reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cięzki dzień dzisiaj miałam, moje dziecko caaalutki dzień marudziło:-( Jedynie po drzemkach przez 10 minut było ok, i spowrotem od nowa. Nie płakała, ale tak jęczała i miauczała jak mały kotek:-D Myślałam momentami, że wyjde z siebie i pójde daaaaleko:-D

reklama
I ja idę się położyć, więc buziaki na dobranoc dla każdej z Was :-)
A jutro jak wstanę na pewno będzie lepiej niż dzisiaj i mój robaczek będzie zdrowszy :tak: Bo przecież nie może być inaczej, prawda? Jakoś tak mnie optymistycznie natchnęło na wieczór :-D:-D Dobranoc, mamusie :tak:

Cięzki dzień dzisiaj miałam, moje dziecko caaalutki dzień marudziło:-( Jedynie po drzemkach przez 10 minut było ok, i spowrotem od nowa. Nie płakała, ale tak jęczała i miauczała jak mały kotek:-D Myślałam momentami, że wyjde z siebie i pójde daaaaleko:-D

moj maly mial dzis dobry humorek i smial sie caluski dzien ale ma dni co mruczy i sam nie wie czego chce:-D:-D a wieczorkiem bylismy w szpitalu odwiedzic kuzyneczke Alusia ale sam tata wszedl do szpitala my machalismy z parkingu nie chcialam zeby maly zalapal od niej zapalenie pluc to moglo bys sie zle skonczyc... oczywiscie mojego zanim wsiadl do samochodu zaraz dezynfekowal rece...

I ja idę się położyć, więc buziaki na dobranoc dla każdej z Was :-)
A jutro jak wstanę na pewno będzie lepiej niż dzisiaj i mój robaczek będzie zdrowszy :tak: Bo przecież nie może być inaczej, prawda? Jakoś tak mnie optymistycznie natchnęło na wieczór :-D:-D Dobranoc, mamusie :tak:

bedzie lepiej musi byc nie ma innego wyjscia
DOBRANOC I KOLOROWYCH SNOW DLA WSZYTKICH IDACYCH LULU :-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

O jeszcze wszyscy śpią? Witamy się piątkowo:tak:U nas dzisiaj od rana pada ale jest ciepło i już się niebo zaczyna przecierac więc może nie będzie tak zle.
Natalka wczoraj w nocy urządziła mi taki koncert jakiego już dawno nie miałam. Po trzech godzinach snu obudziła się z wielkim krzykiem i przez pół godziny w żaden sposób nie szło jej uspokoic:baffled:Ale dzisiaj wstała w dobrym humorku więc już jest dobrze:tak:

Ogromniaste buziaczki dla Fabianka i Lenki naszych kolejnych półroczniaczków kochanych.

i ja witam się Piątkowo:tak::tak::tak::tak:
hura!!!!!!!!!!!!!weekend!!!!!!!!oj jak ja lubię piątki :-D:-D:-D:-D
Nocka spokojna, o 5 pierwsze śniadanko, o 8.3o drugie, a teraz sobie gaworzymy:blink::blink::blink:
Milego dzionka mamusie i dzidziusie :tak:
:tak::tak:

buziaczki dla Fabianka i Lenki naszych półroczniaczków:tak::tak::tak::tak:

reklama
Dzień dobry :tak: U nas nocka lepsza, mały wstał raz o 3 i w nosku już mniej katarku było niż przez poprzednie dni :tak: Temperaturki już nie ma i wygląda lepiej niż wczoraj. Chyba antybiotyk zaczął działać. Ma jeszcze zatkany nosek ale nie aż tak strasznie jak wcześniej. No i ropki jeszcze trochę jest w oczach. Ale myślę że za 2-3 dni będzie już dobrze :-) Jeśli nie będzie padać to może wybierzemy się na spacerek i kupię małemu czapeczkę :tak:
Ja za to czuję się niezbyt dobrze, ale co tam, ważne żeby mały był zdrowy :tak:
Narazie jakieś chmurzyska się u nas zebrały, więc nie wiem czy nie popada :dry:

No a tak poza tym to wszystkiego najlepszego dla kolejnych półroczniaków :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry