reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Bodzinka, ja już zaczynam powoli instalować sobie oczy z tyłu głowy, bo po poprzednich właścicielach mieszkania odziedziczyliśmy płytki prawie w całym domu! Zupełnie idiotycznie. Tylko w dziecięcym pokoju są panele. A w łazience, kuchni, w dużym pokoju i na korytarzu - płytki. Mamy maksymalnie duże dywany w pokojach, no ale nic to nie daje - Franek uwielbia zimne płytki zawsze zjeżdża z dywanu, żeby na nie wejść...:/ A kasy na wyłożenie podłóg panelami jeszcze długo nie będzie - są inne priorytety.

reklama
Witam z rana

Piękna pogoda i zaraz na działkę ruszamy cieszę cie bo wczoraj cały dzień w domu bo burze co chwila przechodziły. Może się opalę trochę bo jestem blada jak ściana.
Bodzinka Alek tez się przewraca. Czasem to wiele hałasu o nic zrobi bo się przestraszy i bardziej krzyczy niż płacze...

Ewa no to koszmar wszedzie płytki....:baffled:
Jej Misia te getry sa super, bo nakolanniki takie małe ;-)
ja ubrałam Filipowi moje ukochane po Lolkowe rajstopki i one wytarte na kolanach są..Buuu...Ja dzis w domu czekam na Lolka i nadal się kuruje...

O Boziuniu:szok::szok::szok::szok:
Własnie widze jak sąsiadka z chłopakmiem pakują do taxi dziecko, córeczke młodsza jakiś miesiąc od Filipka w............UWAGA!!! Leżaczku FP:baffled::baffled::baffled:I ten taksowkarz ja w nim przypiął..........A to taki leżaczek - bujaczek..
FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 0-18K (1689912723) - Aukcje internetowe Allegro
Wiecie ja nie wiem ale jak dla mnie to skrajna bezmyślnosć....Ja wiem, ze jest problem z fotelikami w taksówkach, ale on wyciagnal fotelik tylko z tych większych już...

Witam:)
U nas tez dziś pieknie i gorąco, po śniadaniu uciekamy do siostry mojej na baseeeen:-p
M na rowerach w Czechach wieć co tu robić z dzieciami....;-)
Jeju jakie jaka ja mam ochote na takie egzotyczne wczasy eeeech
Jest w ogóle ktoś kto się z dzieckiem wybiera za granicę na wakacje?

Bodzinka matko wyobraziłam sobie ten fotelik podczas wypadku tfu tfu, chyba więcej szkody by narobił jak pożytku:-(

My mamy w domu panele ale za to zero dywanów bo tydzień temu wywaliłam ten z dużego pokoju, był błały i tak juz zapuszczony że pranie by nie pomogło, muszę się rozejrzeć za jakimś, ale ta moja pchła nie wyraża żadnych chęci raczkowania, nawet na brzuchu lezeć nie chce a co tu dopiero mówić o przemieszczaniu:/
Mam pytanie odnośnie tych puzzli bo jak kupowałyście to smierdziały ale pisał ktoś że sa tez jakies nietoksyczne drożesze, wierzyć w to ze takie są? bo smierdziec chyba i tak będa, nowy dywan np. tez śmierdzi:/

Ostatnia edycja:
Hej.
Noc z wrażeniami i to bynajmniej nie z powodu dziecka. Hi hi. Dziś pięknie jest więc startujemy też na działeczkę. Po drodze muszę jeszcze zaopatrzyć się w krem dla dzieciaków bo ich spali na raka.

Buuu ale Wam tych działeczek zadroszcze....Ja mam do dziadka KAWAŁ drogi..Ech :-( No nic jak sie pogoda utrzyma to od przyszlego tygodnia basen!!!!

Sarka ja się wybieram z synkiem na Litwę i Białoruś. Poza zagranicą (w sensie w Polsce) w planie są jeszcze mazury.
Bodzinka to bezmyślność ze strony sąsiadki.

Była kiedyś taka czeska kampania:

[video=youtube;otgH6sFECoM]http://www.youtube.com/watch?v=otgH6sFECoM[/video]

Ostatnia edycja:
Hejka!
U nas dzień srania :-/ Zaczęlo sie od 6 i do teraz juz trzy kupska poszły.

Gwiazdeczka - jedyne, co mi przychodzi do głoy, zeby dzieci przed upadkami miało chronic to.... kaski ;-)

Bodzinka - Ida też wrzeszczy, jak się podczas przewracania na plecy w głowę walnie, ale to raczej okrzyk - "mama! ratuj! podłoga mnie bije!"

U nas na szczęście góra cała w wykładzinie. Na dole panele z kaflami. Mi sie tam kafle podobają i myslelismy o wyłozeniu całego dołu, ale niestety nie dało się podłogówki podłączyc do pieca, a elektryczną robić, to trochę nieopłacalne.

Sarka - ja wakacje w Polsce. W ostatnim czasie mieliśmy za duzo wydatków; może za rok się na południe Europy wybierzemy.

I w ogóle troche sie boje wyjazdu nad morze. Nie mamy kojca i juz kupic nie zdazymy, wiec mała musi spac z nami i nie wiem jak to sie uda. Myslałam zeby na tydzien pozyczyc, ale nie mam od kogo :baffled:

reklama
Do góry