reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Iggy kaszle i nadal jest zawalony. Ale z każdym dniem jest lepiej.

Pyciol nie miałam takich, ale Igorkowi bym nie kupiła chyba.
Tygrys Iggy już nad zwykłym lego siedzi. Duplo w odstawce.

My już mamy normalne Lego. Janek z duplo miał chyba tylko dwa jakieś zestawy z "aut". Teraz ma lego City straż pożarną. Jakieś chińskie podróby trzy zestawy ze spider menem. Składa sobie sam jakieś dziwolągi, z obrazka jeszcze nie ułoży tak jak trzeba. Ale on wogóle nie jest "klockowy". Woli puzzle, gry planszowe i teraz mamy jeszcze dużo gier Gra familijna - Skaczące Żabki - gry Simba - (2759700388) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., gra rodzinna SPADAJĄCE CEGŁY - JAJKO od RAMIZ 5030 (2724943077) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., ALI BABA gra rodzinna OSIODŁAJ WIELBŁĄDA RAMIZ 7-6 (2737579822) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., POLSKA WERSJA CHIŃCZYK w EPOCE ery lodowcowej 7-36 (2755274140) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Chce mu teraz kupić jeszcze "zgadnij kto to", skaczące małpki, ciasteczkowego potwora. Co prawda sam niestety nie może się w to bawić, ale ja lubię z nim aktywnie spędzać czas. Ma fioła na punkcie labiryntów, łączenia kropek, znajdywania różnic w obrazkach itp. więc jesteśmy zawaleni ksiązeczkami tego typu. Lubi czu-czu. A ostatnio kupiłam mu w smyku rysuj z czu-czu z takim zmazywalnym flamastrem i kartami do rysowania Rysuj z CzuCzu 3-4 lat - Opracowanie zbiorowe - Książki dla dzieci - Smyk.com i kupię mu też inne z tego typu, bo to akurat robi sam i potrafi się zajmować tym dosyć długo.

A a propos butów też miałam problem jakie sobie kupić. Mam kozaki z Ryłko z zeszłego roku i są w domrym stanie, tylko mi się w nich niewygodnie jeździ, myślałam o Uggach ale mi kasy szkoda zastanawiam się nad Ukala by Emu / Obuwie damskie - Modne buty, stylowe obuwie damskie, sklep z butami, tanie buty letnie i zimowe - DeeZee.pl bo troszkę tańsze. Póki co chodzę w ocieplanych skórzanych conversach, ale jakoś głupio się czuję w trampkach na deszczu :-)

uff sie rozpisałam :-D

hmmm patrze na posterunek policji w duplo i city i sie zastanawiam.....niby teraz czesciej sie bawi duplo i sam cos tworzy z nich gdyz jest prostrze a city sobie jest zbudowane i na polce sie kurzy ale pewnie niedlugo pojdzie w odstawke i lepiej moze juz wybrac to mniejsze....

My już mamy normalne Lego. Janek z duplo miał chyba tylko dwa jakieś zestawy z "aut". Teraz ma lego City straż pożarną. Jakieś chińskie podróby trzy zestawy ze spider menem. Składa sobie sam jakieś dziwolągi, z obrazka jeszcze nie ułoży tak jak trzeba. Ale on wogóle nie jest "klockowy". Woli puzzle, gry planszowe i teraz mamy jeszcze dużo gier Gra familijna - Skaczące Żabki - gry Simba - (2759700388) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., gra rodzinna SPADAJĄCE CEGŁY - JAJKO od RAMIZ 5030 (2724943077) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., ALI BABA gra rodzinna OSIODŁAJ WIELBŁĄDA RAMIZ 7-6 (2737579822) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., POLSKA WERSJA CHIŃCZYK w EPOCE ery lodowcowej 7-36 (2755274140) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Chce mu teraz kupić jeszcze "zgadnij kto to", skaczące małpki, ciasteczkowego potwora. Co prawda sam niestety nie może się w to bawić, ale ja lubię z nim aktywnie spędzać czas. Ma fioła na punkcie labiryntów, łączenia kropek, znajdywania różnic w obrazkach itp. więc jesteśmy zawaleni ksiązeczkami tego typu. Lubi czu-czu. A ostatnio kupiłam mu w smyku rysuj z czu-czu z takim zmazywalnym flamastrem i kartami do rysowania Rysuj z CzuCzu 3-4 lat - Opracowanie zbiorowe - Książki dla dzieci - Smyk.com i kupię mu też inne z tego typu, bo to akurat robi sam i potrafi się zajmować tym dosyć długo.

A a propos butów też miałam problem jakie sobie kupić. Mam kozaki z Ryłko z zeszłego roku i są w domrym stanie, tylko mi się w nich niewygodnie jeździ, myślałam o Uggach ale mi kasy szkoda zastanawiam się nad Ukala by Emu / Obuwie damskie - Modne buty, stylowe obuwie damskie, sklep z butami, tanie buty letnie i zimowe - DeeZee.pl bo troszkę tańsze. Póki co chodzę w ocieplanych skórzanych conversach, ale jakoś głupio się czuję w trampkach na deszczu :-)

uff sie rozpisałam :-D

zaszalałaś tym postem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agaciu faktycznie mnie ostatnio rozpieszcza :-) Samochód, komputer, działka :-)
Albo mnie zdradza albo się na nowo zakochał :-p

Zapominajko, ja jestem grami zachwycona. Nie przypuszczałam, że Jankowi moze się cos takiego spodobać a tu wielka niespodzianka - bardzo mu się podobają, ostatnio chciałam mu włączyć wieczorem bajki to powiedział, że woli ze mną pograć w wielbłąda - kopara mi opadła bo moje dziecko za bajkami szaleje :D

Ostatnia edycja:
Zrobilam Wam fote tych hulajnog, co lekarze i pielegniarki popylają:-D..

Załączniki

• DSC_0613.jpg
    DSC_0613.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry