Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ćwiczenie na nogi super!!!Ja tydzień temu przegiełam i nie mogłam się w niedziele podnieść taki zakwasy miałam na udach ale to dobre ćwiczenie na nogi także ja pierwsza na grzybki. A właśnie moje pociechy wstały także już się szykujemy,Oliwka pierwsza gotowa i czeka bo uwielbia łazikować po lesie:-) A grzybów jest tyle że i ona znajduje:-)
Agbar witaj w klubie!! ja mam tak samo ciągle układam , sprzątam, ciasta piekę, obiadki wymyślam..i mam dużo siły i wigoru - wicie gniazda jak nic!!!:-):-):-)Ja też dziś miałam pracowity dzień i nawet mnie nie bolało wszystko jak zwykleSprzątałam aż miło. Jeśli jutro będę miała podobnie, to wyszoruję brodzik. Ale mnie natchnęło. Chyba "wicie gniazda" się zaczyna
![]()
Czy to taka poduszka w kształcie półkola?A gdzie kupowałaś taką poduszkę? i naprawdę dobrze się z nią śpi?Salomii ja ciagle spie z moja poduszka dla kobiet w ciazy. Ciagle wiec miedzy nogami mam ja.
Flicka witamy!!!!!witam:*
juz pisze cos o sobie...
jestem ALicja mam 23 latka i bede mamusia w Grudniu
mieszkam niedaleko Krakowa![]()
mamolka mi nauka jazdy szła kiepsko na początku i myślałąm, ze marny będzie ze mnie kierowca, a już mam 10 lat prawko i jestem świetnym kierowcą, lubię jeżdxić i po mieście i w trasę....także 3 mam kciuki i zobaczysz jak niebawem bedziesz śmigać:-)Za to pojeździłam dziś sobie L-eczką i mi trochę humorek się poprawił bo dzis było 100 razy lepiej jak wczorajW przyszłym tyg wyrobię jeszcze 4,5h i zapisze się na egzamin na początek października. W między czasie zrobię kolejne 3-4 h i zobaczymy.
ja nie biorę witamin - bo wyniki mam w normie, więc nie widzę potrzeby. Za to zauważyłam że znowu mnie na nabiał kręci i mięsko ( więc organizm sam wie czego w danej chwili potrzebuje). Namiętnie wcinam też kapustę kiszoną- i wszystko byłoby super gdyby nie to że "czyści" ona jelitka w ekspresowym tempie ;/
Ewunia ja biorę co 2 gi dzien Feminatal N ten różowy, i moja lekarka powiedziała że wystarczy, bo mam ok wyniki, a oprócz tego pilnuję dietki bo miałam wcześniej słabe wyniki i musiałam żelazo łykać, skonsultuj może ze sowim przy najbliższej wizycie czy powinnaś tak dużo witamin łykać, może nie ma potrzeby:-):-)No tak, ale w Feminatalu 400 są dwa rodzaje tabletek - z witaminami (różowa) i z czymś tam innym (żółta) - i te dwie biorę codziennie. Nie jest to jakiś kolosalny wydatek, więc chyba już przy tym zostanę
OKNA POMALOWANE! Jestem z siebie dumnaPrzy drugim pod koniec już mi się w głowie kręciło, ale dałam radę skończyć. Teraz czekam aż wyschną i jutro wieszanie firanek
![]()
![]()
![]()

czescwitam sie i ja... przy kawce i ciasteczku które mamusia upiekła bo ja teraz u mamusiMąż nas zostawi na tydzien a w tym czasie ma pomalowac łazienke... ciekawe czy zdarzy bo chce sobie robote podgonic pod nasza nieobecnosc
.
a ja sie dzisiaj wyspałam pieknie-zostawiłam moich i poszlam spać sama w łóżeczku-nawet na siku nie wstałam... no po prostu bajka
lwiczka udanego grzybobrania...
przyjemnej soboty zycze...
coraz ciezej cokolwiek zrobic a czas sie dluzy niemozliwie,gdzie tu do grudnia
renczysia a Twoj lekarz w jakim przyjmuje?? moze tak sie sugeruj-albo ktory najblizejW sumie kazdy ma swoje za i przeciw wiec ciezko sie faktycznie zdecydować... Moj gin przyjmuje w miejskim, tutaj chodziłam na szkole rodzenia i jakos tak zostało... A planujesz sobie "organizować" położną na poród??