No miałam, miałam...tylko ja tak nie lubie odpoczywać....A jutro gin,i może sie dowiem kiedy fenoterol odstawiam, w piatek rodzinny, w sobote urodziny...Jak nie urok to przemarsz wojsk hi hi hi hi.Bodzinka z tego co mi się wydaje to ty odpoczywać miałaś! Magnez, nospa i do łóżeczka!![]()
reklama
krolcia
Fanka BB :)
Hej.;-)
Ja dziś oczy na zapałki! Od 3 nie śpię
. Młody zaczął mi tak szczekać w nocy, że aż się wystraszyłam
!!!! Nie zmrużyłam już oka, tylko pilnowałam go. Czekam aż M się zwolni z pracy i jedziemy do lekarza. Do tego dostał gorączki. Gorączka u mojego syna?? To nie do pomyślenia
? Bardzo rzadko gorączkuje. Jak dziś przeżyję ten dzień bez snu, nie wiem
.
Ja dziś oczy na zapałki! Od 3 nie śpię

Hej mamuśki,
No i tak czytałam i czytałam i dopadło mnie wczoraj ledwo mogłam chodzic (ból w pachwinach) poza tym żołądek mnie bolał, myślałam że nie dam rady. Dziś juz Julia w szkole a ja na razie leżę bo tez źle się czuję.
Bodzinka ja tak jak ty najchętniej położyłabym sie w szpitalu, wtedy człowiek musi odpoczywać, a tak teraz leże i zaraz muszę wstać żeby obiad robić.
Krolcia bardzo współczuję choroby synka
No i tak czytałam i czytałam i dopadło mnie wczoraj ledwo mogłam chodzic (ból w pachwinach) poza tym żołądek mnie bolał, myślałam że nie dam rady. Dziś juz Julia w szkole a ja na razie leżę bo tez źle się czuję.
Bodzinka ja tak jak ty najchętniej położyłabym sie w szpitalu, wtedy człowiek musi odpoczywać, a tak teraz leże i zaraz muszę wstać żeby obiad robić.
Krolcia bardzo współczuję choroby synka
witam się porannie po śniadanku
nawet mi słoneczko za oknem świeci!
no i wracam na dobre
ostatnio zajęłam się mężulkiem i przygotowaniem pokoju na przyjście maleństwa, a dzisiaj małż już zaczął pracę więc ja będę miała dużo wiecej czasu. oczywiście mam silne postanowienie, że zrobię pranie, posprzatam, coś ugotuję i takie tam duperele a co z tego wyjdzie to zobaczymy. musowo to muszę iść na zakupy, żeby ten mój małż miał coś na jutro do pracy do zjedzenia bo wszystko się kończy
ale jakoś tak mi dziwnie i pusto dzisiaj bez niego. tak mi było dobrze jak się budzilam a on był obok i szykował śniadanko 
teraz szybki prysznic i postaram się was trochę poczytać i nadrobić - na ile to będzie możliwe bo się tego uzbierało
no i wracam na dobre
teraz szybki prysznic i postaram się was trochę poczytać i nadrobić - na ile to będzie możliwe bo się tego uzbierało
U
użytkowniczka r
Gość
Siemka brzusiaste-jeszcze 
Wpadłam się przywitać,teraz idę się kapać,a później śniadanko i jeszcze później wizytacja
Zdjęcia brzuszka zrobione,ale później wrzucę,buźki
Wpadłam się przywitać,teraz idę się kapać,a później śniadanko i jeszcze później wizytacja
Witam was laseczki:-)U mnie dzien jak co dzien, kazdy taki sam tylko data w
kalendarzu sie zmienia;-)
CandyC wielki podziw ode mnie ze masz tyle sily do tego wszystkiego, naprawde szacuneczek
Bodzinka ty sie tak kochana nie denerwuj i jednak sprobuj troche poodpoczywac.Ja wiem ze niektorzy tego nie potrafia bo ja do takich osob nalezalam ale tego da sie nauczyc.Mysl teraz o sobie i o dzidzi;-)
Lwiczka, bidulko zdaje sobie sprawe co przezywasz, powiem ci dla mnie takie ciche dni sa gorsze od klotni i drazyla bym dopoki by ze mna na powaznie nie porozmawial.Bo to przeciez mezczyzni powinni kolo nas teraz skakac a nie my kolo nich.Zycze ci duuuuzo sily;-)
Antalopka mnie wczoraj tez glowa tak lupala ze myslalam ze zwariuje:-(Mam nadzieje ze to nie cisnienie...
kalendarzu sie zmienia;-)
CandyC wielki podziw ode mnie ze masz tyle sily do tego wszystkiego, naprawde szacuneczek

Bodzinka ty sie tak kochana nie denerwuj i jednak sprobuj troche poodpoczywac.Ja wiem ze niektorzy tego nie potrafia bo ja do takich osob nalezalam ale tego da sie nauczyc.Mysl teraz o sobie i o dzidzi;-)
Lwiczka, bidulko zdaje sobie sprawe co przezywasz, powiem ci dla mnie takie ciche dni sa gorsze od klotni i drazyla bym dopoki by ze mna na powaznie nie porozmawial.Bo to przeciez mezczyzni powinni kolo nas teraz skakac a nie my kolo nich.Zycze ci duuuuzo sily;-)
Antalopka mnie wczoraj tez glowa tak lupala ze myslalam ze zwariuje:-(Mam nadzieje ze to nie cisnienie...
Aleście naprodukowałyppp Witam
Ja po badankach, dopiero do sniadanka zasiadam....idę troche nadrobić ...ale to chyba niemożliwe:///
powodzenia hehe mi się chyba nie uda nadrobić. staram sie jak mogę ale musialabym pół dnia siedzieć i czytać tylko
agaj44
Fanka BB :)
Witajcie!
No sporo wczoraj napisałyście...może uda mi się nadrobić bo dziś dzień raczej w domku odpoczywanie.
Wybieram się na małe zakupy i wracam Was nadrabiać
Coraz częściej łapią mnie takie smutne momenty,że mi smutno- bez konkretnej przyczyny...ale takie to już pewnie uroki
Buziaki dla WAS i miłego dnia!
No sporo wczoraj napisałyście...może uda mi się nadrobić bo dziś dzień raczej w domku odpoczywanie.
Wybieram się na małe zakupy i wracam Was nadrabiać
Coraz częściej łapią mnie takie smutne momenty,że mi smutno- bez konkretnej przyczyny...ale takie to już pewnie uroki
Buziaki dla WAS i miłego dnia!
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej babonki 
wstaje rano na fenoterol a tu mgłaaaaa taaka wielka ... juz myslalam ze bedzie zimno a tu piekne sloneczko pozniej mnie obudzilo lookajac mi do lozka
tez dzisiaj mialam isc na wyniki ale ta mgla mnie zniechecila. z reszta mezu poszedl dzis do pracy wczesniej wiec jutro jade kurka mialam co tydzien wyniki robic a tym czasem jutro bedzie 2 tydzien bbrrr... no nic ae trzeba w ogole znow mnie sedziec dlonie zaczely i stopy :/ mam nadzieje ze wyniki sie nie podwyzszyly.
jestem po sniadanku ide sie myc troche ogarnac i poszukac jakis dobrych lokat
buziaczki i milego dzionka!!!
wstaje rano na fenoterol a tu mgłaaaaa taaka wielka ... juz myslalam ze bedzie zimno a tu piekne sloneczko pozniej mnie obudzilo lookajac mi do lozka
tez dzisiaj mialam isc na wyniki ale ta mgla mnie zniechecila. z reszta mezu poszedl dzis do pracy wczesniej wiec jutro jade kurka mialam co tydzien wyniki robic a tym czasem jutro bedzie 2 tydzien bbrrr... no nic ae trzeba w ogole znow mnie sedziec dlonie zaczely i stopy :/ mam nadzieje ze wyniki sie nie podwyzszyly.
jestem po sniadanku ide sie myc troche ogarnac i poszukac jakis dobrych lokat
buziaczki i milego dzionka!!!
Podziel się: