reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Buzc co to za teskt, ze jedno dzieco to nie dziecko?? a co?? dinozaur?? Ja nie przepadam za jedynakami ale ja ma złe doświadczenia a myśle, że wszystko to kwestia wychowania ;-) No i mając dwójke mam taki spokój, że maja siebie...Ale kazdy sam decyduje ile chce miec dzieci i takie teksty mnie wpeiniaja na maksa!!!!!!!!!!!!!!
Tak jak ostatnio...
Wracam ze sklepu...Fifi płacze bo zęby, i na ręce i w ogóle dzieckiem jest ma prawo!! A, że ja juz pod dmoem to go na ręce nie brałam..No is ąsiadka do mnie "A co Ty mu robisz, że on tak płacze?" ale mnie wścieklizna wzieła ale ..Odrwóciłam się, promienny usmiech do niej i "Bije go"..i poszłm dalej :-p

reklama
ja tylko na chwile, po dzis jestem strzepkiem czlowieka ... spedzilam 2,5 godz. w poradni hematologicznej z Alicja. to oddzial dzienny, wiec napatrzylam sie niemalo na chore dzieci idace na naswietlania albo chemie :(((( szkoda gadac... a pani hematolog kazala powtorzyc badanie krwi (ze wzgledu na wysokie plytki) i oczywiscie tez stwierdzila, ze Alicje trzeba by na oddzial polozyc, bo jest o jakies 800g za chuda. wiec jesli badania piatkowe w szpitalu w kierunku celiakii beda negatywne, to prawdopodobnie po urlopie w II pol sierpnia polozymy sie do szpitala. juz sie ciesze normalnie :/

hej,
gufi..:((( ojejej:no::no: trzymam kciuki, żeby z Alą wszystko dobrze było!!!! i żeby ani celiakia, ani szpital!!

smile - ja mam dwójkę i już nie chcę więcej dzieci.
Ale również nie zdecydowałabym się świadomie na drugiego szkrabka przy tak małej różnicy wieku:sorry2: teraz jest u mnie super, Mila bardzo już samodzielna i naprawdę jest ok:tak:
wczorajszy dzień męczący, ale morze jest cudowne... szkoda, że tak króciutko byliśmy:-( Zoo w Oliwie tez piękne, Mila była zachwycona małpkami:)
jak znajdę więcej czasu, to wrzucę fotki.
Na razie ( w tym tyg) nie mogę przystąpić po raz kolejny do egzaminu, bo mam antybiotyki bardzo silne, na ulotce jest napisane, że nie należy prowadzić pojazdów mechanicznych. Może w przyszłym tyg, jeśli będzie jakiś na późniejszą godzinę...ale powiem szczerze, że mam wątpliwości i czuję się w tym temacie beznadziejnie:(( placyk poszedł mi dobrze (tzn musiałam powtarzać łuk, bo najechałam na linię, ale grunt, że zachowałam nerwy na wodzy i się udało :zawstydzona/y::tak:;-)) a na mieście:((( buu, oczywiście wymuszenie pierwszeństwa:no::no::crazy:

Buzc, Hubcio na zdjęciu z sygnaturki to już przystojny chłop:-D:-D

Bodzinka no mnie też wnerwiają teksty, że przynajmniej dwójka dzieci, żeby było ok ;/ Ale reaguję tak jak Ty - usmiecham się i tyle, wolę nic nie mówić, bo mogłabym powiedzieć za dużo. Poza tym mój Mąż ma już syna z pierwszego związku, więc teoretycznie Hubert ma brata ;-) Także sam nie będzie....jeżeli tamtego matka kiedyś z Anglii przywiezie z powrotem na stałe. Też znałam jedynaków i raczej w większości przypadków okazywało się, że to co się mówi o jedynakach to prawda. Wiem, że najważniejsze jest wychowanie i wiem, że dużo wysiłku pewnie będzie kosztowało wychowanie jedynaka jak nie jedynaka ;-) Dlatego jak najwsześniej chciałabym żeby miał kontakt z dziećmi i z innymi ludźmi, żeby był zawsze taki otwarty i uśmiechnięty jak teraz. Jak chodzimy na zakupy czy na spacerach każdy podziwia to, że Hubek jest ciągle wesoły, do każdego się uśmiecha ;-) W Biedronce - pracuje tam teściowa - nazywają go "Śmieszek". Ciekawe czy tak mu zostanie....ale mój Mąż też wiecznie cieszy się "jak głupi do sera", więc pewnie za nim Hubert ma taki optymizm w sobie.

już nie mam czasu czytać a od środy to chyba w ogóle kompa nie włączę nawet :(

łapie mnie powoli depresja 'powracaniowa' :( praca ehhhh gdybym tylko miała więcej kasy...no ale nie mam

SARKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
200 LAT!!!!!!!!!!!!! Wszytskiego naj naj naj naj i spelnienia marzeń :-)
Z okazji urodzin życzę Ci:
- Aby każdy dzień miał kształt Twoich marzeń,
- Aby Twą drogę ominęły wszelkie troski i niepowodzenia,
- Abyś przeszła życie w pełni, lecz zawsze pozostała sobą.
Życzę Ci jak najwięcej takich chwil, w których z uśmiechem na twarzy mogłabyś powiedzieć: JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!
…………… ( …… ( ……( …… (
…………… () --- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — ||
………… .{*~*~*~*~*~*~*}
………@@@@@@@@@@@@@
…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
… . @@@@@@@@@@@@@@@
… .{*~*~*~* 100 lat*~~*~*~*~*}
…{ *~*~ * 100lat**********~*~* }
…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
…@@@@@@@@@@@@@@@@@
……………… … )---------(