Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasnie gdzie Misiówka?Agacia?I my i my tez Wam maluszki
życzymy dużo zdrówka!!!!!
Kanus dawaj znać co mówił lekarztrzymamy kciuki
Czytam dalej co nastukałyście...
A gdzie Misiówka???
Madzienka, nie do wiary, ten Tatuś ciągle wygrywa
Kokusia, a Natalka bardzo musi lubić ten chlebek+ głosik

, dziewczyny w nas siła głosowac na mnie!!!!!!!!w rankingu mama czy tata

i od razu stwierdził że to jakaś zmowa!!!!zaglosowalam na mamusie:-)Beciaczek na właśnie, dziewczyny w nas siła głosowac na mnie!!!!!!!!w rankingu mama czy tata
Mój mąz śmiał się z Twojeg komentarzai od razu stwierdził że to jakaś zmowa!!!!

będziemy po obiadku, papatki

myślałam,ze wyjde z siebie....
. Bardzi się cieszę, że Mariczka zdrowa.Kochaniutkie moje jestem MEGAAAA SZCZĘSLIWA))
Moja niunieczka kochana ma wszystko dobrze z bioderkami))) aj aż mi kamień z serduszka spadł...tak się mocko ciesze......dziękujemy za kciukasy i słowa otuchy:-);-)
Byłam jeszcze w Urzędzie Pracy i mi skurczybyki prace znalexli....w przedszkolu na drugim koncu miasta.....na dwa miesiące w zastepstwo do oddziału przedszkolnego..przy szkole podstawowej...no chyba ich tam pogieło...mówie babeczce,ze mała jest na piersi jeszcze (ściema) ale to nic....i,ze nie mam jej z kim zostawic...a ona,ze trudno miloion kbiet jest w takiej sytuacji....i daja sobie rade.....myślałam,ze wyjde z siebie....
ale z drugiej strony tak się ciesze zdrówkiem Mari,ze nawet to mi dziisaj nie spedza snu z powiek....pomartwimy sie dalej jutro.....

Bo mi się właśnie skończył macierzyński no i niby też powinnam się zarejestrować, ale chcemy zrobić tak, żeby mąż mnie ubezpieczył u siebie w pracy i ja nie będę się rejestrowała... można tak??? 
Jedyne co dobre to że mężuś wygląda dziś już dużo lepiej niż wczoraj. Ale kwarantannę w drugim pokoju nadal ma 
Kanuś, super że z bioderkami już dobrze
A jak z tą pracą? Jesteś zarejestrowana jako bezrobotna i nie możesz odmówić jak Ci znajdą pracę, bo tracisz status bezrobotnego? Tak to jest?Bo mi się właśnie skończył macierzyński no i niby też powinnam się zarejestrować, ale chcemy zrobić tak, żeby mąż mnie ubezpieczył u siebie w pracy i ja nie będę się rejestrowała... można tak???
![]()