reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziękujemy za życzonka :tak: Może dzięki nim Bartek szybciej wyzdrowieje :-)

Pati wstała ok 5,30 ale zjadła porozstawiała miski po katach i poszła spac spała 2 godzinki i sie własnie budzi na 2 śniadanko :tak:

Bartusia z Patusią ściskamy urodzinkowo i uważaj Mamusiu bo myślimy nad odbiciem go Karolci to nic że troszkę młodszy ale jaki słodki :-)

mopku, sprawa już dawno załatwiona, Bartek jest moim zięciem i koniec kropka:-)

Haha, ja nie wiedziałam że mój synuś będzie miał takie wzięcie. Jak nie było nikogo to nikogo, a teraz dwie ślicznotki są :tak: Ale Mopku kochany, musisz powiedzieć Patusi, że pomimo że jest bardzo śliczna, Bartek jest już zajęty przez Karolinkę ;-)

No a tak w ogóle to napisałam na opiece że mamy antybiotyk. I zastanawiam się nad kwestią spacerku. Pediatra mówiła, że jak nie gorączkuje to można iść. Rano była tamperatura 38 stopni, ale teraz już jest ok.

reklama
Hejka my dopiero z zakupów wrocilismy kupilam sobie fajne bluzeczki i buty:-):tak:.... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW:tak::tak: LANDRYNECZKO NIE za bardzo cie rozumiem wyobrazalas sobie mnie jako blondynke czy jak????:-p:-p Potem powiększe zdjecia teraz lecee brac sie za obiadek paaa......;-)

My jesteśmy zakochani w Rodos. No ale w tym roku to sobie darujemy. Ja jadę nad morze z Jasiem. A mężowy ze swoimi córkami do Disneylandu i do Londynu :-) Bo jedna ma w tym roku maturę a druga idzie do liceum, więc w nagrodę za dobre wyniki pojadą poszaleć na rolercosterach :-D

Myszqa a mozesz nam polecic jakiś hotel/hotele...my chcemy poleciec na Rodos :tak::tak::tak:

Madzienka czy Ty wiesz ze my ta sama podstawowke skonczylysmy??????

Naprawdę:szok: :szok:a kto był twoją wychowawczynią???

Witam czwartowo:)))

U nas pogoda piekna...spacerek jeden juz zaliczony teraz jeszcze po obiadku pojdziemy na drugi :)

Zazdroszczę Wam tych wyjazdów, ja nigdy jeszcze nie byłam za granica...aj sorki u prababci w Angli ale to jak byłam mała...zrezta ogólnie mało miejsc zwiedziłam nawet u nas.....wstyd się przyznac,ale w Wawie też mnie jeszcze nie było....
Pojeżdzimy z misiaczkiem jak malutka bedzie troszkę większa:)

A tak to uczymy mała mówic mamam i tatat,ale słuszymy tylko cąły czas gie...gie,, gu gu i agu agu.... moze później:p hahaha

No i jedlismy dzisiaj bananka takiego pogniecioego smakował jak nic;)))

Ogormne całuski solenizanta Bartusia;*:*:*

Buziaczki do później:*

Witam czwartowo:)))

U nas pogoda piekna...spacerek jeden juz zaliczony teraz jeszcze po obiadku pojdziemy na drugi :)

Zazdroszczę Wam tych wyjazdów, ja nigdy jeszcze nie byłam za granica...aj sorki u prababci w Angli ale to jak byłam mała...zrezta ogólnie mało miejsc zwiedziłam nawet u nas.....wstyd się przyznac,ale w Wawie też mnie jeszcze nie było....
Pojeżdzimy z misiaczkiem jak malutka bedzie troszkę większa:)

A tak to uczymy mała mówic mamam i tatat,ale słuszymy tylko cąły czas gie...gie,, gu gu i agu agu.... moze później:p hahaha

No i jedlismy dzisiaj bananka takiego pogniecioego smakował jak nic;)))

Ogormne całuski solenizanta Bartusia;*:*:*

Buziaczki do później:*
takiego zwykłego banana pogniotłaś?bo tez się zastanawiam czy już mogę malej dawać

dzień dobry:tak::tak::tak::tak:

Ale puchy dzisiaj...czyzby wszystkie mamuski na spacerki z rana pobiegły....

Ja juz zrobiłam porzadeczki w apteczce, w lazience w szafce, naszykowalam obiadek i czekam az spiaca krolewna wyspi sie i pojdziemy sobie na spacerek, a o 16.30 mamy szczepienie więc trzymajcie za nas kciuki!!!!

Tygrysku gdzie sie podziewasz???:-(:-(:-(

Landryneczko masz racje z tymi wakacjami, i my co roku jezdzimy gdzie w cieple kraje w tym roku jednak darujemy sobie(odbijemy sobie wiosna 2010):-D:-D:-D:-D-takie mamy plany...a w tym roku odwiedzimy nasze polskie morze, ale juz po sezonie wiec na pogode jakas super i tak nie liczymy

A z reszta ja kocham nasze morze ale jesienia, wiosna a najbardziej zimą...i tak zazdroszczę Naszej Asience(czyt. YOKA:-))że mieszka w Trójmieście:blink::blink::blink:

jestem jestem:tak::tak: od rana zalatana bylam w banku zlozyc wniosek o nowa karte do bankomatu odwiedzilam tez prace teraz wrocilam do domku filipka uspilam i moglam w koncu zjesc sniadanko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mamusia ja od kilku dni miksuje bananka Filipkowi w blenderze smakuje i jest zmiksowany na papkę:tak::tak:

Madziu ja tez zazdroszcze Asi gdyż ja kocham trojmiasto a zwlaszcza Sopot!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry