Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I tak se myślę, że przecież tak daleko mieszkasz to może inna Nidzica, he he. Fajne tamte tereny. Byłam też w Grunwaldzie, ale nie w 1410 roku, tylko w 1996. Nawiozłam pamiątek. My wybieramy sie na mazury jakoś lipiec/sierpień. Jest jeszcze w planie Litwa, ale jak powiedziałam, że muszę wyrobić dla Czarka paszport to jego ojciec (odzwyczajam się, bo niedługo koniec z nim) powiedział, że nie zgadza się na paszport, wiec nie chce juz tam jechać. Ale ja i tak wyrobię, bo oprócz Litwy chcę jechać na Białoruś do Grodna. Wogle marzy mi się wyjazd do Moskwy, chcę ja pokazać dla synka, ale mam jeszcze większy cel. Chcę go zabrać w podróż przez całą Rosję, zobaczyć Bajkał i dalej pojechać do Władiwostoku. Rozmarzyłam się, ale on musi być na tyle duzy, żeby zapamiętać to.
. Nie ma to jak osoby trzecie
gadające coś, o czymś, komuś
... co jest mega kłamstwem
!
. Jejku aż mi się papa cieszy. Jutro też się spotykamy
z powodu mojej niedyspozycji plecowej musiał nauczyć się zasypiać w łóżeczku. Jedyny plus skrzywionego kręgosłupa, dziecko samo zasypiające
.