reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Dołączam do grona miłośników rampersów ;) Rewelacja na lato :) Mamy niestety tylko 2 sztuki i są non stop w użyciu ;) A mój Mąż jest miłośnikiem tej nazwy ;)

Witam po krótkiej przerwie. Sprzątanie zakończone, Hubert na spacerze z ciocią, więc mam chwilę dla siebie. Mieliśmy mieć gości na miniparapetówce, ale się nie zgrali i nie przyjechali. Także napiszę parę słów i zmykam na wyżerkę ;-)
Mieszkanie wyremontowane w końcu. Nie obyło się bez wpadek i problemów, ale od 1 czerwca mieszkamy już na swoim ( i banku ;-)) mieszkaniu. Zaraz wstawię kilka fotek, jeżeli nie macie nic przeciwko, żeby pochwalić się efektem naszej pracy. Hubertowi pierwszego dnia tak się podobało, że wcale nie spał tylko śpiewał cały dzień nam i uprzyjemniał sprzątanie i rozpakowywanie. Jestem bardzo zadowolona z wyniku remontu, teraz został mi miesiąc żeby nacieszyć się mieszkaniem i wolnością, bo od lipca do pracy. Także od jutra całymi dniami spacerujemy z Hubertem.
Salon - pieniek to prowizoryczny stolik, będzie szklany
100_3362.jpg100_3361.jpg100_3360.jpg
pokój Huberta
100_3373.jpg100_3372.jpg
No to się pochwaliłam teraz idę jeść ;-) Jutro wszystko nadrobię.
Buziaki dla Maluszków

Hubert ma już nawet krzesło obrotowe w pokoju? Nic tylko pójść do szkoły :)
Franek się solidaryzuje, bo ma w swoim pokoju jedną ścianę też zieloną :) Pozostałe dwie są niestety tylko żółte, a czwarta to szafa - ale ją Pucuś najbardziej lubi, bo dwa panele to lustra - a on lubi oglądać "chłopczyka" :)

No i niby padało u nas, a dalej taka duchota, że się wszystko klei. A to dopiero początek czerwca. Masakra...

i ja sie witam po swoch dniach przerwy. wyciete z zyciorysu przez zeba :( dalszy ciag leczenia kanalowego - zab niestety jest w srednim stanie i chcieli mi wlozyc antybiotyk do niego, ale ja przeciez karmie, a Alicja butli wogole nie je!!!! wiec skonczylo sie na opatrunku, ale jesli bedzie bolal, to i tak bede musiala brac doustnie ... modle sie, zeby tak nie bylo, bo wtedy z mojego chudego dziecka juz nic nie zostanie :((((

i jeszcze do tego mam chyba alergie, bo leb mi peka, z nosa sie leje i oczy szczypia. normalnie zyc nie umierac ...

buzc - fajnie, ze juz po remoncie i na swoim :)

ja tez lubie rampersy, ale niestety zadnego nie mam :/ jak wyjezdzalam nad morze, to byla zima, a jak wrocilam lato i moje dziewczyny maja jeszcze nieskompletowana garderobe. jutro wlasnie ajde na zakupy dzieciece z sasiadka, ktora ma 40% rabatu do cubusa :D

reklama
Ja też dołączę do miłośniczek rampersów. Lubię je zwłaszcza jako piżamkę. I też niestety mam tylko 2 sztuki :-( I lubię też takie 2 w jednym - body + sukienka, ale tego z kolei tylko jedną sztukę posiadam :-( Muszę uzupełnić szafę Gwiazdy - Małżon nie będzie zachwycony ;-)

Buzc - sympatyczne mieszkanko. I Hubcio już ma swój kącik. U nas pokój Idulli ciągle pusty (poza gondolką i fotelikiem samochodowym, które się tam kurzą nie ma nic). Musimy w końcu zamówić szafę, no i przenieść łóżeczko. Jakoś nam się nie spieszy :-) I też się nad zielonym zastanawiam. Ściany są żółto-błękitne, rolety zielone, więc szafa będzie albo zielona, albo ciemno-niebieska.

Do góry