Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A skąd dokładnie jesteś? Z jakiego miasta?A nie masz podwójnego obywatelstwa? Przecież jako Rosjanka chyba nie powinnaś wizy płacić? Ale fakt, że te formalności skutecznie zniechęcają do wyjazdów. Ja na szczęście nie musiałam sama wizy załatwiać, bo jechałam z innymi studentami i wizy robiliśmy kolektywnie ;-) Ale gdybym miała sama się do Poznania bujać, to bym chyba zrezygnowała.Cwietka, tak jestem, ale mam polski paszport. Szkoda tylko, że wizy takie drogie załatwiane przez pośrednika. Ja kiedyś z przesyłką zapłaciłam 351 zeta. Taniej mnie podróż do Kaliningradu wyniosła w dwie strony. Cwietka to musiałaś na takie osoby anty polskie natrafić.

No i kaszkę mannę normalnie, bez takiej długiej ekspozycji.piszesz że on niejadek a ma chyba bogatsze menu ode mniecwietka, zwykle danonki podajeraz mu kiedys dałam - nic mu po nich nie bylo, i w ten sposob zagoscily w naszym codziennym menu. Kupuje takie w wiekszych opakowaniach.Daje tez parówki morlinki z indyka.Jadł tez już ogórkową i pomidorową bez smietany, zalewajkę, i rosół z kluskami
oczywiscie zadna z zup nie smakowała tak jak np. zwykła kajzerka.WKurza mnie to niejedzenie.
Mississ u mnie na razie gryzie blenderJa czekam na Jaśkowe ząbki:****
szkoda bo chciałam zobaczyć....chciałam dodac przez imageshack ale zaden kod mi nie wyswietla zdjecia![]()