reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam
Agatkas miłego wypoczynku, mi trochę na tych wakacjach brakuje wody, a nie mam w pobliżu ani jezior ani morza :-(.
Zapominajko dobrze, że z malutkim już lepiej, Maja ostatnio też chorowała i to przed samym wyjazdem ale na szczęście szybko jej przeszło.

Czeka na mnie masa prasowania i nie wiem kiedy się za to zabiorę bo mi gorąco jak prasuję w taki upał. Chyba tez się napije kawki, może mrożoną bo na ciepłą nie mam ochoty.

reklama
hey Kochane

U nas jak zwykle upałłłłłłłł :/
Dzisiaj wieczorem jedziemy do Wawy do koleżanki, która ma miesiąc starszego Borysa.
Bęziemy same z dzieciakmi przez cały tydzień i jeszcze z 8 psami bo ona ma hodowle dogów no i plus 2moje :D
Zaraz lecę sie pakować.

u nas burza:) i deszczyk superasnie jest czym oddychac:) Fifi biega po mieszkaniu i jak tylko walą grzmoty to woła buzia buzia!!:) czad:)
Pyciol to straszne ze teraz musisz gotowac dzien w dzien heheh taka kara cie spotkała:) ps ja dzis robie wlasnorecznie pyzy z mieskiem:)
marzycielko udanego pobytu w stolicy:)
ponawiam apel do Agaci!!!!!!!!!!!!!!!odezwij sie !!!!!!!!!!bo cos mi sie te twoje opisy nie podobaja.....:(
do Kajki rowniez !!!!!!!!!!!! hop hop!!!!!!!!!!!!!!!!

Agatkas widze cie!!!!!!!!!!!:)

Kochane moje ja się żegnam na dwa tygodnie, chyba ze znajdę gdzieś sieć to się odezwę. Wyjeżdżamy o 3 w nocy więc kończę prasować i idę spać.
Buziaczki dla wszystkich!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Cześć dziewczyny
U nas wszystko ok.

Mati cos ostatnio nie chce mi pić mleka na noc ... wypija 100ml i już więcej ani rusz.

agatkas miłego urlopowania.

witajcie kochane...

jakoś nie chce mi się ostatnio pisać,wszytsko mnie przytłacza...:zawstydzona/y:
zaczynam szukać pomału jakieś pracy,zobaczymy co z tego wyjdzie...Zanplo a jak u Ciebie z poszukiwaniami?

Tygrysie Ty na urlopie czy w robolu bo już rachubę straciłam:-D?
Agacia zdjęcie na nk jest very sexi:-)jak by miało co to chyba by mi stanęło:szok::-D

reklama
witajcie kochane...

jakoś nie chce mi się ostatnio pisać,wszytsko mnie przytłacza...:zawstydzona/y:
zaczynam szukać pomału jakieś pracy,zobaczymy co z tego wyjdzie...Zanplo a jak u Ciebie z poszukiwaniami?

Tygrysie Ty na urlopie czy w robolu bo już rachubę straciłam:-D?
Agacia zdjęcie na nk jest very sexi:-)jak by miało co to chyba by mi stanęło:szok::-D

Pyciolku a coz to cie tak przytłacza??? ze do pracy chcesz juz isc???

a ja juz po urlopie w pracy:( a tak mi sie nie chcialo wracac buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
glowa mnie dzis tak bardzio boli

Do góry