reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
jestem :szok::szok::szok:, moje dziecie 2 razy powiedziało dzisiaj "mama" a raz "mam", i to tak wyraźnie, wiadomo ze to nieświadomie, ale jak milo:-D:-D:-D:-D
hehe moje dziecie tez wymawia nieswiadomie mama :-D oczywiscie maz wolalby pewnie zeby to bylo tata:-D:-D a najbbardziej wolla mama jak placze i biadoli wtedy doslownie wydaje takie dzwieku jak go maz trzyma jakby wolal w rozpaczy mamam:confused::confused::confused:

hehe moje dziecie tez wymawia nieswiadomie mama :-D oczywiscie maz wolalby pewnie zeby to bylo tata:-D:-D a najbbardziej wolla mama jak placze i biadoli wtedy doslownie wydaje takie dzwieku jak go maz trzyma jakby wolal w rozpaczy mamam:confused::confused::confused:
no właśnie, powiedziałam to tatusiowi, a tatus mówi: "ona ma mówić najpierw tata , ucz ja "tatuś"-hehehe, chciałby, niech sam sobie uczy:-)

no dziewczyny to może jakaś impreze zrobimy- 2500strona forum, która się załapie hehe:-D:-D:-D

A ja nie zalapałam się:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Byłam dzisiaj w pracy zanieść wniosek o urlop wypoczynkowy, i na spacerku z Juleczką na dworze u nas upał...:tak::tak::tak::tak:

teraz biorę się za obiadek a pozniej znowu na spacerek:-):-)ale już z tatusiem:-D

Kanuś super z tymi bioderkami , a dlaczego martwiłaś się, wcześniej było coś nie tak???
A z ta pracą to koniecznie pogadaj z dyrektorką....:tak:

Julcia tez jak ma żal to woła mamamaamamamamamamama!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze cos dzis wisi w powietrzu chyba, do mnie zadzwonił własnie szef i tak jak sie własciwie spodziewałam likwiduje firme, a ja nie dostane wychowawczego :-(:-(:-(:-(:no:jesli któras z Was wie co w takiej sytuacji sie robi to chetnie sie dowiem :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry