reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
hej

a mnie dzisiaj napiernicza bańka:(((

to pewnie dlatego, że wczoraj wieczorem dostałam...uwaga...pierwszą od 19 m-cy @:tak: na razie jest ok, nawet mogę powiedzieć dość skąpo, ale Wy pisałyscie, że raczej była obfita (mam nadzieję, że się nie rozkręci)

wczoraj tez się dowiedziałam, że bratu urodzi się córeczka!!! czyli Oli bedzie miała niecałe 1,5 roku młodszą kuzynkę:laugh2: SUPER! bo na razie jest takim małym wypierdkiem i na dodatek rodzynkiem (starszy brat i starszy kuzyn)

a tak poza tym to mam dzisiaj bardzo smutną rocznicę...2 lata temu dowiedziałam się że moja maleńka fasolka (miała być Mają) nie żyje... tydzień później miałam zabieg...
...
niewiele tak czasu nam było dane
zaledwie kilka tygodni to jakby nuty raz tylko zagrane fragmentu twojej melodii lecz ja nauczyłam się ich na pamięć i będę po cichu nucić czasami tylko mój głos się załamie bo wiem, że nie możesz wrócić...

Hello dziewczynki w koncu week :-))))))))))))))))

Ale Wam fajnie z tym morzem i oceanem,nigdy nie bylam jeszcze w takim miejscu :/ Ale wszystko przedemną :-)))

Olcia tulkam
[*]

Olcia wiem dokladnie co czujesz bo 22 listopada mialam swoj zabieg tego samego roku:( minelybysmy sie w terminie o jakis miesiac.. no ale bysmy sie nie "spotkaly" na szczescie szybko udalo nam sie po raz kolejny i mamy kochane dziewczynki:tak: *Cristal pranie... na mnie czeka od 3 dni wysuszone do prasowania :O a kolejne juz do prania sie nazbieralo, no i syf w mieszkaniu musze pokonac... nie byloby zle gdyby nie kocie wlosy :/// zwariuje z tym, a dzis rano wstalam i z przerazeniem stwierdzilam ze kota na noc nie wpuscilismy:szok: co prawda to norweg ale i tak mam wyrzuty :/
Gufi no mala slomka, ale w sumie mama slomka, siostra slomka:-) wazne ze zdrowa bo pewnie typem figury wda sie w mamusie. Arlene wczoraj wazylam i chyba jakis blad bo wyszlo 9.200:confused2: ale to w domu bo niemozliwe by w ciagu 2 tygodni miala 600 na plusie jak ostatnio w ciagu miesiaca ledwo 200

Misia :) ostatnio myslalam o Tobie hehe:-) wiesz Renczysia jak bedzie 26.2012 to moze fala do Ciebie nie dotrze a do nas napewno:laugh2: a na powaznie to szkoda ze Norge taka droga a ja mieszkam na jakims zadupiu bo w innej sytuacji wiecej ludzi mogloby sobie pozwolic na przyjazd do nas.

witam
my wróciliśmy z mega zakupów, umęczeni i mocno ubodzy:eek:

Olcia - smutna rocznica.. widzę, że sporo jest nas, mam po poronieniu:no: ja również w październiku straciłam maleństwo, w 13 tyg, przestało bić serduszko, widziałam na monitorze ciszę:-( to było 5 października, 6 miałam zabieg:-:)-( Smutny to był październik, dodatkowo 15 jest Dzień Dziecka Utraconego.

Termin porodu miałam na 16 kwietnia, tego dnia zrobiłam test - i jest Maciuś.

a co do Maciusia, to kupiliśmy mu fotelik coto baby salsa, niedrogi, w promocji 299, ale sprzedawca chwalił.

witam się kochane
zrobiłam sobie chwilkę przerwy w sprzątaniu, końca co prawda nie widać i jeszcze muszę drugie pranie na dziś porozwieszać, tylko mam dylemat na balkon czy w łazience - niby nie pada, ale jakby zaczęło to bym musiała przewieszać, eh, moje niezdecydowanie to takie typowe na ciążę
olcia tulkam, ale muszę się na ciebie trochę pogniewać - dużo mnie kosztowało po twoim poście nie poryczeć się, no ale też cię rozumiem, więc już się nie gniewam
obiady mówicie macie gotowe, i posprzątane... cholewcia a ja jakaś niezdara dziś jestem, nie dość że się pokłóciłam z mężem o bałagan w domu, to jeszcze nie mogę zdobyć się na siły by ten bałagan opanować, nie mówiąc o gotowaniu

Dobry
(*) dla Aniołków....
Ja wrubliczku kochany ma w domu syf ile czasu bym nie sprzatała...Ach mam już dosc tych malych kątów :-(

reklama
Do góry