mamolka
Fanka BB :)
z fajnego obrusu to i ja bym się ucieszyła 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Renczysia jeszcze nic straconego - dziecko siedzące i pełzające też jeszcze się tą matą potrafi zabawićTunia Ewa Ale zajefajną zabawę maja Wasze dzieciaczki,ze też ja nie kupiłam Mikosiowi takiej maty :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
mamolka a ja nawet mam upatrzony w biedronie mają być czy już są obrusy wielkanocne, też bym się nie obraziła gdybym dostała w prezenciez fajnego obrusu to i ja bym się ucieszyła![]()
Tunia, mój ma zmieniony smoczek - od kiedy skończył 3 msc. Pije znacznie szybciej, ale nie pluje.A my mamy być za pół godz u znajomych, a męża po pracy wcięło, dzwonił, że będzie, miał być 15 minut temua ja przez to nie ubrana, nie umalowana etc.
macie jakiś pomysł jak odkamienić czajnik bez octu, bo potem w tym czajniku wodę dla Zuzi do jej dzbanka gotuję i się boję, że tego octu...
I czy Wasze butelkowe dzieci piją już ze smoczka 3m+ z większą dziurką? Bo Zuzanka się pluje jak z niego pije i się zastanawiam czy jak zostanie przy tych smoczkach nr 1 to czy to nie wpłynie negatywnie jak przyjdzie jej pić z kubka niekapka, choć chyba TT ma tzw. kubek treningowy z miękkim ustnikiem i pewnie małą dziurką...
popieramoj buzc podejrzewam że i w Hubercie siedzi piękność tylko i patrzeć jak będzie podrywał dziewczyny