mamusia2008
mamusia Karolinki
dobre, uśmiałam się do łez:-):-):-)I jeszcze mnie czeka prasowanie. QUOTE]
Prasuj, prasuj bo znów Cie bedzie atakowac przez dziurke od klucza![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobre, uśmiałam się do łez:-):-):-)I jeszcze mnie czeka prasowanie. QUOTE]
Prasuj, prasuj bo znów Cie bedzie atakowac przez dziurke od klucza![]()
Marudzisz mamuśka, podrosną to nie będziesz ich mogła dobudzić, a na arzie to one śpią "szybko", szkoda czasu na spanie, skoro świat taki ciekawy.Witajcie. Dzisiaj chyba nikt mnie nie przebije bo ja od wpółdo piątej już na nogachJa kocham te swoje dzieci nad życie ale dlaczego ona tak wcześnie wstają?
Blizniaki impreza napewno będzie udana. A swoją drogą ja komunię też miałam 24go maja
:-)
Gorące całuski dla Zosi, Hani, Alicji, Marysi i Oskarka z okazji piątego miesiąca
A ja się dzisiaj wkurzyłam. Miałam jechac z dziewczynami na zakupy wstaję rano a tu lejeI znowu będę musiała mamę do nich ściągac
![]()
.dziekuję Ci kochana serdecznie. dzisiaj wsyztsko przebiegło ok, spowiedź i donowienie chrztu już za nami, a jutro na 9 rano komunia, trochę już sie stresuje mimo ze wszystko zaplanowane, ciasta i tort dostarczone na ośrodek gzdie robimy, stroje wiszą na wieszakach, ale trema i tak jest, w końcu pierwszy raz przeżywam tą uroczystość jako mama, zawsze jako gość lub chrzestnaBlizniaczku, a Ty masz wszystko na ostatni guzik dopiete, wiec sie nic nie denerwuj, spowiedz najwyzej i relaksik, abyś jutro:
slicznie sie uśmiechała
i promieniała cała:-)
, ale będzie ok, oby tylko pogoda dopisała, bo dzisiaj nieciekawie, a ja mam cieniutka sukienkę i klapeczki
Kana, na tym zdjeciu nocnym Mariczka ślicznie wygląda, na innych zresztą też, ale to jest wyjątkowo słodkie, taki uśmiech o takiej porze, superMamuśki co do tych zdjątek a przede wszystkim tego ostatniego o 4:45 to taka właśnie jest nasza córcia roześmiana o tej godzinie.....a my co??? no niby załamani godziną,ale jak się ie śmiać z takiego brzdąca
Bliźniaki podziwiam Cie....taka wyrozumiała mamusia.....pamiętam jak mój brat chciał i mama tez wkońcu uległa smiałam sie,ze ja bym, nie popuściła.... dobrze,ze mam córeczkę
My dziisaj idziemy na urodzinki do tesciowej....ale będzie wyżerkano a potem waga w góre... Misiek w pracy.... a ja jeszcze koszulce od pożamy chodze.....aj czas sie za siebie zabrac......
.
, i jakos wyrosłam na ludzi, wiec myślę ze im ten kolczyk też w niczym nie przeszkodzi.
Współczuje z tym mieszkaniem, tak to jest, najpierw nic ciekawego nie ma, a jak już cos sie spodoba to ktoś sprzątnie sprzed nosaWitamu nas pogoda doo dupy i nastroj moj podobny
upatrzylismy sobie mieszkanie dziś dzwonimy aby umowic sie na podpisanie umowy a tu dupa juz ktos nas ubiegł
normalnie tak mi sie nastroj tym popsul zze caly dzien jak osa chodze
teraz troszke mi pezeszlo wiec sie odzywam
kokusia poczestuj biedna kolezanke pyszniutkim ciastemja ostatnio mam taka chcice na slodycze ze heje
nic tylko slodkie bym jadla
a za ciasto z kremem jestem w stanie chyba ............ nie wiem sama co
![]()
, ale nie ma tego złego, ..........
, nie wiem kto to wszystko zjeo kurcze, tyle ciasta, to impreza bedzie na calegoWspółczuje z tym mieszkaniem, tak to jest, najpierw nic ciekawego nie ma, a jak już cos sie spodoba to ktoś sprzątnie sprzed nosa, ale nie ma tego złego, ..........
znajdziesz coś jeszcze fajniejszego
A na ciasto zaprazsam do mnie, mam nawet nie jedno, najpierw miałam mieć na komunię 3 ciasta, teraz mam 6 szt + tort + orzeszki przekładane kremem, nie wiem kto to wszystko zje
A Juscie to nie dacie ciastka:--p
Mialam isc z Julką do kolezanki na kawe ale cos mnie brzuch boli:-
-(Tygrysku glos oddany
A gdzie nasz Pyciolek???

Marudzisz mamuśka, podrosną to nie będziesz ich mogła dobudzić, a na arzie to one śpią "szybko", szkoda czasu na spanie, skoro świat taki ciekawy.
Masz kochana pamieć, ja nie znam daty swojej komunii.
Przyłączam sie do Twoich zyczeń dla solenizantów
Wszystkiego najlepszego Dzieciaczki
dziekuję Ci kochana serdecznie. dzisiaj wsyztsko przebiegło ok, spowiedź i donowienie chrztu już za nami, a jutro na 9 rano komunia, trochę już sie stresuje mimo ze wszystko zaplanowane, ciasta i tort dostarczone na ośrodek gzdie robimy, stroje wiszą na wieszakach, ale trema i tak jest, w końcu pierwszy raz przeżywam tą uroczystość jako mama, zawsze jako gość lub chrzestna, ale będzie ok, oby tylko pogoda dopisała, bo dzisiaj nieciekawie, a ja mam cieniutka sukienkę i klapeczki
Kana, na tym zdjeciu nocnym Mariczka ślicznie wygląda, na innych zresztą też, ale to jest wyjątkowo słodkie, taki uśmiech o takiej porze, super.
A chłopakom popuściłam, ja też zrobiłąm sobie trwałą w 7 klasie, czym podobno zaszokowałam całą szkołę, i jakos wyrosłam na ludzi, wiec myślę ze im ten kolczyk też w niczym nie przeszkodzi.
Udanych urodzinek życzę, bawcie sie dobrze i jedzcie te pyszności

Imprezka będzie tylko sądze że jak zwykle zostanie fura jedzenia i będę jeść jeszcze przez tydzień, a potem trzeba szukać gaci ściskajacycho kurcze, tyle ciasta, to impreza bedzie na calego
a jak paznokietki juz zrobilas?to czekamy na foteczki
i wogule nie martw wszystko sie uda

A kto najeżdza???Ej dziewczyny co wy tak na Mnie najezdzacie :--
-( nie wiedzialam ze sie konsultujecie:-
-( lepiej sobie juz pójde:-
-(