reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

smile hehe no no podziwiam, jak na świadomą decyzję to szybko, szybko:pp ale jeśli juz chcecie to oby trening nie trwał długo;ppp

Bodzia eeee no tort będzie będzie ale w sobotę bo wtdy mam gości;) jutro się nikogo nie spodziewam, ale ze "przezorny....".hehe to coś wymyślę, może sernik na zimno z owocami w pucharkach...

reklama
Ppprzesypywałam sobie kasze, cukier itp. do puszek..Szkoda tylko, ze nie poozdabianych...No i te puszki po Nanie sa SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
dziewczyny da sie w tum trzymac wszystko :-) Musze się zabrać do poozdabiania swoich ;-)

Bodzinka... Ja takich puszek mam na chwile obecną 23 :szok:. Musze je dać tesciowi. On je na śrubki bierze do warsztatu.
Nie wiem jak z tymi po Nan'nie, ale moje po bebilonie pepti po jakimś czasie zaczynały mi śmierdzieć. Przy najmniej śmierdziały kiedyś. Teraz je myje bardzo dokładnie płynem i ciepłą wodą albo wkładam do zmywarki i nie zamykam tylko zakładam pokrywkę od spodu.

... byłam właśnie sprawdzić i nie śmierdzą już tak bardzo ale mleko trochę czuć.

Sarka
stwierdziliśmy, że "oficjalnie" się nie staramy na razie o kolejne, ale jakby sie miało trafić to radość będzie duża :).

Ostatnia edycja:
Smile a ja je ozdabiem deco i używam do różnych rzeczy...Hmm zapas mi się kończy tych puszek Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
A cześc sprzedaje za szalona kwote 5 zł małe, 6,50 duze :-p
O tak np
dsc05570x.jpg

By bodzinka at 2011-06-09
dsc05129j.jpg

By bodzinka at 2011-05-30
O ta na manne :-p
dsc05132kz.jpg

By bodzinka at 2011-05-30
Dziewojki mi wysyłają :-)

ja mieszkam w Rybniku wiec calkiem niedaleko Ciebie Bodzinka
Smile no to powodzenie ja przez najlblizsze 4 lata dziekuje, jak Wojtus pójdzie do przedszkola wtedy bedziemy sie starac o drugie - takie sa plany na dzisiaj

Bodzinka zapytam teścia czy je jeszcze chce. Jak nie to mogę Ci je wysłać jakąś paczką. Kolejne 10 puszek jadę później kupić, więc za niedługo znów będę miała kolejne sztuki.

Gwiazdeczka89 ja chciałam kiedyś mieć 4 min, ale Antoś dał nam tak popalić przez pierwsze 2 miesiące, że chyba na 2 zostaniemy. A jakbym teraz albo w następnych kilku miesiącach zaszła w ciąże to następna pociecha przyjdzie na świat gdy Antoś już będzie chodził. Przemęczymy się trochę z 2 małych szkrabów i będzie z górki. Maluchy pójdą do przedszkola, a ja wrócę do pracy.

Smile podziwiam :-) Choć mnie po cichu jak Filip bedzie miał 5 lat to sie marzą bliżniaczki; Marysia i Tola :-) Może zamówienie złoże ;-)
a na puszki jestem chętna :-)
No i znowu nie zrobiłam wszystkiego bo mnie stojace i domagajace sie prowadzenia dziecko rozpraszało ;-)

Smile ja powiem tak jestem jedynaczka niestety mama nie donosily zadnej kolejnej ciazy juz ze mna byly komplikacje jakby wszystkie dzieciaczki sie urodzily to byloby nas 4 wiec niezla gromotka ja chciałam zawsze planowo 2 a 3 wpadke :p a teraz 2 to maks :-D
Wojtek tez dal nam niezle popalic teraz jzu troszke lepiej ale i tak nie jest lekko

reklama
Witam po kilku dniach ;-)
Widzę już plany powiększania rodziny u niektórych z Was się rodzą ;-) Ja zaplanowałam jedno dziecko i tego się będę trzymała. Chociaż teściowa i rodzice twierdzą, że jedno dziecko to nie dziecko ;/
Fajnie macie odpoczywacie, basenujecie, plażujecie ;-) A ja w pracy ;/ Cały tydzień wyjęty z życiorysu, bo na popołudniu ;/ Ahhh ta polska rzeczywistość....
Hubcio w jednym tygodniu opanował siedzenie i i pełzanie i na razie na tym koniec. Próbuje cwaniak podnosić się w łóżeczku, ale słabiutko mu to idzie. Albo ma za słabe ręce albo tyłek za ciężki ;-)
U nas z rana deszcz i chłodne powietrze, więc pomyślałam sobie, że odpoczywamy w domu, a teraz jak Mały zasnął to się ładnie zrobiło....

Do góry