reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Nie tylko wy macie ochote na zimne piwko:-(:-p:-p:-p tak bym się napiła piwka z sokiem mniam.....:tak::tak: Ja tez kiedys zostawilam karte w bankomacie ale naszczescie taki chlopak zobaczyl i przybiegl i oddał:-)

hello, a o mnie to już wszyscy zapomnieli?:-(przeciez miało być piwko z okazji 2500strony, zapomnialyście?o piwku to wszyscy, ale o beci ani słowa:-(:-(:-(
Tygrysku tak się składa, że miałam podobną sytuację, tak się zgadałam z koleżanką(obecną szwagierką:-D)że kartę wzięłam, ale pieniędzy nie wzięłam, ale na szczęście nikogo za mną nie było, a kasa jak się nie weźmie to też wciąga po kilku sekundach.
też się bardzo martwiłam, następnego dnia poszłam do banku, okazało się, że bankomat miał nadwyżkę, więc kamień z serca, tylko ja musiałam jakieś śmieszne formularze wypełniać, żeby dostać te pieniądze. Także w tym banku na pewno Ci powiedzą, czy znaleźli kartę, oni chyba codziennie rozliczenia robią.
A gdzie jest Cyprysiowa?bo ja bardzo chce dostęp.

Jeszcze razik dziekujemy wszystki mamusikom za życzonka;))) solenizantka już lulka...:tak:

Duniu synową wyściskałam i wycałowałam:)))) :-):-):-)

Kaja najdroższa ty moja:*:*:* aj patrzaj jak Ci zapadło w pamięci jak mnie chwyciło... jak sobie o tym pomyśle, to mnie az wszystko boli....haaha:-D:-D:-D

Oki uciekam buziaczki dobranoc kochane:*

Ufff nadrobiłam...całe popoludnie spędziłyśmy na dworku:tak:

madzienko ostatnio smiac mi sie chcialo gdyz zauwazylam twoje nazwisko na naszej klasie i wyszllo mi ze twoja corcia to sikora a moj synek to wrobel:-D:-D:-D

Nie ma jak ptasia rodzinka:-D:-D:-D:-D

Agacia nie zawracasz głowy !!!!!!!!!!!!!!!!

Zgadzam się!!!!:tak::tak::tak:

Mamusie z nadmorskich okolic , mam do Was prośbę :zawstydzona/y::sorry2: planujemy z moim G urlop nad morzem, i jeśli któraś z Was zna jakieś fajne noclegi to była bym wdzięczna za namiary, bądz linki do jakichś miejscówek :-) dodam, że nie koniecznie muszą to być kolosalnie drogie noclegi, ale takie w których będziemy się dobrze czuć, my i mały ;-):-) i z góry dziękuję za pomoc :blink:

Edee a chcecie jechac nad otwarte morzeczy do trojmiasta???

My z chęcia też skorzystamy, ale my wybieramy się do Trójmiasta....

Kur.........................................a normalnie myslalam ze na zawal dzis zejde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wieczorem otwieram torebke i szukam czegos przy okazji siegam do kieszonki gdzie trzymam dowod osobisty i karte do bankomatu i nie mam karty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szok:szok::szok: co sie okazalo!!!!!!!!!!!!! o 12 w poludnie bylam w bankomacie i nie wyciagnelam karty z bankomatu i odeszlam !!!!!!!!!!!!!!:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dopiero teraz zablokowalam karte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no: cisnienie tak mi skoczylo:no::no::no:

Oj gapciu:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:ale dziwnie stało się bo Martusia ma rację jak nie wyjmiesz karty kasa nie wyjdzie(a może powinna nie wyjść)
Ważne że nikt z niej nie skorzystał!!!!
Juz nie denerwuj się.....;-);-);-)wypij piwko!!!!

Niezła przygoda, tygrysku, dobrze, że tak się skończyło. Ja kiedyś kartę zostawiłam w aptece, jak płaciłam i skumałam dopiero po 2 dniach :zawstydzona/y:

Tygrysku adrenalinka Ci nieżle skoczyła bidulko :cool2: całe szczescie ze sie w pore zorientowałas:tak: ja tez z tych zakreconych czasem zostawiam klucze w dzrwiach wchodze do mieszkania a one tak zostaja albo kiedyś nie zamknełam jednego zamka potem wracajac zamiast otworzyc to go zamknęłam i sie denerwuje ze sie zamek zepsuł:sorry2::sorry2::-D:-D

Na zimne piwko to i ja mam ochote ale kto mi przyniesie???

Tygrysku adrenalinka Ci nieżle skoczyła bidulko :cool2: całe szczescie ze sie w pore zorientowałas:tak: ja tez z tych zakreconych czasem zostawiam klucze w dzrwiach wchodze do mieszkania a one tak zostaja albo kiedyś nie zamknełam jednego zamka potem wracajac zamiast otworzyc to go zamknęłam i sie denerwuje ze sie zamek zepsuł:sorry2::sorry2::-D:-D

Na zimne piwko to i ja mam ochote ale kto mi przyniesie???
ej dziewczyny, i ja chce piwko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry