a my sie pomalu zbieramy
miejcie litosc,nie dorobcie 3000 stron
papatki kochane nasze!!!!!!!!!!
Kajaczku szczęśliwej podróży!!!!!Mam nadzieje że Marianek bedzie grzeczny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a my sie pomalu zbieramy
Ja tez chroniczny brak czasu na bb dzis było przemeblowanko i basenik teraz wpadłam jak burza ale trza jeszcze nadrobic te obowiazki ( no wiecie jakie;-))Witajcie kochane. Ja dzisiaj cierpie na chroniczny brak czasu na BB:-(.
Wpadłam tylko przekazac dla Was wszystkich gorące pozdrowienia ze słonecznego Sopotu od Mamusi
No i oczywiście sto lat dla naszych dzisiejszych miesięczniaków i dla Edee oczywiście
Miłego popołudnia kochane![]()
Pa kochana szczesliwej podrozy i milego pobytua my sie pomalu zbieramy
Dziekujemy i rowniez pozdrawiamy mamusieWitajcie kochane. Ja dzisiaj cierpie na chroniczny brak czasu na BB:-(.
Wpadłam tylko przekazac dla Was wszystkich gorące pozdrowienia ze słonecznego Sopotu od Mamusi
No i oczywiście sto lat dla naszych dzisiejszych miesięczniaków i dla Edee oczywiście
Miłego popołudnia kochane![]()
Beciak nei wal focha, chyba kazda z nas byla kiedys olana, za duzo do nadrabiania i czasem mozna nie doczytaccześć dziewczyny,
ja tylko na chwilkę,
wstawiłam wam artykuł o glutenie na opiece mam nadzieję, że się przyda,
ja ostatnio znów z czasem na bakier, na bb nie siedzę, ale za to wszystkie zaległości w domku nadrobione
no i nawet nie wiem co się u was dzieje, więc musiałabym siąść któregoś wieczorka i nadrobić.
spojrzałam tylko na 2 chyba ostatnie strony i natrafiłam na post Pyciolka i Landrynki, dzięki dziewczyny, że pamiętacie, bo ja jakieś kilka dni temu przyznam się szczerze, poczułam się całkiem olana, więc między innymi dlatego tez stwierdziłam, że sobie pójdę, jednym słowem FOCHi najprościej wezmę się za robotę, a do tego miałam doła, bo mi kilka dni temu Wiki z leżaka poleciał, w locie złapany, ale buźkę sobie obdarł, pisałam
ale bez żadnego odezwu, więc poprostu przykro mi się zrobiło, zamknęłam się w sobie i tyle, skoro i tak jestem traktowana jak powietrze:-(
narazie uciekam buziaczki dla świętujących
i STO LAT dla Edytki
I my, my tez Cie kochamyWpadłam tylko na sekundkę, żeby podziękować Wam wszystkim baaaardzo serdecznie za pamięć i życzonka ;-):-), jestem z Was dumna ;-)
, ale tak serio to wielkie dzięki, serducho pęka mi dziś z radości od Waszych życzeń
kocham Was wszystkie co do jednej mamuśki
,kocham tęsknię, buzki :-):-):-):-)
Dobranoc Madzienko i JuleczkoAle pusto dzisiaj????wszystkie opalały się czy co???
Tygrysku jak kuchnia????
Beciaczek nie obrazaj się, mnie tez czasami olewają
Ja walczę z Julcią, nie chce jesc wieczorem ani spać a ja padam bo dzisiejszej nocy tez rozrabiała
DOBRANOC!!!!!!
A no pusto, bo nie ma Landryny, Kaji i Mamusi, glownych prowodyrow zamieszaniaWitam wieczorową porą
troszeńkę wkurzona jestem bo jak się dzisiaj u nas troszkę chłodniej zrobiło to wyszłam z małą na spacerek a jak wyszłam to się strasznie rozpadało i wracałyśmy do domku po 15 minutach.
Ale tu pusto dzisiaj.
Heheh zazdroscimy baseniku i wypelniania obowiazkow hihiJa tez chroniczny brak czasu na bb dzis było przemeblowanko i basenik teraz wpadłam jak burza ale trza jeszcze nadrobic te obowiazki ( no wiecie jakie;-))
Kaja słonce nasze kochane ty sie melduj jak tylko necik dopadniesz trzymaj sie i buziolki![]()
Pyciol, to jak mezowy wstaje do malego to pakuj sie i jedz za nimi, jeszcze zdazyszNikt nikogo nie olewa...
Ja tutaj jestem najczesciej olewana...Mały spiocha a My z Amo popijamy drineczki...dzisiaj Amo wstaje do dzidziusia wiec mam wolna reke:-)
KAJA szerokiej drogi kochana...
MAMUSKA dziekowac za pozdrowienia i zycze złoto-brazowej opalenizny...
Jejciu jak ja chce do domu....(czyt.POLSKA!!!!!!!!!!!!!)strasznie bardzo:-(juz sie doczekac nie moge...
cos mialam napisac ale nie wiem bo nie pamietam.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa najwazniejsze...
MAMUSKA......zabralas TYGRYSKA do Sopotua ja z MADZIENKO w domku musialy zostac...??
![]()