Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Elena,Sarka wszystkiego najlepszego dla maluszków z okazji ukończenia 6 miesięcy.Duzo buziaków ode mnie i Mikołajka :-):*:*:*:*:*
ale przejścia z dentystą. Kurde, a ja jutro idę, pewnie będę calą noc śnic o wiertłach wbijających się w moje gardło, dzięki 
)Wiolcia - dukam, dukam i wciąż dukam, nieustannieCristal popadam w zazdrość jak patrzę na twój suwaczek a tam... 72 kg!GRATULACJE!!! Pieknie ci waga spada, naprawdę! Jak ty to robisz?
. No, czasem sobie zrobię mały odpust, ale konsekwentnie wracam na dukana. A powiem Ci, że im dalej w las, tym lepiej - więcej tkanki mięśniowej, a mniej tłuszczu i metabolizm lepszy, więc organizm łatwiej spala tłuszcz. Dlatego facetom jest łatwiej na dukanie, bo oni już na starcie mają lepsze proporcje mięśni do tłuszczu. Więc tym bardziej jestem z siebie dumna:-)
z szoku wyjśc nie mogę. Tzn jeszcze mi trochę gdzieniegdzie zostało, ale malutko. Po porodzie miałam go wszędzie, oprócz twarzy i stóp

płacze, marudzi, zasypianie w dzień to koszmar

Ewa wysłałam..No i pewnie w środe...Ale patrz Sarka dostała, Cwietka nie a obie w tym samym mieście..Ach wkurza mnie ta poczta czasem :-(
ewa aaa jednak:-) ...i dobrze bo by Cie to męczyło jakbys nie spróbowała;-)
I ja muszę sie w końcu zająć tematem, my 14 sierpnia chrzcimy, teraz do połowy lipca musimy pozałatwiać formalności i no własnie, jak to było....my, jako rodzice zaświadczenie ze spowiedzi? (tak dużo wcześniej? - zdażę przeciez nagrzeszyć hehe;p) a chrzestni maja mieć spowiedź? czy jakies zaświadczenie że moga być chrzestnymi? jejku wszystko mi sie pokićkało:/
;-)
Juz 15 mies bez@
Ja Jasia nie poznaje, zrobil sie taki marudny i upiedliwy ze szok
A o jedzeniu to juz nie wspomne bo jak przychodzi pora karmienia to dostaje spazmow
Nic te moje dziecko nie chce jesc
Np do tej pory zjadl tylko ok 5 lyzeczek kaszki a ostatni posilek mial kolo polnocy
Ale nic nie pomaga-tancze, kolysze, zabawiam a on nic.Swoje szczerbulce zacisnie i koniec

A my w piatek wyjezdzamy nad morze a tam taka brzydka pogode zapowiadaja
Elena ksiądz powinien ochrzcić dziecko bez żadnych problemów. Najwazniejsi sa chrzestni, tu sa stawiane wysokie wymagania i nasz ksiądz nie odpuści :-). Ksiądz nie powinien odmówc sakrametnu takiemu malenstwu. A wiem z własnego doswiadczenia bo jak chrzciliśmy Lolka nie dość, że nie miałam ani komunii alni bierzmowania, ślubu kościelnego nadal nie mamy( mąz sie miga) to ja byłam innego wyznania.Renczysia mieliscie przeżycia.
Bodzinka widzę, ze Ty w temacie. Czy jak jedno z rodziców nie ma komunii, ani bierzmowania moze ochrzcic dziecko???