Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Biorę końską dawkę magnezu (norma 1 tabletka ja biorę 3 dziennie) więc mam nadzieję, że to nie wina braku magnezuWidocznie magnez spadł.

,to normalnie cudowne uczucie hi hi,bo dawno pospać mi nie dała w dzień. Kochana jest
:-)

w ogole mam dola i sie martwie. od przyjscia od dentysty maly nawet mnie nie smyrnal w brzuszku![]()

Skąd wy dziewczynki znajdujecie energie na sprzątanie w szafach czy malowanie okien,picasso gratuluję. Ja jestem dziś leniuch na całego,zaraz znowu mykam do wyrka,moż z małą pare bajek jeszcze obalimy;-)![]()
A energia naprawdę mu sie udzieliła hi hi:-) ale tak jest nieraz z facetami,mój dziś zaimprezował po pracy i też spi jak dzidzia ale chuch ma niewąski także byle daleko odemnie
a liczyłam na buziaka i przytulenie

w ogole mam dola i sie martwie. od przyjscia od dentysty maly nawet mnie nie smyrnal w brzuszku![]()