reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ewa a za dużo mam pomysłów i w tym problem ;-) Słuchając rad Ani z Zielonego to o czymś znanym powinnam :-) Kiedys pisałam wiersze i opowiadania el nie chce znowu się czuc jak wtedy..Wole juz nie pisać ...

reklama
Nie ma to jak prysznic :) Wymyśliłam jedną historyjkę - a przynajmniej początek ;) Jak się uporam z Clancym, to może się za to zabiorę. Pierwsze zdanie sobie na kartce zapisałam, bo o to zawsze najtrudniej ;)

hej
a ja weekend czuję i sobie jeszcze siedzę:-) a poza tym burza jest i grzmi:eek:

Ewa no tak, jak pilna robota jest, to od razu tysiąc innych rzeczy jest do zrobienia - i to na zaraz... ja dzięki papierkom przyniesionym z pracy do domu bardzo ładnie sobie kuchnię sprzątnęłam:happy2: w przyszłym tygodniu też przyniosę, bo muszę się zmobilizować do porządków w szafie:-p:-p
a odnośnie pisania - to może powinnaś się zabrać za pisanie czegoś w stylu np Sowy lub Grocholi?? masz talent, pisz - a my jako pierwsze chętnie poczytamy:))

Yvona - witaj po długiej przerwie!!! fajnie, że dziewczynki tak ładnie się bawią:-):-) u mnie też z tym jest całkiem w porządku, tylko czasem Milcia za mocno przytuli brata:sorry2:

buzc - ja jak miałam grzywkę ścięta na prosto to też sobie sama obcinałam:sorry2::sorry2: także rozgrzeszona jesteś;-)

Dzień dobry z rana :tak:

Ale u mnie wczoraj burza była grzmiało błyskało na szczęście Amanda się burzy nie boi i miała atrakcje że "Bozia robi zdjęcia"
U nas jak to u nas za długo moje dzieci zdrowe być nie mogą...no ba tydzień w zdrowiu to już nadmiar szczęścia dlatego też Martyna ma już gile po kolana i kaszle :wściekła/y: a w środe na szczepienie miałysmy iść ale niestety znów będziemy musiały chyba przełożyć :baffled:

Gwiazdeczka oby szybko te pleśniawki zaczely znikać po tym Aphtin-ie i żadne skutki uboczne u Wojtusia nie wystąpiły:confused::confused:
Thinka przykro mi z powodu straty maleństwa :-(
Gratuluję ząbeczka Luizce:tak:
Wiolcia szkoda że sie z pracą nie powidło aby do następnego razu:tak::tak:
Aniah teściową sie nie przejmuj one tak już mają:baffled: moja jak się dowiedziała ze jestem w ciąży i że będę rodzic w grudniu wywaliła mi z tekstem żebym nie byla tego taka pewna bo to różnie może się skończyć:eek: a moja siostra (ta która urzęduje czasem BB) miała podobnie do Ciebie że teściowa zamiast pogratulować drugiej ciazy (termin ma na wrzesien..a pierwszego synka w luty 2010 urodziła) to zaczęła biadolić i co teraz będzie...nie poradzą sobie i takie tam :no: jakby to jakaś tragedia była że będą mieli dwójkę dzieci:no:
Asjaa, Salomii wszystkiego najlepszego dla Maciusia i Arlenki za skończenie 7 miesięcy:tak::tak:
Krolcia fajnie ze długo nie musiałaś czekać na przesyłkę z butami:tak::tak:
Gufi w sobotę (16.07) do gastrologa sie wybieracie:szok: jak tak to trzymam kciuki żeby on znalazł i rozwiązał przyczynę bólu brzuszka u Ali:confused::confused:
dobrze ze na usg wszystko w porządku wyszło...tylko żeby na prawdę sprawdzić czy wszystko tak jest tam jak powinno należy wykonać wlewkę :confused: a to już chyba tylko w szpitalu robią....

