reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Czesc dziewczyny

Ostatnio nie mam siły na nic. Jestem zdołowana trochę i nie chcę Wam tutaj smęcić, więc się nie oddzywałam. Przepraszam. Wchodzę tylko głosowac na Wasze dzieciaczki i tyle.
Moze później wyzale się na intymnych, bo nie chce Wam głowy zawracać.

Miłego wieczoru.

Wszystkiego naj ... dla dzisiejszych solenizantów.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny

Ostatnio nie mam siły na nic. Jestem zdołowana trochę i nie chcę Wam tutaj smęcić, więc się nie oddzywałam. Przepraszam. Wchodzę tylko głosowac na Wasze dzieciaczki i tyle.
Moze później wyzale się na intymnych, bo nie chce Wam głowy zawracać.

Miłego wieczoru.

Wszystkiego naj ... dla dzisiejszych solenizantów.
Agaciu kochana, co sie dzieje???????

Mamusie z nadmorskich okolic , mam do Was prośbę :zawstydzona/y::sorry2: planujemy z moim G urlop nad morzem, i jeśli któraś z Was zna jakieś fajne noclegi to była bym wdzięczna za namiary, bądz linki do jakichś miejscówek :-) dodam, że nie koniecznie muszą to być kolosalnie drogie noclegi, ale takie w których będziemy się dobrze czuć, my i mały ;-):-) i z góry dziękuję za pomoc :blink:

Ja brałam z Zusu zarobki z ostatniego roku, takie zaświadczenie i mój narzeczony też musiał takie mieć, i wtedy te nasze dochody dzielimy na 3 os (ja, narzeczony i dziecko)

I tyle zachodu o 48 zł? :szok: Nie będę wiedziała co z tą kasą zrobić...
Myślałam, że na wychowawczym więcej się dostaje:baffled:
Tak jak pisza dziewczyny, jeśli wasz dochód dzielony na 3 osoby nie przekracza 504 zł, to wtedy nalezy Ci sie zasiłek rodzinny 48 zł i mozesz starac sie tez o zasiłek wychowawczy w mopsie, własnie te 400 zł

Kanus ciesze sie ze wszystko ok z bioderkami

Dzwoneczka, fajnie ze sie odezwałas, pisz częsciej, a ten link do pomagania, wklej na konkursowy.

Zapominajko, w pracy udało mi sie zagłosowac, a w domu juz nie mogłam, pisze ze dopiero jutro, cz to jest do jakiejs godzinki?

reklama
Moze nie wszedzie jest tak samo, w Krakowie jest dział do spraw zasiłków przy Urzedzie Miasta Krakowa składa sie podanie , zaswiadczenie z US o dochodach za poprzedni rok, ksero dowodu, akt urodzenia, zaświadczenie z zus ze sie jest ubezpieczonym i oświadczenie pracodawcy ze udziela urlopu i otrzumuje sie 48 zł na jedno dziecko ( co roku ustala sie prawo do tego zasiłku na podst dochodów max 504 na os) oraz w okresie trwania urlopu wychowawczego dodatek 400 zł miesiecznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry