reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Bodzinka z tego co mi się wydaje to ty odpoczywać miałaś! Magnez, nospa i do łóżeczka! :tak:
No miałam, miałam...tylko ja tak nie lubie odpoczywać....A jutro gin,i może sie dowiem kiedy fenoterol odstawiam, w piatek rodzinny, w sobote urodziny...Jak nie urok to przemarsz wojsk hi hi hi hi.

reklama
Hej.;-)
Ja dziś oczy na zapałki! Od 3 nie śpię:no:. Młody zaczął mi tak szczekać w nocy, że aż się wystraszyłam:szok:!!!! Nie zmrużyłam już oka, tylko pilnowałam go. Czekam aż M się zwolni z pracy i jedziemy do lekarza. Do tego dostał gorączki. Gorączka u mojego syna?? To nie do pomyślenia:no:? Bardzo rzadko gorączkuje. Jak dziś przeżyję ten dzień bez snu, nie wiem:confused:.

Hej mamuśki,
No i tak czytałam i czytałam i dopadło mnie wczoraj ledwo mogłam chodzic (ból w pachwinach) poza tym żołądek mnie bolał, myślałam że nie dam rady. Dziś juz Julia w szkole a ja na razie leżę bo tez źle się czuję.
Bodzinka ja tak jak ty najchętniej położyłabym sie w szpitalu, wtedy człowiek musi odpoczywać, a tak teraz leże i zaraz muszę wstać żeby obiad robić.
Krolcia bardzo współczuję choroby synka

witam się porannie po śniadanku :) nawet mi słoneczko za oknem świeci!
no i wracam na dobre :) ostatnio zajęłam się mężulkiem i przygotowaniem pokoju na przyjście maleństwa, a dzisiaj małż już zaczął pracę więc ja będę miała dużo wiecej czasu. oczywiście mam silne postanowienie, że zrobię pranie, posprzatam, coś ugotuję i takie tam duperele a co z tego wyjdzie to zobaczymy. musowo to muszę iść na zakupy, żeby ten mój małż miał coś na jutro do pracy do zjedzenia bo wszystko się kończy :D ale jakoś tak mi dziwnie i pusto dzisiaj bez niego. tak mi było dobrze jak się budzilam a on był obok i szykował śniadanko :D
teraz szybki prysznic i postaram się was trochę poczytać i nadrobić - na ile to będzie możliwe bo się tego uzbierało :)

Siemka brzusiaste-jeszcze :)
Wpadłam się przywitać,teraz idę się kapać,a później śniadanko i jeszcze później wizytacja :) Zdjęcia brzuszka zrobione,ale później wrzucę,buźki

Witam was laseczki:-)U mnie dzien jak co dzien, kazdy taki sam tylko data w
kalendarzu sie zmienia;-)
CandyC wielki podziw ode mnie ze masz tyle sily do tego wszystkiego, naprawde szacuneczek:tak:
Bodzinka ty sie tak kochana nie denerwuj i jednak sprobuj troche poodpoczywac.Ja wiem ze niektorzy tego nie potrafia bo ja do takich osob nalezalam ale tego da sie nauczyc.Mysl teraz o sobie i o dzidzi;-)
Lwiczka, bidulko zdaje sobie sprawe co przezywasz, powiem ci dla mnie takie ciche dni sa gorsze od klotni i drazyla bym dopoki by ze mna na powaznie nie porozmawial.Bo to przeciez mezczyzni powinni kolo nas teraz skakac a nie my kolo nich.Zycze ci duuuuzo sily;-)
Antalopka mnie wczoraj tez glowa tak lupala ze myslalam ze zwariuje:-(Mam nadzieje ze to nie cisnienie...

Aleście naprodukowały:pppp Witam;)
Ja po badankach, dopiero do sniadanka zasiadam....idę troche nadrobić ...ale to chyba niemożliwe:///

Witajcie!

No sporo wczoraj napisałyście...może uda mi się nadrobić bo dziś dzień raczej w domku odpoczywanie.
Wybieram się na małe zakupy i wracam Was nadrabiać:)
Coraz częściej łapią mnie takie smutne momenty,że mi smutno- bez konkretnej przyczyny...ale takie to już pewnie uroki;)

Buziaki dla WAS i miłego dnia!

reklama
hej babonki :)

wstaje rano na fenoterol a tu mgłaaaaa taaka wielka ... juz myslalam ze bedzie zimno a tu piekne sloneczko pozniej mnie obudzilo lookajac mi do lozka :)
tez dzisiaj mialam isc na wyniki ale ta mgla mnie zniechecila. z reszta mezu poszedl dzis do pracy wczesniej wiec jutro jade kurka mialam co tydzien wyniki robic a tym czasem jutro bedzie 2 tydzien bbrrr... no nic ae trzeba w ogole znow mnie sedziec dlonie zaczely i stopy :/ mam nadzieje ze wyniki sie nie podwyzszyly.
jestem po sniadanku ide sie myc troche ogarnac i poszukac jakis dobrych lokat
buziaczki i milego dzionka!!! :)

Do góry