sie w glos :-D:-D nawet duzego wielblada sie nie bal :-D
dobranoccccccccc kolorowych snow ja nzikam bo padnieta jestem

dERMAMID oil to chyba cos podobne do Oilatum po tym tez nie musialam dodatkowo nawilzac skorka była jak po oliwce:tak: Ile płacisz za ten plynik on jest chyba typowoWloskii???

reklama
Za tydzień zaczynamy remont :baffled: ale ja na ten czas biorę Bartka i znikam :tak: jadę na tydzień w góry do mojej babci a mężuś w tym czasie tu wszystko zrobi :-) babcia się cieszy bo jeszcze nie widziala w realu pierwszego prawnuka :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry