Dziękujemy za życzonka
Może dzięki nim Bartek szybciej wyzdrowieje :-)
Haha, ja nie wiedziałam że mój synuś będzie miał takie wzięcie. Jak nie było nikogo to nikogo, a teraz dwie ślicznotki są
Ale Mopku kochany, musisz powiedzieć Patusi, że pomimo że jest bardzo śliczna, Bartek jest już zajęty przez Karolinkę ;-)
No a tak w ogóle to napisałam na opiece że mamy antybiotyk. I zastanawiam się nad kwestią spacerku. Pediatra mówiła, że jak nie gorączkuje to można iść. Rano była tamperatura 38 stopni, ale teraz już jest ok.
Może dzięki nim Bartek szybciej wyzdrowieje :-)Pati wstała ok 5,30 ale zjadła porozstawiała miski po katach i poszła spac spała 2 godzinki i sie własnie budzi na 2 śniadanko![]()
Bartusia z Patusią ściskamy urodzinkowo i uważaj Mamusiu bo myślimy nad odbiciem go Karolci to nic że troszkę młodszy ale jaki słodki :-)
mopku, sprawa już dawno załatwiona, Bartek jest moim zięciem i koniec kropka:-)
Haha, ja nie wiedziałam że mój synuś będzie miał takie wzięcie. Jak nie było nikogo to nikogo, a teraz dwie ślicznotki są
Ale Mopku kochany, musisz powiedzieć Patusi, że pomimo że jest bardzo śliczna, Bartek jest już zajęty przez Karolinkę ;-)No a tak w ogóle to napisałam na opiece że mamy antybiotyk. I zastanawiam się nad kwestią spacerku. Pediatra mówiła, że jak nie gorączkuje to można iść. Rano była tamperatura 38 stopni, ale teraz już jest ok.