reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie. Dzisiaj chyba nikt mnie nie przebije bo ja od wpółdo piątej już na nogach:baffled:Ja kocham te swoje dzieci nad życie ale dlaczego ona tak wcześnie wstają?:confused::-D

Blizniaki impreza napewno będzie udana:tak:. A swoją drogą ja komunię też miałam 24go maja:tak::-)
Gorące całuski dla Zosi, Hani, Alicji, Marysi i Oskarka z okazji piątego miesiąca:tak:

A ja się dzisiaj wkurzyłam. Miałam jechac z dziewczynami na zakupy wstaję rano a tu leje:wściekła/y::no:I znowu będę musiała mamę do nich ściągac:sorry2:
Marudzisz mamuśka, podrosną to nie będziesz ich mogła dobudzić, a na arzie to one śpią "szybko", szkoda czasu na spanie, skoro świat taki ciekawy.
Masz kochana pamieć, ja nie znam daty swojej komunii:zawstydzona/y:.
Przyłączam sie do Twoich zyczeń dla solenizantów
Wszystkiego najlepszego Dzieciaczki

Blizniaczku, a Ty masz wszystko na ostatni guzik dopiete, wiec sie nic nie denerwuj, spowiedz najwyzej i relaksik, abyś jutro:
slicznie sie uśmiechała
i promieniała cała :tak::-)
dziekuję Ci kochana serdecznie. dzisiaj wsyztsko przebiegło ok, spowiedź i donowienie chrztu już za nami, a jutro na 9 rano komunia, trochę już sie stresuje mimo ze wszystko zaplanowane, ciasta i tort dostarczone na ośrodek gzdie robimy, stroje wiszą na wieszakach, ale trema i tak jest, w końcu pierwszy raz przeżywam tą uroczystość jako mama, zawsze jako gość lub chrzestna:confused:, ale będzie ok, oby tylko pogoda dopisała, bo dzisiaj nieciekawie, a ja mam cieniutka sukienkę i klapeczki:zawstydzona/y:

Mamuśki co do tych zdjątek a przede wszystkim tego ostatniego o 4:45 to taka właśnie jest nasza córcia roześmiana o tej godzinie.....a my co??? no niby załamani godziną,ale jak się ie śmiać z takiego brzdąca :-D:-D:-D

Bliźniaki podziwiam Cie....taka wyrozumiała mamusia.....pamiętam jak mój brat chciał i mama tez wkońcu uległa smiałam sie,ze ja bym, nie popuściła.... dobrze,ze mam córeczkę :-p

My dziisaj idziemy na urodzinki do tesciowej....ale będzie wyżerka :-D:-D:-D:-D no a potem waga w góre... Misiek w pracy.... a ja jeszcze koszulce od pożamy chodze.....aj czas sie za siebie zabrac......:baffled::baffled::baffled:
Kana, na tym zdjeciu nocnym Mariczka ślicznie wygląda, na innych zresztą też, ale to jest wyjątkowo słodkie, taki uśmiech o takiej porze, super:-D.
A chłopakom popuściłam, ja też zrobiłąm sobie trwałą w 7 klasie, czym podobno zaszokowałam całą szkołę:szok:, i jakos wyrosłam na ludzi, wiec myślę ze im ten kolczyk też w niczym nie przeszkodzi.:zawstydzona/y:
Udanych urodzinek życzę, bawcie sie dobrze i jedzcie te pyszności

Dziewczyny jak mozna zamknąc taki watek???:-(Przepraszam was ze nie skonsultowalam tego z wami nie wiedzialam:-(:-(

Witam:tak: u nas pogoda doo dupy i nastroj moj podobny:baffled::baffled: upatrzylismy sobie mieszkanie dziś dzwonimy aby umowic sie na podpisanie umowy a tu dupa juz ktos nas ubiegł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie tak mi sie nastroj tym popsul zze caly dzien jak osa chodze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz troszke mi pezeszlo wiec sie odzywam:zawstydzona/y:
kokusia poczestuj biedna kolezanke pyszniutkim ciastem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p ja ostatnio mam taka chcice na slodycze ze heje:szok::szok::szok: nic tylko slodkie bym jadla:baffled::baffled::baffled::baffled: a za ciasto z kremem jestem w stanie chyba ............ nie wiem sama co:-D:-D
Współczuje z tym mieszkaniem, tak to jest, najpierw nic ciekawego nie ma, a jak już cos sie spodoba to ktoś sprzątnie sprzed nosa:angry:, ale nie ma tego złego, ..........
znajdziesz coś jeszcze fajniejszego
A na ciasto zaprazsam do mnie, mam nawet nie jedno, najpierw miałam mieć na komunię 3 ciasta, teraz mam 6 szt + tort + orzeszki przekładane kremem:szok:, nie wiem kto to wszystko zje

