reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja dzisiaj cały dzien sama. Ten mój dzisiaj na spotkaniu jakimś no i tylko Bóg wie o której wróci , bo to spotkanie biznesowo - drinkowe :no:.
Wiecie co zauwazyłam, że dla mojego to liczy się tylko praca, najważniejsza zeby w pracy wszytko grało i tam sie stara, ale w domu to juz ma wszystko gdzies. :no:

juz jezdem smacznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D ale pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D ciesze się że Ci smakowało ;-)teraz kawka z mleczkiem?

a Benio pełza, turla się i raczkuje do tyłu po całym pokoju, właśnie krzyczy na mnie bo mu kabel zabrałam żeby nie gryzł od kolumny tyle sie napracował żeby sie wcisnąć miedy stół a krzesło do tego kabla:zawstydzona/y::-p

:-D:-D:-D:-D ciesze się że Ci smakowało ;-)teraz kawka z mleczkiem?

a Benio pełza, turla się i raczkuje do tyłu po całym pokoju, właśnie krzyczy na mnie bo mu kabel zabrałam żeby nie gryzł od kolumny tyle sie napracował żeby sie wcisnąć miedy stół a krzesło do tego kabla:zawstydzona/y::-p
oj tak koniecznie z mleczkiem!!!!!!!!:-D:-D

aj paskudna mamcia zabrala Beniowi taka fajna zabaweczke:-p:-p:-p:sorry2::sorry2:

jeny dzis jeszcze musze isc do przychodni po historie choroby Fifa i tak misie nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-:)-:)-( ale jak juz wyjde to zaopatrzenie jakies zrobie jedzeniowe:baffled:

chyba jakimś elektrykiem będzie;-) bo jak córcia była mała to nie interesowały ja kable ani kontakty a on pierwszy!!!

o Tygrysku a po co Ci teraz potrzebna historia choroby, jakiej w ogóle choroby???

reklama
chyba jakimś elektrykiem będzie;-) bo jak córcia była mała to nie interesowały ja kable ani kontakty a on pierwszy!!!

o Tygrysku a po co Ci teraz potrzebna historia choroby, jakiej w ogóle choroby???

gdyz sie przeprowadzam na drugi koniec miasta i w poniedzialek musze zapisac Filipa do nowej przychodni , a historia po to zeby lekarz nowy wiedzial jak Fifi sie rozwijal od poczatku:tak: jeden plus to to ze przychodnie bede miala prawie pod blokiem wiec jakby do lekarza to nawet wozka brac nie bede musiala:tak::tak: ale i tak strasznie mi smutno ze musze sie rozstac z obecna pediatra:-:)-(

Do góry