reklama
Misi - makaron z serem??? Ale makaron to gluten? Jasiek już po ekspozycji?
Kurcze, ja to jednak tchórz jestem i idę wg rozpiski. A twarożek i jogurt się dopiero w 11 miesiącu pojawiają. Nawet z żółtkiem długo zwlekałam.
A Danonkom i słodzonym jogurtom też mówię - jak Bodzinka - NIE. Za dużo w nich cukru. Lepiej samemu zrobić i posłodzić bananem lub miodem.
Aniah - ale fajnie znów z fasolką w brzuchu. Odpoczywaj, kochana, i tylko od czasu do czasu się odezwij, że żyjesz :-)
Kurcze, ja to jednak tchórz jestem i idę wg rozpiski. A twarożek i jogurt się dopiero w 11 miesiącu pojawiają. Nawet z żółtkiem długo zwlekałam.
A Danonkom i słodzonym jogurtom też mówię - jak Bodzinka - NIE. Za dużo w nich cukru. Lepiej samemu zrobić i posłodzić bananem lub miodem.
Aniah - ale fajnie znów z fasolką w brzuchu. Odpoczywaj, kochana, i tylko od czasu do czasu się odezwij, że żyjesz :-)
krolcia
Fanka BB :)
Krolcia, naturalne są jogurty z Sanoka, z Limanowej. Te wszystkie Danonki, Jogobelle i inne kolorowe i mocno reklamowane to badziewie.
Mnie chodzi o naturalny, żeby zmieszać z prawdziwymi truskawkami. Skoro wiem, ze młodemu nie szkodzą, to chcę maksymalnie wykorzystać końcówkę truskawkowego sezonu

U
użytkowniczka r
Gość
Piękności...żartuję brzydactwo...
kurde skosowałam sobie posta:/
Smile, ta goraczka to moze ma związek z zębami? katarek tez może się pojawić. Niestety takie mogą być również objawy ząbkowania.
Sarka to ja nawet nie wiedziałam, że Danonki to jakas lipaw takim razie zdam się na Twoje słowa, i nie bedę małego raczyć danonkami codziennie.
Ewwe hehhe a ty spodziewasz sie nadal dzidzusia?(patrz napis pod avatarkiem :-))
Ainah Super wieści i czekamy na kolejne :-) Czas szybko zleci i zostaniemy BB-owymi ciociami :-)
Ainah, masz smaka? No coś Ty
Czyżbyś była w ciąży 
Ja dziś kupiłam jogurt nat. z Nowego Sącza. Spróbuję podać Frankowi czysty, bez owoców. Zobaczymy, czy mu posmakuje.
Mamy też przełom w jedzeniu chrupek kukurydzianych - już ich Pucek nie miętoli śliną, tylko odgryza i mieli w buzi
W weekend spróbuję podać mu zupkę z makaronem w kawałkach (mam domowy od Babci Męża). Zobaczymy, czy załapie o co chodzi.
Ja dziś kupiłam jogurt nat. z Nowego Sącza. Spróbuję podać Frankowi czysty, bez owoców. Zobaczymy, czy mu posmakuje.
Mamy też przełom w jedzeniu chrupek kukurydzianych - już ich Pucek nie miętoli śliną, tylko odgryza i mieli w buzi
Krolcia - ten Twój kwiatek jest jakiś bardzo seksualny. Te pręciki taki męskie. Mogłabyś na niego jakieś majtki założyć, bo się poczułam zdemoralizowana.
Ewa - widzisz, Franek niby bezzębny, a już gryzie, a Idylla - kasownik pełną gębą - i tylko się gładkich papek domaga. Jak w zupce się większy kawałek trafi, to go wykaszlywuje (lubię słowotwórstwo ;-D ) Z chrupkami muszę spróbować. jakoś nie jestem do nich przekonana. nie chcę małej przyzwyczajać do podjadania.
Jejku! Jak u nas pada. Mam wrażenie, że jest środek jesieni. Kawę bym sobie zrobiła, ale chyba już za późno. Z resztą nie chce mi się samej. Ekspres zwykle obsługuje mąż
Ewa - widzisz, Franek niby bezzębny, a już gryzie, a Idylla - kasownik pełną gębą - i tylko się gładkich papek domaga. Jak w zupce się większy kawałek trafi, to go wykaszlywuje (lubię słowotwórstwo ;-D ) Z chrupkami muszę spróbować. jakoś nie jestem do nich przekonana. nie chcę małej przyzwyczajać do podjadania.
Jejku! Jak u nas pada. Mam wrażenie, że jest środek jesieni. Kawę bym sobie zrobiła, ale chyba już za późno. Z resztą nie chce mi się samej. Ekspres zwykle obsługuje mąż

krolcia
Fanka BB :)
Ewa jako używająca parowaru, możesz mi powiedzieć, czy takie funkcje są dobre? Czy to jest wystarczające? Czy może czegoś bardzo znaczące mu brakuje?
Dostałam kolejną ankietę z GFK i mogę go wziąć za punkty.
Duży parowar Adler AD634 INOX - Sklep internetowy
Cwietka czyżby głodnemu
? Jak można piękny kwiatek do męskich prę(ą)cików porównywać!
Dostałam kolejną ankietę z GFK i mogę go wziąć za punkty.
Duży parowar Adler AD634 INOX - Sklep internetowy
Cwietka czyżby głodnemu

Ostatnia edycja:
U
użytkowniczka r
Gość
Krolcia - ten Twój kwiatek jest jakiś bardzo seksualny. Te pręciki taki męskie. Mogłabyś na niego jakieś majtki założyć, bo się poczułam zdemoralizowana.
Hehehe dobre... :-)))
Krolcia - ale on naprawdę ma takie męskie te pręciki. Dziewczyny - jak uważacie? To tylko ja mam takie skojarzenia? Eeee tam, głodnemu, u mnie libido na poziomie podłogi, leży sobie i kwiczy. Może jak w końcu dostanę okresu, to się coś polepszy 

reklama
Podziel się: