reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc lasencje!!!poczytalam sobie wyjazdowy,maly liptonik widze ze sie dzieje:baffled:.....

wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatow;-):-):-):-):-):-)

reklama
A moj banana nie lubi i bardzo sie dziwie, bo ja moglabym kilogramami!!!!

Myszqa a mozesz nam polecic jakiś hotel/hotele...my chcemy poleciec na Rodos :tak::tak::tak:

Naprawdę:szok: :szok:a kto był twoją wychowawczynią???

Na koncu Beata Knyba uczyla angielskiego. A tak, to kilku ich bylo:)))

Przykro mi, ale ja nie pomogę nie jestem z Warszawy :-(

Ale przynajmniej wiem, ze ktos czyta...:zawstydzona/y:

U nas cały dzień duszno i parno, od rana było pochmurno, potem zrobiła się duchota. Poszliśmy z moim mężczyzną (czyt. Matim) na zakupki , no i nawet mamusia kupiła sobie bluzeczkę. :tak:
Teraz trochę popadało i powietrze rewelacyjne :tak:.

Kaja no zebys wiedziała, że z wyjazdem to robi się lipa :-(. A szkoda :-(.

A u mnie tak sobie. Tzn. K trochę przegioł no i dzisiaj przyszedł z kwiatami i perfumem, oczywiście prezenciki wzięłam, ale nie przebaczyłam.

Madziu ja tez zazdroszcze Asi gdyż ja kocham trojmiasto a zwlaszcza Sopot!!!!!!!

Ja też kocham Sopot!!!!!!:tak::tak::tak:i własnie tam się wybieramy...po sezonie jest super!!!

:-D:-D:-D w planach mam utrzec samej jabluszko ale jakos mi sie nie chce nawet osobna tarke juz dla Filipka zakupilam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

My cały czas jemy tarte, bo po sloiczkowym mielismy problemy z kupcią:-(:-(:-(

a jaka macie tarke zelazna czy plastikowa :confused:

Ja mam plastikową taką: TANIO POLSKA Tarka do warzyw i owoców (632964147) - Aukcje internetowe Allegro

U nas przed chwilką była akcja szukania kluczyków i radia:baffled::baffled::baffled:torba na laptopa mojego meza ma tyyyyle kieszeni...ale dzieki nim moj maz przelecial droge z bloku do przychodni i z powrotem chyba z 5 razy:-D:-D:-Dna szczescie znalazly sie w domu w torbie ufffffff

My juz po szczepieniu dzielna Juleczka tylko zapiszczała, a pozniej usmiechnela sie:tak::tak::tak:

Ale w przychodni mamy beznadziejeną pediatre(na szczescie chodzimy tylko szczepic sie:shocked2:)i Julcia zsikała jej sie na miarke wzrostu:-D:-D:-D:-D
A teraz sobie śpi, skarbek malutki

Halo halo nikogo nie ma....sama ze soba prowadze monolog:-D:-D:-D:-D

Jeszcze chcialam sie wam pochwalic że od srody chodzimy z Julcia na basen:tak::tak::tak::tak:w koncu zwolnilo sie miejsce!!!!!!Juz nie mogę doczekać się:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry