Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja już nie wyrabiam, każda zmiana pieluchy, próba ubrania kończy się pogonią za wiercipiętą po całym łóżku - przezabawne, zwłaszcza z przyklejoną kupą
Karmienie - koszmar - jest przecież milion lepszych opcji niż jedzenie, najlepiej położyc się na brzuchu, albo - szkoda że technicznie niewykonalne - zawisnąc do góry nogami. A kąpiel? Teraz to już są permanentne przewrotki plecy-brzuch i raczkowanie w wodzie, albo nawet wstawanie...ehhh. A najgorsze że będzie coraz gorzej.
, bo nie wiem które dać mamie, a które sobie zostawić
. Najchętniej to bym sobie wszystkie zostawiła (pazernośc jest złą cechą - wiem), a dla mamy zamówiła jeszcze jeden komplet. Ale co ja bym z taką ilością podkładek robiła?
). Chciałam jechać autobusem, żeby się o parkowanie nie martwić, ale w tej zamkniętej puszce chyba padnę z gorąca.
cwietka nie jedz dobrze ci radze! nad morzem oczoplasu od straganow ze striami dostanieszna bank cos tam dla siebie znajdziesz mówie Ci
ja sobie kupiłam choc wcale nie planowałam ale tyle ładnych było...