Ewa a za dużo mam pomysłów i w tym problem ;-) Słuchając rad Ani z Zielonego to o czymś znanym powinnam :-) Kiedys pisałam wiersze i opowiadania el nie chce znowu się czuc jak wtedy..Wole juz nie pisać ...
reklama
hej
a ja weekend czuję i sobie jeszcze siedzę:-) a poza tym burza jest i grzmi
Ewa no tak, jak pilna robota jest, to od razu tysiąc innych rzeczy jest do zrobienia - i to na zaraz... ja dzięki papierkom przyniesionym z pracy do domu bardzo ładnie sobie kuchnię sprzątnęłam
w przyszłym tygodniu też przyniosę, bo muszę się zmobilizować do porządków w szafie

a odnośnie pisania - to może powinnaś się zabrać za pisanie czegoś w stylu np Sowy lub Grocholi?? masz talent, pisz - a my jako pierwsze chętnie poczytamy
)
Yvona - witaj po długiej przerwie!!! fajnie, że dziewczynki tak ładnie się bawią:-):-) u mnie też z tym jest całkiem w porządku, tylko czasem Milcia za mocno przytuli brata
buzc - ja jak miałam grzywkę ścięta na prosto to też sobie sama obcinałam
także rozgrzeszona jesteś;-)
a ja weekend czuję i sobie jeszcze siedzę:-) a poza tym burza jest i grzmi

Ewa no tak, jak pilna robota jest, to od razu tysiąc innych rzeczy jest do zrobienia - i to na zaraz... ja dzięki papierkom przyniesionym z pracy do domu bardzo ładnie sobie kuchnię sprzątnęłam
w przyszłym tygodniu też przyniosę, bo muszę się zmobilizować do porządków w szafie

a odnośnie pisania - to może powinnaś się zabrać za pisanie czegoś w stylu np Sowy lub Grocholi?? masz talent, pisz - a my jako pierwsze chętnie poczytamy
Yvona - witaj po długiej przerwie!!! fajnie, że dziewczynki tak ładnie się bawią:-):-) u mnie też z tym jest całkiem w porządku, tylko czasem Milcia za mocno przytuli brata

buzc - ja jak miałam grzywkę ścięta na prosto to też sobie sama obcinałam

także rozgrzeszona jesteś;-)Dzień dobry z rana 
Ale u mnie wczoraj burza była grzmiało błyskało na szczęście Amanda się burzy nie boi i miała atrakcje że "Bozia robi zdjęcia"
U nas jak to u nas za długo moje dzieci zdrowe być nie mogą...no ba tydzień w zdrowiu to już nadmiar szczęścia dlatego też Martyna ma już gile po kolana i kaszle
a w środe na szczepienie miałysmy iść ale niestety znów będziemy musiały chyba przełożyć 

Ale u mnie wczoraj burza była grzmiało błyskało na szczęście Amanda się burzy nie boi i miała atrakcje że "Bozia robi zdjęcia"
U nas jak to u nas za długo moje dzieci zdrowe być nie mogą...no ba tydzień w zdrowiu to już nadmiar szczęścia dlatego też Martyna ma już gile po kolana i kaszle
a w środe na szczepienie miałysmy iść ale niestety znów będziemy musiały chyba przełożyć 
Gwiazdeczka oby szybko te pleśniawki zaczely znikać po tym Aphtin-ie i żadne skutki uboczne u Wojtusia nie wystąpiły

Thinka przykro mi z powodu straty maleństwa :-(
Gratuluję ząbeczka Luizce
Wiolcia szkoda że sie z pracą nie powidło aby do następnego razu

Aniah teściową sie nie przejmuj one tak już mają
moja jak się dowiedziała ze jestem w ciąży i że będę rodzic w grudniu wywaliła mi z tekstem żebym nie byla tego taka pewna bo to różnie może się skończyć
a moja siostra (ta która urzęduje czasem BB) miała podobnie do Ciebie że teściowa zamiast pogratulować drugiej ciazy (termin ma na wrzesien..a pierwszego synka w luty 2010 urodziła) to zaczęła biadolić i co teraz będzie...nie poradzą sobie i takie tam
jakby to jakaś tragedia była że będą mieli dwójkę dzieci
Asjaa, Salomii wszystkiego najlepszego dla Maciusia i Arlenki za skończenie 7 miesięcy

Krolcia fajnie ze długo nie musiałaś czekać na przesyłkę z butami

Gufi w sobotę (16.07) do gastrologa sie wybieracie
jak tak to trzymam kciuki żeby on znalazł i rozwiązał przyczynę bólu brzuszka u Ali

dobrze ze na usg wszystko w porządku wyszło...tylko żeby na prawdę sprawdzić czy wszystko tak jest tam jak powinno należy wykonać wlewkę
a to już chyba tylko w szpitalu robią....

Thinka przykro mi z powodu straty maleństwa :-(
Gratuluję ząbeczka Luizce

Wiolcia szkoda że sie z pracą nie powidło aby do następnego razu

Aniah teściową sie nie przejmuj one tak już mają
moja jak się dowiedziała ze jestem w ciąży i że będę rodzic w grudniu wywaliła mi z tekstem żebym nie byla tego taka pewna bo to różnie może się skończyć
a moja siostra (ta która urzęduje czasem BB) miała podobnie do Ciebie że teściowa zamiast pogratulować drugiej ciazy (termin ma na wrzesien..a pierwszego synka w luty 2010 urodziła) to zaczęła biadolić i co teraz będzie...nie poradzą sobie i takie tam
jakby to jakaś tragedia była że będą mieli dwójkę dzieci
Asjaa, Salomii wszystkiego najlepszego dla Maciusia i Arlenki za skończenie 7 miesięcy

Krolcia fajnie ze długo nie musiałaś czekać na przesyłkę z butami

Gufi w sobotę (16.07) do gastrologa sie wybieracie
jak tak to trzymam kciuki żeby on znalazł i rozwiązał przyczynę bólu brzuszka u Ali

dobrze ze na usg wszystko w porządku wyszło...tylko żeby na prawdę sprawdzić czy wszystko tak jest tam jak powinno należy wykonać wlewkę
a to już chyba tylko w szpitalu robią....89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
witam u nas juz troche lepiej w nocy zaledwie 5 pobudek także da sie juz przyżyc
wczoraj kuzyn podarował nam kojec po swoim dziecko , milo sie zaskoczylam oczywiscie najpierw zapytał czy chce bo stwierdzilz e mam pierwsze dziecko wiec moze wszystko nowe kupuje bo i tak przyda sie na potem - o minal mnie kolejne wydatek
nie wiem czy pamietacie jak Wam mowilam ze mojej cioci z lozka spadł syn, wczoraj byli w kontroli i sie okazalo ze ma juz jakos narośl ;/
wczoraj kuzyn podarował nam kojec po swoim dziecko , milo sie zaskoczylam oczywiscie najpierw zapytał czy chce bo stwierdzilz e mam pierwsze dziecko wiec moze wszystko nowe kupuje bo i tak przyda sie na potem - o minal mnie kolejne wydatek
nie wiem czy pamietacie jak Wam mowilam ze mojej cioci z lozka spadł syn, wczoraj byli w kontroli i sie okazalo ze ma juz jakos narośl ;/
89gwiazdeczka89
nie zauwazylam zadnych skutkow ubocznych moze dlatego ze on prawie wszystko mial goraczke, biegunke, brak apetytu, wysypka, pobudzenie wiec wsztyskie z nich moge chyba wliczyc do skutkow ubocznych
Wrublik jak tam zdrówko u Was? 
Bodzia szybkiego powrotu do zdrówka życzę
Mamolka jak sie Twoi chłopcy mają?
Elena dzięki za informacje o witaminie D3

Kliwia nagraj Zuzankę jak sie pluska w wodzie będziesz miała fajna pamiatkę

a też planuję wybrać sie na basen ale jak na razie stroju jeszcze brak ale to już chyba kwestia czasu bo licytuję na alegro o taki strój kąpielowy, batrice 38 m marko różowy (1692782995) - Aukcje internetowe Allegro
Smile dobrze że Antosi nic nie jest po tym upadek
..moja Martynka już miesiąc temu takie bliskie spotkanie z podłogą zaliczyła
Niby zwykła chusta a jaka wielofunkcyjna;-)
Ewa86 brawa dla siadającego Franeczka:-):-)
Mississ trzymam kciuki zeby Twoi potencjalni pracodawcy okazali się tolerancyjni i żebyś dostała u nich pracę

