reklama
krolcia
Fanka BB :)
Kurcze, co to się narobiło
!? Bosze niech te dzieciaczki w końcu przestaną już chorować... &&& za zdrówko wszystkich pociech.

hejka
Wieść od Mamolki : "Przyjęli nas do szpitala na Kraśnickich(...) a Olek póki co śpi pod kroplówką bo ma 1,5kg w plecy(...)jutro ma przyjść laryngolog i jeżeli rzeczywiście to zapalenie ucha to trochę tu posiedzimy (...)pozdrawiamy"
Mam nadzieję ze jednak te podejrzenia się nie sprawdzą i szybko ich stamtąd zdrowych wypuszczą

Gufi super z kanałowe leczenie zakończyło się sukcesem:-) o jak dobrze że u Ali to była tylko pomyłka komputera
Cwietka oby kropelki szybko Twoim oczkom pomogły

Ewa fajnie ze kolczyki od Bodzi dotarły pochwal się nimi
Asjaa może zęby dają o sobie tak mocno znać i przez to Maciek jest marudny
Salomii mam nadzije ze to paskudne choróbsko w końcu odpuści Arletce
zdrówko Wam posyłam
i oby Twoje gardełko szybko sie zagoił
Wieść od Mamolki : "Przyjęli nas do szpitala na Kraśnickich(...) a Olek póki co śpi pod kroplówką bo ma 1,5kg w plecy(...)jutro ma przyjść laryngolog i jeżeli rzeczywiście to zapalenie ucha to trochę tu posiedzimy (...)pozdrawiamy"
Mam nadzieję ze jednak te podejrzenia się nie sprawdzą i szybko ich stamtąd zdrowych wypuszczą

Gufi super z kanałowe leczenie zakończyło się sukcesem:-) o jak dobrze że u Ali to była tylko pomyłka komputera

Cwietka oby kropelki szybko Twoim oczkom pomogły

Ewa fajnie ze kolczyki od Bodzi dotarły pochwal się nimi

Asjaa może zęby dają o sobie tak mocno znać i przez to Maciek jest marudny

Salomii mam nadzije ze to paskudne choróbsko w końcu odpuści Arletce

No niesamowite! jestem pierwsza! Czyżby się na bb sezon ogórkowy zaczął?
Dzidziolina znów urządziła pobudkę o jakiejś koszmarnej godzinie porannej. Udało mi się ją w naszym łóżku spacyfikować, ale małżon postanowił nas ucałować przed wyjściem do pracy i był koniec spania
Sarka - ja w końcu nie zrozumiałam. Byłaś u rodziców wczoraj, czy dopiero będziesz w piątek? Jak w piątek, to ja jestem grzecznie w domu i czekam na Ciebie ze spacerem.
Dzidziolina znów urządziła pobudkę o jakiejś koszmarnej godzinie porannej. Udało mi się ją w naszym łóżku spacyfikować, ale małżon postanowił nas ucałować przed wyjściem do pracy i był koniec spania

Sarka - ja w końcu nie zrozumiałam. Byłaś u rodziców wczoraj, czy dopiero będziesz w piątek? Jak w piątek, to ja jestem grzecznie w domu i czekam na Ciebie ze spacerem.
krolcia
Witam;-).
Koszmarnie gorąco dzisiaj a chciałam pojechać do sklepu. Chyba będę musiała sobie odpuścić.
Koszmarnie gorąco dzisiaj a chciałam pojechać do sklepu. Chyba będę musiała sobie odpuścić.
buzc13
Salomii, Mamolka tulkamy ;-*
U
użytkowniczka r
Gość
Hello wszystkim :-)
Krolcia Ale Ci dopbrze,u nas zimnica i deszcz ma padać,2 dzień taka lipa.Znowu siedzimy w domu wrrrrrrrrr
Krolcia Ale Ci dopbrze,u nas zimnica i deszcz ma padać,2 dzień taka lipa.Znowu siedzimy w domu wrrrrrrrrr
reklama
krolcia
Właśnie wypełniłam kolejną ankietę z GFK. Myślałam, ze już zbiorę odpowiednią ilość punktów, żeby wymienić je na parowar. DOOPA
! Brakuje mi jeszcze 27 punktów! Grrrrrrrrrrrr

Podziel się: