reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Noooooooo, nadrobiłam! Ale naskrobałyście :-D

kana - super, że z bioderkami wszystko oki. I buziaki dla Mariczki!
dzwoneczka - gratulujemy ząbka!
zozakoza - dobrze, że dziś humorek lepszy :-)

Ja dziś z dzieciakami i mamą szwędałam się pół dnia po parkach i kawiarniach :-D A popołudnie w ogródku, bo aż żal w domu było siedzieć, tak dziś było pięknie.
Mój mały leniuszek pierwszy raz przewrócił się z plecków na brzusio:-) Ale nie liczę, że jej to szybko wejdzie w nawyk ;-)

Marzycielka, Agatka, nie straszcie dziewczyny, a gdzie ten intymny, mnie tez by sie czasem przydal, nie zawsze jest wesoło.
wiecie co ja tu też nie mam kokosów, ale to co się w naszej Polsce dzieje to już pojęcie przechodzi, ja to się w ogóle na tym nie znam

Moze nie wszedzie jest tak samo, w Krakowie jest dział do spraw zasiłków przy Urzedzie Miasta Krakowa składa sie podanie , zaswiadczenie z US o dochodach za poprzedni rok, ksero dowodu, akt urodzenia, zaświadczenie z zus ze sie jest ubezpieczonym i oświadczenie pracodawcy ze udziela urlopu i otrzumuje sie 48 zł na jedno dziecko ( co roku ustala sie prawo do tego zasiłku na podst dochodów max 504 na os) oraz w okresie trwania urlopu wychowawczego dodatek 400 zł miesiecznie

Dokładnie tak :tak::tak:

Kur.........................................a normalnie myslalam ze na zawal dzis zejde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wieczorem otwieram torebke i szukam czegos przy okazji siegam do kieszonki gdzie trzymam dowod osobisty i karte do bankomatu i nie mam karty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szok:szok::szok: co sie okazalo!!!!!!!!!!!!! o 12 w poludnie bylam w bankomacie i nie wyciagnelam karty z bankomatu i odeszlam !!!!!!!!!!!!!!:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dopiero teraz zablokowalam karte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no: cisnienie tak mi skoczylo:no::no::no:

Kur.........................................a normalnie myslalam ze na zawal dzis zejde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wieczorem otwieram torebke i szukam czegos przy okazji siegam do kieszonki gdzie trzymam dowod osobisty i karte do bankomatu i nie mam karty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szok:szok::szok: co sie okazalo!!!!!!!!!!!!! o 12 w poludnie bylam w bankomacie i nie wyciagnelam karty z bankomatu i odeszlam !!!!!!!!!!!!!!:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dopiero teraz zablokowalam karte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no: cisnienie tak mi skoczylo:no::no::no:

Mam nadzieję, że w porę zdążyłaś i nikt jej nie użył:blink:

reklama
nie martw się tak, mój mąż tez kiedyś zostawił w bankomacie, i bankomat ja wciąga z powrotem, wiec nikt raczej nie użył

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry