Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Blizniaki teraz chyba trwa lista, więc głosować nie można, ale jutro i w dalsze dni bez problemu;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A popołudnie w ogródku, bo aż żal w domu było siedzieć, tak dziś było pięknie. 
Musisz poprosic cyprysiową o dostep.Marzycielka, Agatka, nie straszcie dziewczyny, a gdzie ten intymny, mnie tez by sie czasem przydal, nie zawsze jest wesoło.
wiecie co ja tu też nie mam kokosów, ale to co się w naszej Polsce dzieje to już pojęcie przechodzi, ja to się w ogóle na tym nie znam
Moze nie wszedzie jest tak samo, w Krakowie jest dział do spraw zasiłków przy Urzedzie Miasta Krakowa składa sie podanie , zaswiadczenie z US o dochodach za poprzedni rok, ksero dowodu, akt urodzenia, zaświadczenie z zus ze sie jest ubezpieczonym i oświadczenie pracodawcy ze udziela urlopu i otrzumuje sie 48 zł na jedno dziecko ( co roku ustala sie prawo do tego zasiłku na podst dochodów max 504 na os) oraz w okresie trwania urlopu wychowawczego dodatek 400 zł miesiecznie

wieczorem otwieram torebke i szukam czegos przy okazji siegam do kieszonki gdzie trzymam dowod osobisty i karte do bankomatu i nie mam karty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szok
co sie okazalo!!!!!!!!!!!!! o 12 w poludnie bylam w bankomacie i nie wyciagnelam karty z bankomatu i odeszlam !!!!!!!!!!!!!!

dopiero teraz zablokowalam karte

cisnienie tak mi skoczylo

Kur.........................................a normalnie myslalam ze na zawal dzis zejde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wieczorem otwieram torebke i szukam czegos przy okazji siegam do kieszonki gdzie trzymam dowod osobisty i karte do bankomatu i nie mam karty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szok
co sie okazalo!!!!!!!!!!!!! o 12 w poludnie bylam w bankomacie i nie wyciagnelam karty z bankomatu i odeszlam !!!!!!!!!!!!!!
![]()

nie martw się tak, mój mąż tez kiedyś zostawił w bankomacie, i bankomat ja wciąga z powrotem, wiec nikt raczej nie użyłKur.........................................a normalnie myslalam ze na zawal dzis zejde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wieczorem otwieram torebke i szukam czegos przy okazji siegam do kieszonki gdzie trzymam dowod osobisty i karte do bankomatu i nie mam karty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szok
![]()