reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
jabluszko to ja zawsze robie sama na tarce i malej bardzo smakuje

a jaka macie tarke zelazna czy plastikowa :confused:

mojemu utarlam jabluszko ale nie chcial go tylko ten soczek pil i sie w nim rozsmakowal:-D
a pozatym to nic nie chce pic tylko moje mleko nawet woda pluje :szok: chcialam go dopoic woda,rumiankiem,koprem wloskim, soczkiem z gruszki i wszytkim pluje prubowalam i butelka, lyzeczka,kubkiem wogole nic mu nie podchodzi a w takie upaly to musze mu podawac wiecej plynow tylko:confused: jak macie jakis pomysl bo mnie sie juz skonczyly:-(

takiego zwykłego banana pogniotłaś?bo tez się zastanawiam czy już mogę malej dawać
No serio.....nie wiem co mnie wzięło....jak go pognieciesz dobrze widelcem to sie taka prawie płynna paćka robi....wiesz daliśmy jej na poczatek dosłownie kawałeczek....i najlepiej jak kupisz takie male banany,bo sa bardziej soczyste i lepsza papeczka wychodzi:) malutka zadowolona jak nic:)

mojemu utarlam jabluszko ale nie chcial go tylko ten soczek pil i sie w nim rozsmakowal:-D
a pozatym to nic nie chce pic tylko moje mleko nawet woda pluje :szok: chcialam go dopoic woda,rumiankiem,koprem wloskim, soczkiem z gruszki i wszytkim pluje prubowalam i butelka, lyzeczka,kubkiem wogole nic mu nie podchodzi a w takie upaly to musze mu podawac wiecej plynow tylko:confused: jak macie jakis pomysl bo mnie sie juz skonczyly:-(
ja kupilam metalowa gdyz nie mogalm znalezc plastikowej. a co do odwodnienie to lekarz mi kiedys mowil ze jak sa upaly a maly za duzo nie chce pic zeby dosypywac do picia odrobinke proszku juz nie pamietam nazwy ale takiego specjalnego ktore podaje sie np przy biegunkach czy wymiotach ktory powoduje ze dziecko amlo pijac nawadnia sie odpowiednio

Hejka my dopiero z zakupów wrocilismy kupilam sobie fajne bluzeczki i buty:-):tak:.... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW:tak::tak: LANDRYNECZKO NIE za bardzo cie rozumiem wyobrazalas sobie mnie jako blondynke czy jak????:-p:-p Potem powiększe zdjecia teraz lecee brac sie za obiadek paaa......;-)

tak jako blondynke:zawstydzona/y: tylko nie wiem dlaczego

i ja mam plastikową:-)

No serio.....nie wiem co mnie wzięło....jak go pognieciesz dobrze widelcem to sie taka prawie płynna paćka robi....wiesz daliśmy jej na poczatek dosłownie kawałeczek....i najlepiej jak kupisz takie male banany,bo sa bardziej soczyste i lepsza papeczka wychodzi:) malutka zadowolona jak nic:)
to super ze smakowało, wiec będę dziś dawać bananka

reklama
Madzieńko jak byliśmy z dziewczynami 2 razy to byliśmy w hotelu Summer Dreams Wakacje.pl- Summer Dream, Rodos, Summer Dream, opinie, opis, zdjecia tylko plaża nie ciekawa bo kamienista. I trochę daleko. Ale obsługa fantastyczna bo czeska :-) I wogóle fajny rodzinny klimacik.

A jak byliśmy sami i nas było stać (w ramach podróży poślubnej :-)) byliśmy tu Wakacje.pl- hotel, Ocean Blue, okolica Rodos tu niestety samoloty nad głową latają i nie żartuje naprawe są niziutko ale warto bo hotel prześliczny. I jedzonko dobre :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry