Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co namotałam tak????? chcuiałam pomóc ale chyba źle zrozumiałam o co kaman...![]()

) jak pomóc ZapominajceAgaciu kochana, co sie dzieje???????Czesc dziewczyny
Ostatnio nie mam siły na nic. Jestem zdołowana trochę i nie chcę Wam tutaj smęcić, więc się nie oddzywałam. Przepraszam. Wchodzę tylko głosowac na Wasze dzieciaczki i tyle.
Moze później wyzale się na intymnych, bo nie chce Wam głowy zawracać.
Miłego wieczoru.
Wszystkiego naj ... dla dzisiejszych solenizantów.
podpisuje się pod tym tekstemAgacia nie zawracasz głowy !!!!!!!!!!!!!!!!

planujemy z moim G urlop nad morzem, i jeśli któraś z Was zna jakieś fajne noclegi to była bym wdzięczna za namiary, bądz linki do jakichś miejscówek :-) dodam, że nie koniecznie muszą to być kolosalnie drogie noclegi, ale takie w których będziemy się dobrze czuć, my i mały ;-):-) i z góry dziękuję za pomoc 
nie, nie, nie
te 400 zł to jest płatny urlop wychowawczy płatny przez Zus , a te 48 zł o których pisała Kana to z Mopsu zasiłek pielęgnacyjny, na dziecko ;-)
Ja brałam z Zusu zarobki z ostatniego roku, takie zaświadczenie i mój narzeczony też musiał takie mieć, i wtedy te nasze dochody dzielimy na 3 os (ja, narzeczony i dziecko)
Tak jak pisza dziewczyny, jeśli wasz dochód dzielony na 3 osoby nie przekracza 504 zł, to wtedy nalezy Ci sie zasiłek rodzinny 48 zł i mozesz starac sie tez o zasiłek wychowawczy w mopsie, własnie te 400 złI tyle zachodu o 48 zł?Nie będę wiedziała co z tą kasą zrobić...
Myślałam, że na wychowawczym więcej się dostaje![]()