Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Krolcia, naturalne są jogurty z Sanoka, z Limanowej. Te wszystkie Danonki, Jogobelle i inne kolorowe i mocno reklamowane to badziewie.
. Póki co dostaje kilka codziennie z bananem, jabłkiem i ewentualnie z częścią jakiegoś owocowego słoiczka, tak, żeby mieć taką zblendowaną sałatkę owocową:-). Ja bardzo chwalę sobie produkty Piątnicy i myślę, że od nich wezmę, ale chciałam też wiedzieć jakie Wy dajecie.kurde skosowałam sobie posta:/
Smile, ta goraczka to moze ma związek z zębami? katarek tez może się pojawić. Niestety takie mogą być również objawy ząbkowania.
Sarka to ja nawet nie wiedziałam, że Danonki to jakas lipaw takim razie zdam się na Twoje słowa, i nie bedę małego raczyć danonkami codziennie.

? Jak można piękny kwiatek do męskich prę(ą)cików porównywać!
Krolcia - ten Twój kwiatek jest jakiś bardzo seksualny. Te pręciki taki męskie. Mogłabyś na niego jakieś majtki założyć, bo się poczułam zdemoralizowana.