Tunia szkoda że po pierwszym dniu pracy czujesz już niesmak:-( oby to sie z czasem zmieniło i żeby ludzie stali się tam bardziej życzliwi
Wiolcia jak sie Krzysio dziś czuję? nadal biegunka i gorączka sie utrzymują
Gugi może Ala ma zapalenie spojówek
kropelki pomogły jej trochę?
Yvona wielkie brawa dla Ali za zrobienie siku na nocnik:-):-) i gratki za dwa ząbeczki:-):-)
fajnie ze już siostrzyczki sie razem bawią
Bodzia to świetnie ze miedzy Filipkiem a Karolkiem tetni braterska milość:-):-)
Gwiazdeczka zaledwie 5 pobudek
chyba bym jak zombi chodziła jakbym musiała tyle wstawać
Fajnie ze od kuzyna kojec dostalas

o matko to od upadku może narośl sie zrobić
miał jakieś niepokojące objawy że poszli z nim na kontrolę czy tak po prostu?

Bodzia szybkiego powrotu do zdrówka życzę

Mamolka jak sie Twoi chłopcy mają?

Elena dzięki za informacje o witaminie D3

Kliwia nagraj Zuzankę jak sie pluska w wodzie będziesz miała fajna pamiatkę

a też planuję wybrać sie na basen ale jak na razie stroju jeszcze brak ale to już chyba kwestia czasu bo licytuję na alegro o taki strój kąpielowy, batrice 38 m marko różowy (1692782995) - Aukcje internetowe Allegro
Smile dobrze że Antosi nic nie jest po tym upadek
..moja Martynka już miesiąc temu takie bliskie spotkanie z podłogą zaliczyła

Niby zwykła chusta a jaka wielofunkcyjna;-)

Ewa86 brawa dla siadającego Franeczka:-):-)
Mississ trzymam kciuki zeby Twoi potencjalni pracodawcy okazali się tolerancyjni i żebyś dostała u nich pracę

Tunia szkoda że po pierwszym dniu pracy czujesz już niesmak:-( oby to sie z czasem zmieniło i żeby ludzie stali się tam bardziej życzliwi
Wiolcia jak sie Krzysio dziś czuję? nadal biegunka i gorączka sie utrzymują

Gugi może Ala ma zapalenie spojówek
kropelki pomogły jej trochę?
Yvona wielkie brawa dla Ali za zrobienie siku na nocnik:-):-) i gratki za dwa ząbeczki:-):-)
fajnie ze już siostrzyczki sie razem bawią

Bodzia to świetnie ze miedzy Filipkiem a Karolkiem tetni braterska milość:-):-)
Gwiazdeczka zaledwie 5 pobudek
chyba bym jak zombi chodziła jakbym musiała tyle wstawać
Fajnie ze od kuzyna kojec dostalas

o matko to od upadku może narośl sie zrobić
miał jakieś niepokojące objawy że poszli z nim na kontrolę czy tak po prostu?89gwiazdeczka89
aluska wszystko niby wygladało dobrze ale nie umial podniesc reki tak calkiem wyprostowanej krzyczal przy tym strasznie poszli do chirurga i okzalo sie pekniecie obojczyka na tydzien zostal zabandazowany wczoraj mieli kontrole i pekniecia nie ma ale zostala narosl nie wiadomo jaki bedzie meic to skutek bo narazie jest zamalutki aby oszacowac
reklama
oj to nieciekawie :-( oby jednak ta narośl z czasem zniknęła i nie pozostawiła po sobie żadnych śladówaluska wszystko niby wygladało dobrze ale nie umial podniesc reki tak calkiem wyprostowanej krzyczal przy tym strasznie poszli do chirurga i okzalo sie pekniecie obojczyka na tydzien zostal zabandazowany wczoraj mieli kontrole i pekniecia nie ma ale zostala narosl nie wiadomo jaki bedzie meic to skutek bo narazie jest zamalutki aby oszacowac

Podziel się: