reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witam czwartkowo
u nas mozna sie roztopic z goraca wczoraj bylo 35 stopni a co dzien ma byc jeszcze wieksza temperatura :-(nawet juz na spacerek nie da sie wyjsc rano bo goraco zostaje tylko jak zajdzie slonce czyli wieczorkiem... idzie sie roztopic

a tu taka produkcja ze nie nadarzam z nadrabianiem:-D

justa czekam na foteczkii :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: fajne sa te co wklieilas wyobrazalam sobie ciebie inaczej (blondynka) nie wiem dlaczego:zawstydzona/y:

Madzienko my chcemy jechać nad morze :tak: (byliśmy kiedyś w Kołobrzegu i w Mielnie ) ;-)

A ja mieszkam na Śląsku (Cieszyn) :-):tak::tak:

A tak poza tym to Dzieńdobry :-):-)

ja na twoim miejscu bym skoczyla gdzies za granice (Chorwacja jest piekna i nie droga) bo w polsce to z pogoda to nigdy nic nie wiadomo juz raz wybralam sie nad nasze polskie morze caly tydzien lal deszcz :-(

ja na twoim miejscu bym skoczyla gdzies za granice (Chorwacja jest piekna i nie droga) bo w polsce to z pogoda to nigdy nic nie wiadomo juz raz wybralam sie nad nasze polskie morze caly tydzien lal deszcz :-(

Raczej nie uda mi się przekonać mojego mena :zawstydzona/y::-(, On kocha morze :tak: ja też ;-) byliśmy już dwa razy z rzędu i pogoda zawsze była super ;-) a jak padało to góra 1 dzień więc i w tym roku liczymy na łut szczęścia :-):-)

Raczej nie uda mi się przekonać mojego mena :zawstydzona/y::-(, On kocha morze :tak: ja też ;-) byliśmy już dwa razy z rzędu i pogoda zawsze była super ;-) a jak padało to góra 1 dzień więc i w tym roku liczymy na łut szczęścia :-):-)

kocha tylko polskie morze :zawstydzona/y: bo w chorwacji tez jest morze :zawstydzona/y:ja mialam pecha co do pogody ale wam zycze super pogody

Ja jadę nad morze 26.06 na 10 dni. Z siostrą i jej córką i z siostrami jej męża i z ich dziećmi. W sumie będzie 4 malutkich dzieci i dwie starsze dziewczynki. Bo ja z Jasiem, Kasia z Adą, Agnieszka z Maciusiem (9 miesięcy) i Marysią (4lata) i Ania z Karolkiem (dwa tygodnie starszy od Jasia) i Olą (7lat).

Więc będzie wesoło :-)
A jedziemy do Krynicy Morskiej. Mężowie będą w weeknedy. :-)

tu będziemy
Krynicki Dwor - Pensjonat

dzień dobry:tak::tak::tak::tak:

Ale puchy dzisiaj...czyzby wszystkie mamuski na spacerki z rana pobiegły....

Ja juz zrobiłam porzadeczki w apteczce, w lazience w szafce, naszykowalam obiadek i czekam az spiaca krolewna wyspi sie i pojdziemy sobie na spacerek, a o 16.30 mamy szczepienie więc trzymajcie za nas kciuki!!!!

Tygrysku gdzie sie podziewasz???:-(:-(:-(

Landryneczko masz racje z tymi wakacjami, i my co roku jezdzimy gdzie w cieple kraje w tym roku jednak darujemy sobie(odbijemy sobie wiosna 2010):-D:-D:-D:-D-takie mamy plany...a w tym roku odwiedzimy nasze polskie morze, ale juz po sezonie wiec na pogode jakas super i tak nie liczymy

A z reszta ja kocham nasze morze ale jesienia, wiosna a najbardziej zimą...i tak zazdroszczę Naszej Asience(czyt. YOKA:-))że mieszka w Trójmieście:blink::blink::blink:

My jesteśmy zakochani w Rodos. No ale w tym roku to sobie darujemy. Ja jadę nad morze z Jasiem. A mężowy ze swoimi córkami do Disneylandu i do Londynu :-) Bo jedna ma w tym roku maturę a druga idzie do liceum, więc w nagrodę za dobre wyniki pojadą poszaleć na rolercosterach :-D

reklama
Dzien Dobry!

Mamusie prosze Was piszcie wooolniej bo ja powoli czytam!!!

Ale produkcja, zupelnie jakbysmy znowu wszystkie czekaly na porod.

To byl chyba szczytowy moment w pisaniu:)))))

Milo do Was "wrocic" niestety niedlugo sie przeprowadzam i znowu mnie nie bedzie, ale mam nadzieje ze na krociutko.
Jejuuu jak ja bym chciala sie z Wami zobaczyc na zjezdzie...:baffled:

Madzienka czy Ty wiesz ze my ta sama podstawowke skonczylysmy??????

Blizniaki, dzieki za pomysl z linkiem wkleje pod konkursy. Spadam na intymny.

Dziewuszki pomoze ktoras w sprawie tej rehabilitacji w Wawie please??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry