hałabała ja nie mówię o letroxie, a raczej o innych hormonach, czy brałaś kiedyś inne? np tabletki antykoncepcyjne? chociaż to tylko moja hipoteza, bo kiedyś przeczytałam w jednej ulotce z hormonalnym lekiem, szczerze nawet nie pamiętam którym że mogą wystąpić na twarzy przebarwienia, plamy aktywujące się od alkoholu, słońca czy stresu, więc wydedukowałam że plamę którą mam na stale na twarzy ale widoczną pod wpływem ww czynników, to mam po tych lekach... ale jak mówiłam lepiej byś powiedziała skonsultowała to z endokrynologiem
Asia może nic się nie stanie po tym jednym razie z tą solą, a w sprawach damsko męskich to cię bardzo rozumiem, widzę jak mój męzu wije się przede mną z tęsknoty przytulania się a u mnie upławy od Wielkanocy, i szkoda mi się go robi i złość, bo zaczęłam krwawić po ostatnim naszym zbliżeniu, i właśnie boję się czy coś tam w macicy się nie naruszyło, chociaż lekarz stwierdził że to tylko gruba śluzówka która tak długo się złuszcza, ale jeśli będzie to jeszcze dalej się ciągnąć będę musiała poddać się zabiegowi