reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
I mamus mamy wiecej!:))

Jak milo)

Nikodem ma 1go zeba!! To z dobrych wiesci:))

Laseczki z Warszawy??????? Potrzebuje pomocy!!

Moja kolezanka ma dziecko ktoro/e? teraz bedzie rehabilitowane w Wawie od 3go do 18go czerwca. No i wszystko bylo dopiete na ostatni guzik, tylko okazuje sie ze miejsce w ktorym mieszkac jest kolosalnie drogie. I oni nie moga sobie na to pozwolic, bo wiadomo, ze wola te pieniadze przekazac na leczenie niz mieszkanie. I pytanie jest czy ktoras z mamus zechcialaby przyjac do siebie na ten okres mame tate i dziecko 7mczne? Dziecko nie ma jakis specjalnych potrzeb raczej..? Dopytam w razie czego. Czy ktoras z Was moze pomoc prosze?? Idealnie gdzies Mokotow badz okolice, ale jestem pewna ze uciesza z kazdego kata..

I mamus mamy wiecej!:))

Jak milo)

Nikodem ma 1go zeba!! To z dobrych wiesci:))

Laseczki z Warszawy??????? Potrzebuje pomocy!!

Moja kolezanka ma dziecko ktoro/e? teraz bedzie rehabilitowane w Wawie od 3go do 18go czerwca. No i wszystko bylo dopiete na ostatni guzik, tylko okazuje sie ze miejsce w ktorym mieszkac jest kolosalnie drogie. I oni nie moga sobie na to pozwolic, bo wiadomo, ze wola te pieniadze przekazac na leczenie niz mieszkanie. I pytanie jest czy ktoras z mamus zechcialaby przyjac do siebie na ten okres mame tate i dziecko 7mczne? Dziecko nie ma jakis specjalnych potrzeb raczej..? Dopytam w razie czego. Czy ktoras z Was moze pomoc prosze?? Idealnie gdzies Mokotow badz okolice, ale jestem pewna ze uciesza z kazdego kata..
Nooooooo wreszcie sie kochana odezwałąs ty łobuziaro nasza:-D:-D
Gratuluje pierwszego ząbka!!!!:tak::tak:
Ja niestety nie moge pomoc jestem z Łodzi:-(

dziewczyny nie chce wam odbierać radochy, ale właśnie sie skapnęłam ze ilość postów na stronie samemu sie ustawia w ustawieniach:-D:-D:-D
ale zakładam, ze zadna nic nie zmieniala i wszystkie maja ustawienia domyślne,u was to 2500?nie?no to znaczy ze mozna impreze robic, wieczorkiem jak dzieciaczki pojda spac piwerko i na komp, hehe:-D:-Dwariatka, żartowałam, bo jeszcze któraś powie, że do alkoholizmu namawiam:-Dale jakoś trzeba sobie życie urozmaicić, nie,hihi
dzwoneczek, gratulujemy pierwszego ząbka, my z niecierpliwością czekamy na tego pierwszego, a tu nic i nic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry