Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tak bym się napiła piwka z sokiem mniam.....
Ja tez kiedys zostawilam karte w bankomacie ale naszczescie taki chlopak zobaczyl i przybiegl i oddał:-)
)że kartę wzięłam, ale pieniędzy nie wzięłam, ale na szczęście nikogo za mną nie było, a kasa jak się nie weźmie to też wciąga po kilku sekundach.

madzienko ostatnio smiac mi sie chcialo gdyz zauwazylam twoje nazwisko na naszej klasie i wyszllo mi ze twoja corcia to sikora a moj synek to wrobel![]()

Agacia nie zawracasz głowy !!!!!!!!!!!!!!!!

Mamusie z nadmorskich okolic , mam do Was prośbęplanujemy z moim G urlop nad morzem, i jeśli któraś z Was zna jakieś fajne noclegi to była bym wdzięczna za namiary, bądz linki do jakichś miejscówek :-) dodam, że nie koniecznie muszą to być kolosalnie drogie noclegi, ale takie w których będziemy się dobrze czuć, my i mały ;-):-) i z góry dziękuję za pomoc
![]()
Kur.........................................a normalnie myslalam ze na zawal dzis zejde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wieczorem otwieram torebke i szukam czegos przy okazji siegam do kieszonki gdzie trzymam dowod osobisty i karte do bankomatu i nie mam karty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szok
co sie okazalo!!!!!!!!!!!!! o 12 w poludnie bylam w bankomacie i nie wyciagnelam karty z bankomatu i odeszlam !!!!!!!!!!!!!!
dopiero teraz zablokowalam karte
cisnienie tak mi skoczylo
![]()

ale dziwnie stało się bo Martusia ma rację jak nie wyjmiesz karty kasa nie wyjdzie(a może powinna nie wyjść)
całe szczescie ze sie w pore zorientowałas
ja tez z tych zakreconych czasem zostawiam klucze w dzrwiach wchodze do mieszkania a one tak zostaja albo kiedyś nie zamknełam jednego zamka potem wracajac zamiast otworzyc to go zamknęłam i sie denerwuje ze sie zamek zepsuł

ej dziewczyny, i ja chce piwkoTygrysku adrenalinka Ci nieżle skoczyła bidulkocałe szczescie ze sie w pore zorientowałas
ja tez z tych zakreconych czasem zostawiam klucze w dzrwiach wchodze do mieszkania a one tak zostaja albo kiedyś nie zamknełam jednego zamka potem wracajac zamiast otworzyc to go zamknęłam i sie denerwuje ze sie zamek zepsuł
Na zimne piwko to i ja mam ochote ale kto mi przyniesie???