Elena
Grudniówka 2010
sarka to taka maść jest i trzeba posmarować obficie wcześniej
30 minut wcześniej. Jest to maść do znieczulenia miejscowego. Kosztuje około 30 zeta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
sarka to taka maść jest i trzeba posmarować obficie wcześniej
Do tego czuje sie strasznie nerwowo...
Nie wiem co jest ale żołądek mnie boli i mam "kluche'...Jak przed egzaminem albo stresującą sytuacą i nie umiem tego opanować:--
-
-(
jest okWiem, że pora obiadowa, ale chciałabym poruszyć temat kupowyDziś była kupa dużo bardziej zwarta niż zwykle. Jeszcze nie taka "dorosła", ale już nie tak wodnista jak kiedyś. Możliwe, że to warzywka już tak działają? Franka brzuch nie boli, nic go nie męczy, kupę strzela bez problemu. Więc chyba ok?
![]()
No właśnie kochana nie bardzo wiem...Może po prostu gorszy dzień ?? Za oknem ciemno, ja się ostatnio nie wysypiam..Mam wrażenie, że stanie sie COŚ zlego...Pewnie brak słońca i siedzenie w domu tak na mnie dziala....Co się dzieje?Czym się nerwujesz niunia? :-(
No właśnie jak to jest z tymi szczepionkami? Słyszałam, że jeśli dziecko pozostaje w domu, nie ma kontaktu z innymi dziećmi to można szczepić je później... Myślałam żeby szczepić Krzysia jak bedzie miał rokgufi ja raczej na to nie szczepię
Nie no padłamha ha ha. I od razu humorek mi sie lekko poprawiłTo w sumie fajnie, bo trudniej tym kupom wylecieć z pieluszki jak mają taką konsystencję
Bodzinka, zbieraj się i wpadaj do KrakowaRobię właśnie cannelloni ze szpinakiem i tuńczykiem, to wszamiemy, a potem skoczymy na spacer nad Wisłę - i wszystkie smutki Ci miną jak zobaczysz na smoku wawelskim tabliczkę "Wyślij SMS o treści "SMOK", a smok wawelski specjalnie dla Ciebie będzie ziać ogniem"
![]()