Współczuje z tym mieszkaniem, tak to jest, najpierw nic ciekawego nie ma, a jak już cos sie spodoba to ktoś sprzątnie sprzed nosa:angry:, ale nie ma tego złego, ..........
znajdziesz coś jeszcze fajniejszego
A na ciasto zaprazsam do mnie, mam nawet nie jedno, najpierw miałam mieć na komunię 3 ciasta, teraz mam 6 szt + tort + orzeszki przekładane kremem:szok:, nie wiem kto to wszystko zje
o kurcze, tyle ciasta, to impreza bedzie na calego
a jak paznokietki juz zrobilas?to czekamy na foteczki
i wogule nie martw wszystko sie uda

A Juscie to nie dacie ciastka:-(:-p:-p Mialam isc z Julką do kolezanki na kawe ale cos mnie brzuch boli:-(:-(Tygrysku glos oddany:tak::tak: A gdzie nasz Pyciolek???

dziekujemy:tak:

Marudzisz mamuśka, podrosną to nie będziesz ich mogła dobudzić, a na arzie to one śpią "szybko", szkoda czasu na spanie, skoro świat taki ciekawy.
Masz kochana pamieć, ja nie znam daty swojej komunii:zawstydzona/y:.
Przyłączam sie do Twoich zyczeń dla solenizantów
Wszystkiego najlepszego Dzieciaczki

dziekuję Ci kochana serdecznie. dzisiaj wsyztsko przebiegło ok, spowiedź i donowienie chrztu już za nami, a jutro na 9 rano komunia, trochę już sie stresuje mimo ze wszystko zaplanowane, ciasta i tort dostarczone na ośrodek gzdie robimy, stroje wiszą na wieszakach, ale trema i tak jest, w końcu pierwszy raz przeżywam tą uroczystość jako mama, zawsze jako gość lub chrzestna:confused:, ale będzie ok, oby tylko pogoda dopisała, bo dzisiaj nieciekawie, a ja mam cieniutka sukienkę i klapeczki:zawstydzona/y:

Kana, na tym zdjeciu nocnym Mariczka ślicznie wygląda, na innych zresztą też, ale to jest wyjątkowo słodkie, taki uśmiech o takiej porze, super:-D.
A chłopakom popuściłam, ja też zrobiłąm sobie trwałą w 7 klasie, czym podobno zaszokowałam całą szkołę:szok:, i jakos wyrosłam na ludzi, wiec myślę ze im ten kolczyk też w niczym nie przeszkodzi.:zawstydzona/y:
Udanych urodzinek życzę, bawcie sie dobrze i jedzcie te pyszności

jeju blizniaczku i tort jeszcze jezu teraz to dostalam slinotoku:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Nam wreszcie udało się załatwić chrzest. I nasz przyjaciel ksiądz może Jasia chrzcić. Tyle, że po mszy bo chrzciny są w 2 i 4 niedzielę miesiąca a nasz księżulo może tylko w 3 :-)

No ale już z głowy - 19 lipca wyganiamy diabła z synusia :-D

o kurcze, tyle ciasta, to impreza bedzie na calego
a jak paznokietki juz zrobilas?to czekamy na foteczki
i wogule nie martw wszystko sie uda
Imprezka będzie tylko sądze że jak zwykle zostanie fura jedzenia i będę jeść jeszcze przez tydzień, a potem trzeba szukać gaci ściskajacych:zawstydzona/y:
Paznokietki już wczoraj były, taki zwykły french ze złotym paseczkiem, delikatne, ale ładne.

Pogłosowałam na dzieciaczki i przypomniało mi sie ze jutro chrzest Julci. Fasolkamaria, udanej imprezki i oby pogoda dopisała i wszytsko super sie udało

Tygrysku, nie śliń się tylko pakuj manatki, zeby na rano być u nas

Ej dziewczyny co wy tak na Mnie najezdzacie :-(:-(:-( nie wiedzialam ze sie konsultujecie:-(:-( lepiej sobie juz pójde:-(:-(

reklama
Ej dziewczyny co wy tak na Mnie najezdzacie :-(:-(:-( nie wiedzialam ze sie konsultujecie:-(:-( lepiej sobie juz pójde:-(:-(
A kto najeżdza???
Tylko napisałam ze zawsze konsultowałyśmy, bo tak rzeczywiscie jest, a gdyby każdy zakładał osobny wątek, na pytania które można zadac na opiece, to mielibyśmy tu niezły bałaganik, więć dobrze że Cyprysiowa nad wszytskim czuwa.

Myszqa, cieszę sie ze udało sie wszytsko dograć i juz niedługa kolejne dzieciątko grudniowe będzie ochrzczone:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry