reklama

Grudniowe mamusie 2008

Sto latek dzisiejszym solenizantom :-)

U nas nocka trochę lepsza od poprzedniej, ale tylko trochę. Mały miał taki katar że aż ropka mu w oczy poszła :baffled:, a dziś ma podwyższoną temperaturę - w pupie 38,6. Idę z nim do pediatry.

reklama
Sto latek dzisiejszym solenizantom :-)

U nas nocka trochę lepsza od poprzedniej, ale tylko trochę. Mały miał taki katar że aż ropka mu w oczy poszła :baffled:, a dziś ma podwyższoną temperaturę - w pupie 38,6. Idę z nim do pediatry.
powodzenia u pediatry
no i 100 latek i dużo zdrówka dla mojego zięcia:-)

Ostatnia edycja:
Hej hej

Ja już też się melduje :tak:. Wstalismy o 7:00.

Pogoda u nas nieciekawa, jakoś pochmurno, ale zaraz zmykamy na zakupy, wiec nie moze padać.

Ollcia sto lat dla Bartusia i duuuuuzo zdrówka !!!

Pati wstała ok 5,30 ale zjadła porozstawiała miski po katach i poszła spac spała 2 godzinki i sie własnie budzi na 2 śniadanko :tak:

Bartusia z Patusią ściskamy urodzinkowo i uważaj Mamusiu bo myślimy nad odbiciem go Karolci to nic że troszkę młodszy ale jaki słodki :-)

witam!!!
sto latek dla naszych milusińskich
produkcja idzie całą parą!!!!!!!!!!!!!
u nas dziś pogoda super, ale mało mam dziś czasu na spacery, przed chwilą wróciliśmy z małego spacerku, ale teraz sprzątanie i cała ta reszta bo po południu idziemy na KONCERT MAJOWY wystawiany przez nasze dzieci zerówkowe, a jutro wyjazd w góry i mószę jeszcze się popakować, więc trochę mi czasu będzie brakować, ale dam rade!!!

Pati wstała ok 5,30 ale zjadła porozstawiała miski po katach i poszła spac spała 2 godzinki i sie własnie budzi na 2 śniadanko :tak:

Bartusia z Patusią ściskamy urodzinkowo i uważaj Mamusiu bo myślimy nad odbiciem go Karolci to nic że troszkę młodszy ale jaki słodki :-)
mopku, sprawa już dawno załatwiona, Bartek jest moim zięciem i koniec kropka:-)

Dzień doberek. Ja dzisiaj tylko przelotem bo musze się wziąc za porządek bo straszny bajzel w domku a w niedzielę mamy bardzo fajnych gości:tak::-)
Do tego brat mi kompa okupuje bo doszlifowuje prezentację na ustną maturę.

Oczywiście buziaczki dla dzisiejszych świętujących. Przepraszam że nie wymieniam imiennie ale nie mam czasu zajrzec na listę. Obiecuję że się poprawię.

Oki lecę sznurowac szyneczki do wędzenia. Papatki i miłego dnia dziewczynki.

Madzienko my chcemy jechać nad morze :tak: (byliśmy kiedyś w Kołobrzegu i w Mielnie ) ;-)

A ja mieszkam na Śląsku (Cieszyn) :-):tak::tak:

A tak poza tym to Dzieńdobry :-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry