reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzięki kochane, a liczy się jakaś średnia zarobków? Czy tylko ostatnia wypłata?
Zapominajka musisz iśc do mopsu... o ile mnie pamięć nie myli to dochód na jednego członka rodziny nie może przekraczać 504 zł.... jezeli Twoj M pracuje to bedzie musial donieśc wszystkie dotychczasowe świadectwa pracy....tak mi sie wydaje....i bedziesz dostawała miesiecznie kolosalną kwote 48zł.....:) boki zryywać:sorry2:

reklama
A ja nie zalapałam się:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Kanuś super z tymi bioderkami , a dlaczego martwiłaś się, wcześniej było coś nie tak???
A z ta pracą to koniecznie pogadaj z dyrektorką....:tak:

Julcia tez jak ma żal to woła mamamaamamamamamamama!!!!!!!
No ja też sie nie załapałam:)
Co do bioderek to coś tam miała zakończenia jakiś kości tępe.czy cos....ale juz jest dbrze i wtedy tez babeczka mówiła ze nie mam sie martwic bo nie jest zle...noi faktycznie teraz jest ok:)))) mamusia szczęsliwa jak gwizdek:)

No i Madzienko gratuluje mamamamamam:) :-D:-D:tak:

Zapominajka musisz iśc do mopsu... o ile mnie pamięć nie myli to dochód na jednego członka rodziny nie może przekraczać 504 zł.... jezeli Twoj M pracuje to bedzie musial donieśc wszystkie dotychczasowe świadectwa pracy....tak mi sie wydaje....i bedziesz dostawała miesiecznie kolosalną kwote 48zł.....:) boki zryywać:sorry2:
hehe na jedna paczke pampersow w promocji starczy:-):-)

Cześć Kochane

Zaraz Was nadrobię ale najpierw napiszę , że byłam dzisiaj u gina i nie mma dobrych wieści...:-(
Więcej napiszę na intymnym.

Lecę Was czytać .

Ja brałam z Zusu zarobki z ostatniego roku, takie zaświadczenie i mój narzeczony też musiał takie mieć, i wtedy te nasze dochody dzielimy na 3 os (ja, narzeczony i dziecko)
No dokładnie tak zapomiałam o tych zaświadczeniach z Zusu....trzeba je pobrac tak jak psize Edeee :) nawet jak niepracowałas to musi byc ,ze nie....:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry