• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ja sobie na obiad bobu ugotowałam o! i czreśni prawie kilo zjadłam mniam:p ale i tak mi smaka smile na vifona zrobiłaś:-D jezuu nienazarta jestem, gdybym nie miała taaakiego tyłka to bym pomyślala że mam tasiemca:-D

cwietka moja też wstała sobie po 6 ale u mnie nie ma wstawania o świcie:-D spimy i koniec, dostala flache i przykaz dalszego spania, no i zasneła, spałoby się nam pewnie i dlużej ale o 8 zbudził nas listonosz z książeczkami promocyjnymi z DOZ-u, myslałam że mu sie na tętnice rzucę:wściekła/y:

Czekam na M i małego z przedszkola i az się mała obudzi i jedziemy do siorki na basenu:-p tzn oni, bo ja tam się obejde smakiem;-)

joamar fajnie że się odezwałaś! (to ja Cię wywołałam bo mi już Twoja nieobecność spokoju nie dawała:blink:)

Ja w piątek po wypłacie planuję jechać na większe zakupy słoiczkowe - pampersowe i sobie też coś kupić musze, jakieś klapki i sukienkę....
cwietka potem planuję zawitac do rodziców więc może uda nam się jakiś spacer w końcu hmm:sorry:
a smile Ty w jakiej części Wro mieszkasz?

reklama
Cięgle jeszcze nie dostałam okresu i wolałabym jednak dostać jakieś tablety na wywołanie, bo jak dla mnie to już gruba przesada - pół roku po porodzie, 3 miesiące po zakończeniu karmienia :szok: Czy jest tu jeszcze ktoś, kto tak, jak ja oszczędza na tamponach?

Ja juz cycusia nie daje 6 tyg i też nie mam jeszcze.Ale chwilkę poczekam.Nie chcę iść do gina wrrr.

Sarka rodzice nie muszą ale powinni mieć zaświadczenie ze spowiedzi. U nas w ksiądz wymaga zaświadczenia od chrzestnych, obecności na naukach przed chrztem i spowiedzi najlepiej dzien przed albo w dzień chrzcin. No i akt ślubu...

U nas trzeba było tylko zaświadczenie że się jest katolikiem i tyle,ale to też zależy od parafii,bo w innych wymagają karteczki ze spowiedzi.

Dzięki, i dla Gabrielii też wszystkiego co dobre.

O kurdesz.Gabi wszystkiego najlepsiego dla Adasia :*:*:*

My już po wizycie nie było tak źle jak się spodziewałam
biggrin.gif

Amadna osłuchowo czyściutka takze leki w odstawkę poszły za to teraz ma brać Clemastinum bo znów jakieś plamy na plecach jej wyskoczyły
confused.gif

A Martyna jeszcze bez antybiotyku bo osłuchowo w porządku,wymioty mogą być spowodowane przez Pulmicort więc mamy tych inhalacji zaprzestać a oprócz tego co brała mam dodać Fenistil 3x5kropli (bo być może to alergiczne bo ma skórę trochę przesuszoną i drobne kropeczki na brzuszku) tak czy siak do piątku mamy to wszystko jeszcze brać i jak kaszel do tego dnia nie ustąpi to mamy sie zgłosić na kolejną wizytę i już dostanie antybiotyk
confused.gif

Bodzinka, właśnie Mąż przyszedł z pracy, sprawdził skrzynkę i przyniósł KOLCZYKI! :D Dziękuję :)
I aż mi głupio za te gratisy... Ja Ci po prostu puszkę prześlę, a Ty mi owoce swojej ciężkiej pracy oddajesz... W każdym razie wiedz, że jedna puszka już prawie oczyszczona, druga będzie wolna niedługo - wtedy je razem wyślę :) No i mam jeszcze puszkę z herbatką Frankową - też Ci prześlę jak się skończy :)

Bodzinka - no właśnie nic nie przyszło :wściekła/y: I boję się, że znów mogło zaginąć na poczcie. Już paczka od Ewy do mnie kiedyś nie dotarła :wściekła/y:Nie wiem, co z tą pocztą nie tak. Wszystkie polecone docierają, a zwykłe giną :wściekła/y: Czyżby jakiś listonosz o lepkich rączkach? A wysłałaś priorytetem? Jak do jutra nie przyjdzie, to zadzwonię na pocztę, ale pewnie nic nie będą wiedzieli.

A u lekarza ok. Okulista dał mi kupę kropli, bo mam w oku wirusa. A gin Luteinę. Jajniki sobie smacznie śpią. Trzeba im zrobić pobudkę.

No własnie kurna priorytetem!!!!
A po co mu podkładki??? A patrzyłaś czy nie masz awiza???? Bo to dosyc duże i u nas pakietów nie wkładaja a nawet nie nosza tylko buch awizo i z głowy....
Jak nie dojdzie to ja serwetki jeszcze mam i zrobie je raz jeszcze....i poleconym pójdzie...

reklama
Babeczki Ania (mamolka) właśnie jedzie z Oleczkiem do szpitala bo wcale mu sie nie poprawia i do tego jeszcze wyszło ze ma zapalenie ucha; odstał na to antybiotyk ale go też zwraca :-( Trzymajcie kciuki żeby mu w szpitalu szybko pomogli i długo ich tam nie trzymali:-(
Biedni......:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry