Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe moje dziecie tez wymawia nieswiadomie mamajestem, moje dziecie 2 razy powiedziało dzisiaj "mama" a raz "mam", i to tak wyraźnie, wiadomo ze to nieświadomie, ale jak milo
![]()
oczywiscie maz wolalby pewnie zeby to bylo tata
a najbbardziej wolla mama jak placze i biadoli wtedy doslownie wydaje takie dzwieku jak go maz trzyma jakby wolal w rozpaczy mamam

no właśnie, powiedziałam to tatusiowi, a tatus mówi: "ona ma mówić najpierw tata , ucz ja "tatuś"-hehehe, chciałby, niech sam sobie uczy:-)hehe moje dziecie tez wymawia nieswiadomie mamaoczywiscie maz wolalby pewnie zeby to bylo tata
a najbbardziej wolla mama jak placze i biadoli wtedy doslownie wydaje takie dzwieku jak go maz trzyma jakby wolal w rozpaczy mamam
![]()
heheh moj zostaje z Filipkiem jak ja wroce do pracy przez 2 tygodnie wiec wtedy go bedzie uczyl mowic tatano właśnie, powiedziałam to tatusiowi, a tatus mówi: "ona ma mówić najpierw tata , ucz ja "tatuś"-hehehe, chciałby, niech sam sobie uczy:-)

no dziewczyny to może jakaś impreze zrobimy- 2500strona forum, która się załapie hehe![]()

no dziś wszystko na raz robiła i mama krzyczała, i usiadła i stała na nóżki, mała zdolniachaMamusia widziałam na NK że z Karolinki to mała zdolniacha. Tylko qrde coś mi się z profilem porobiło i nie mogę dodac żadnego komentarza
![]()