reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej!!
sto lat tu nie byłam - wstyd mi kuźwa - nie wyrabim. Dziś was troszkę podczytałam.
WSZYSTKIEGO NAJ DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANCIKÓW!!!!

Halo halo nikogo nie ma....sama ze soba prowadze monolog:-D:-D:-D:-D
Jeszcze chcialam sie wam pochwalic że od srody chodzimy z Julcia na basen:tak::tak::tak::tak:w koncu zwolnilo sie miejsce!!!!!!Juz nie mogę doczekać się:-D:-D:-D
Hej!!!! Już zagłosowane na mamusię oczywiście - bo córa "mamina" jak nic!!!:tak:
A gdzie chodzicie na basen?? My też chcemy... To tak ciężko o wolne miejsce??????????? Możesz troszkę coś napisać jak się dostać i gdzie??

Hej!!
sto lat tu nie byłam - wstyd mi kuźwa - nie wyrabim. Dziś was troszkę podczytałam.
WSZYSTKIEGO NAJ DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANCIKÓW!!!!

Hej!!!! Już zagłosowane na mamusię oczywiście - bo córa "mamina" jak nic!!!:tak:
A gdzie chodzicie na basen?? My też chcemy... To tak ciężko o wolne miejsce??????????? Możesz troszkę coś napisać jak się dostać i gdzie??

Dziekujemy Ewelinko i Karolinko za poparcie mamuśki!!!!!:-D:-D:-D

Co do basenu to my od srody zaczynamy tutaj
Aqua Residence

Prawie miesiąc czekałam na liscie rezerwowej, ale na szczescie udalo sie:tak::tak::tak:

A od lipca zapisalam juz Julcię tutaj BOBO SWIM
Troche taniej niż na tym w Motyczu ale grupy tworzone sa co 3 miesiące, wiec znowu czekanie, bo na ta grupe kwietniowa nie udalo nam sie załapać:sorry2::sorry2::sorry2:

Ewelinko w Lublinie jest z tym problem, ogólnie mało jest basenów a juz takich dla maluchów nie wspomnę:-(:-(:-(:-(

Madzienko, zagłosowane. suepr masz z tym basenem, u nas nic nie ma dla takich maluchów, a mojej chyba by sie spodobało bo tak sie w wanience ciapie, ze cała łazienka pływa. Gratuluję małej dzielnej krolewny, fajnie ze dobrze zniosła szczepienie

Myszqo, ale Wam zazdroszczę tych wakacji na Rodos, Zrezstą ten pensjonat w Krynicy też fajny, ładny widok będziecie mieli. ciekawe czy nam sie uda kiedyś wybrać na Rodos, do tej pory jeździliśmy głownie po Polsce i ewentualnie do naszych sąsiadów do Niemiec, na Słowację.

Dzwoneczku, czytamy, czytamy, ale ja też sie nie oferuję, bo nie mieszkam w Warszawie.

Edee, jak będziesz w pobliżu Kołobrzegu, Mrzeżyna czy Rewala, to dawaj znac, moze gdzies sie spotkamy na kawkę.

Zozakoza, gdzie w góry ruszasz?
A moze wzięłabyś dzień opieki w piątek 12 czerwca i jednak wpadłąbyś na nasze spotkanie

reklama
Agacia - bardzo się cieszę :-)Widzisz, tak to jest z facetami, ale skoro przeprosił, i to tak ładnie, to nie jest z nim tak źle, kochana!

Oj jak Wam zazdroszczę tych basenów dla niemowlaczków! Strasznie mi się to podoba, ale u nas nie ma takich zajęć niestety :-(

My dziś cały dzień spędziliśmy w ogródku. Pogoda była przepiękna!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry