reklama

Grudniowe mamusie 2008

Spokojnie Tygrysku, znalazłam Twoją kartę, zrobiłam wieeelkie zakupy dla Twojej przyszłej synowej:tak:, więc nie martw się- wszystko zostaje w rodzinie:-D:-D:-D

A tak poważnie, to jak ktoś nie ma pinu to za wiele sobie karty nie użyje;-) Ale ja też bym siedziała zestresowana pewnie:-D

reklama
Tygrysku a napewno zostawiłaś w bankomacie?? Bo o ile dobrze pamiętam to dopóki nie wyciągnie się karty to bankomat nie wyda pieniążków....ale mogłam coś pomieszać:zawstydzona/y:

Całe szczęście nikt nie skorzystał pani u ktorej blokowałam karte sprawdziła czy jakaś transakcja była robiona i okazało się że nie, ale ciśnienie i tak mi skoczylo:-(:-( wogule jakas rozkojarzona chodzę ostatnio chyba przez to siedzenie w domu szare komorki mam na wymarciu i to wszystko dlatego:-(:-(:-(

reklama
dziewczyny ,jaka Wy macie produkcje to normalnie trzeba czesciej zagladac bo inaczej ni dy rydy....Wszystkiego najlepszego dla wszytskich solenizantow,ciocia Kaja sie obudzila ze Kane przeciez 20 wzielo,jak ja juz mieszkalam z torba pod drzwiami na przedpokoju...czekajac:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry