sarka
trójkowa mama
Ja sobie na obiad bobu ugotowałam o! i czreśni prawie kilo zjadłam mniam
ale i tak mi smaka smile na vifona zrobiłaś
jezuu nienazarta jestem, gdybym nie miała taaakiego tyłka to bym pomyślala że mam tasiemca
cwietka moja też wstała sobie po 6 ale u mnie nie ma wstawania o świcie
spimy i koniec, dostala flache i przykaz dalszego spania, no i zasneła, spałoby się nam pewnie i dlużej ale o 8 zbudził nas listonosz z książeczkami promocyjnymi z DOZ-u, myslałam że mu sie na tętnice rzucę
Czekam na M i małego z przedszkola i az się mała obudzi i jedziemy do siorki na basenu
tzn oni, bo ja tam się obejde smakiem;-)
joamar fajnie że się odezwałaś! (to ja Cię wywołałam bo mi już Twoja nieobecność spokoju nie dawała
)
Ja w piątek po wypłacie planuję jechać na większe zakupy słoiczkowe - pampersowe i sobie też coś kupić musze, jakieś klapki i sukienkę....
cwietka potem planuję zawitac do rodziców więc może uda nam się jakiś spacer w końcu hmm
a smile Ty w jakiej części Wro mieszkasz?

cwietka moja też wstała sobie po 6 ale u mnie nie ma wstawania o świcie

Czekam na M i małego z przedszkola i az się mała obudzi i jedziemy do siorki na basenu

joamar fajnie że się odezwałaś! (to ja Cię wywołałam bo mi już Twoja nieobecność spokoju nie dawała

Ja w piątek po wypłacie planuję jechać na większe zakupy słoiczkowe - pampersowe i sobie też coś kupić musze, jakieś klapki i sukienkę....
cwietka potem planuję zawitac do rodziców więc może uda nam się jakiś spacer w końcu hmm

a smile Ty w jakiej części Wro mieszkasz?