witam u nas juz troche lepiej w nocy zaledwie 5 pobudek także da sie juz przyżyc
wczoraj kuzyn podarował nam kojec po swoim dziecko , milo sie zaskoczylam oczywiscie najpierw zapytał czy chce bo stwierdzilz e mam pierwsze dziecko wiec moze wszystko nowe kupuje bo i tak przyda sie na potem - o minal mnie kolejne wydatek
nie wiem czy pamietacie jak Wam mowilam ze mojej cioci z lozka spadł syn, wczoraj byli w kontroli i sie okazalo ze ma juz jakos narośl ;/

nie zauwazylam zadnych skutkow ubocznych moze dlatego ze on prawie wszystko mial goraczke, biegunke, brak apetytu, wysypka, pobudzenie wiec wsztyskie z nich moge chyba wliczyc do skutkow ubocznych

Wrublik jak tam zdrówko u Was? :confused:
Bodzia szybkiego powrotu do zdrówka życzę:confused:
Mamolka jak sie Twoi chłopcy mają?:confused:
Elena dzięki za informacje o witaminie D3:tak::tak:
Kliwia nagraj Zuzankę jak sie pluska w wodzie będziesz miała fajna pamiatkę:tak::tak:
a też planuję wybrać sie na basen ale jak na razie stroju jeszcze brak ale to już chyba kwestia czasu bo licytuję na alegro o taki strój kąpielowy, batrice 38 m marko różowy (1692782995) - Aukcje internetowe Allegro
Smile dobrze że Antosi nic nie jest po tym upadek :confused:
..moja Martynka już miesiąc temu takie bliskie spotkanie z podłogą zaliczyła :baffled:
Niby zwykła chusta a jaka wielofunkcyjna;-):-D
Ewa86 brawa dla siadającego Franeczka:-):-)
Mississ trzymam kciuki zeby Twoi potencjalni pracodawcy okazali się tolerancyjni i żebyś dostała u nich pracę:tak::tak:
Tunia szkoda że po pierwszym dniu pracy czujesz już niesmak:-( oby to sie z czasem zmieniło i żeby ludzie stali się tam bardziej życzliwi
Wiolcia jak sie Krzysio dziś czuję? nadal biegunka i gorączka sie utrzymują:confused:
Gugi może Ala ma zapalenie spojówek:baffled: kropelki pomogły jej trochę?:confused:
Yvona wielkie brawa dla Ali za zrobienie siku na nocnik:-):-) i gratki za dwa ząbeczki:-):-)
fajnie ze już siostrzyczki sie razem bawią:cool2:
Bodzia to świetnie ze miedzy Filipkiem a Karolkiem tetni braterska milość:-):-)
Gwiazdeczka zaledwie 5 pobudek:szok: chyba bym jak zombi chodziła jakbym musiała tyle wstawać:sorry2:
Fajnie ze od kuzyna kojec dostalas:tak::tak:
o matko to od upadku może narośl sie zrobić:baffled: miał jakieś niepokojące objawy że poszli z nim na kontrolę czy tak po prostu?

aluska wszystko niby wygladało dobrze ale nie umial podniesc reki tak calkiem wyprostowanej krzyczal przy tym strasznie poszli do chirurga i okzalo sie pekniecie obojczyka na tydzien zostal zabandazowany wczoraj mieli kontrole i pekniecia nie ma ale zostala narosl nie wiadomo jaki bedzie meic to skutek bo narazie jest zamalutki aby oszacowac

reklama
aluska wszystko niby wygladało dobrze ale nie umial podniesc reki tak calkiem wyprostowanej krzyczal przy tym strasznie poszli do chirurga i okzalo sie pekniecie obojczyka na tydzien zostal zabandazowany wczoraj mieli kontrole i pekniecia nie ma ale zostala narosl nie wiadomo jaki bedzie meic to skutek bo narazie jest zamalutki aby oszacowac
oj to nieciekawie :-( oby jednak ta narośl z czasem zniknęła i nie pozostawiła po sobie żadnych śladów:confused:

Do góry