krolcia
Fanka BB :)
O tak.
M już zaciera ręce ciesząc się, że pokupuje SYNOWI

lego z serii Gwiezdne wojny
.

M już zaciera ręce ciesząc się, że pokupuje SYNOWI

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja na szynko, bo zaraz mam gosci.
wczoraj bylismy o pani gastrolog - powiedziala, ze jedyne co jej do glowy przychodzi to celiakia, aczkolwiek nie wszystkie objawy sie zgadzaja. ma nas zainstalowac w szpitalu na jeden dzien, zeby zrobic badania w kierunku celiakii wlasnie. musze poczyta cos na ten temat w necie, bo zielona jestem :/ moze dlatego zbytnio sie nie przejelam![]()
Witam nową mamusie...
Sorry ale mam doła..Może tow ina pogody i zbliżającej się @...A dziecko na rower i plac zaabaw ciągnie..
Ewwe najważniejsze, że nic sie nie stalo...Ja to dziwna jestem..Jak cos takiego sie stanie to nie płacze tylko momentalnie trzeżwieje i najpierw ogladam co i jak, czy nie trzeba do lekaza, czy nie trzeba opatrzyć a ewentualnie potem w ryk..Jak na taka histeryczke to dziwne ;-)