reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Aluśka dobrze, ze już lepeij.
Gufi, pomyłka, a ile strachu. Na szczęście juz po wszystkim.
Salomii zdrówka dla Arlenki.
Mamolka dla was też. Niech Olek wraca do zrowia.

hejka
Wieść od Mamolki : "Przyjęli nas do szpitala na Kraśnickich(...) a Olek póki co śpi pod kroplówką bo ma 1,5kg w plecy(...)jutro ma przyjść laryngolog i jeżeli rzeczywiście to zapalenie ucha to trochę tu posiedzimy (...)pozdrawiamy"

Mam nadzieję ze jednak te podejrzenia się nie sprawdzą i szybko ich stamtąd zdrowych wypuszczą:confused::confused:

Gufi super z kanałowe leczenie zakończyło się sukcesem:-) o jak dobrze że u Ali to była tylko pomyłka komputera:tak:
Cwietka oby kropelki szybko Twoim oczkom pomogły:confused::confused:
Ewa fajnie ze kolczyki od Bodzi dotarły pochwal się nimi:cool:
Asjaa może zęby dają o sobie tak mocno znać i przez to Maciek jest marudny:confused:
Salomii mam nadzije ze to paskudne choróbsko w końcu odpuści Arletce :confused: zdrówko Wam posyłam:confused: i oby Twoje gardełko szybko sie zagoił:confused:

No niesamowite! jestem pierwsza! Czyżby się na bb sezon ogórkowy zaczął?

Dzidziolina znów urządziła pobudkę o jakiejś koszmarnej godzinie porannej. Udało mi się ją w naszym łóżku spacyfikować, ale małżon postanowił nas ucałować przed wyjściem do pracy i był koniec spania :wściekła/y:

Sarka - ja w końcu nie zrozumiałam. Byłaś u rodziców wczoraj, czy dopiero będziesz w piątek? Jak w piątek, to ja jestem grzecznie w domu i czekam na Ciebie ze spacerem.

Hello wszystkim :-)

Krolcia Ale Ci dopbrze,u nas zimnica i deszcz ma padać,2 dzień taka lipa.Znowu siedzimy w domu wrrrrrrrrr

reklama
Właśnie wypełniłam kolejną ankietę z GFK. Myślałam, ze już zbiorę odpowiednią ilość punktów, żeby wymienić je na parowar. DOOPA:wściekła/y:! Brakuje mi jeszcze 27 punktów! Grrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

Do góry