• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hej.;-)
Dzisiaj znów wyprawa po sklepach nas czeka. Wczoraj sobie uzmysłowiłam, że starszak nie ma nic wyjściowego na te chrzciny, a chcemy iść do fotografa na rodzinne zdjęcie, więc wypadałoby, żeby miał coś innego niż dresy:dry:. Chyba jakieś dżinsy mu w końcu kupię, żeby były na jakieś takie okazje.

Bodzinka
a piguła podejrzewam nie chciała jej wpuścić bo mieli poślizg a dzięki jej spóźnieniu poślizg się zmniejszył. Byście widzieli minę pielęgniary i takich dwóch matek jak ta młoda wychodząc z gabinetu, głośno do swojego malca powiedziała "widzisz Michaś są jeszcze ludzie na tym świecie".:laugh2:

reklama
Hej.;-)
Dzisiaj znów wyprawa po sklepach nas czeka. Wczoraj sobie uzmysłowiłam, że starszak nie ma nic wyjściowego na te chrzciny, a chcemy iść do fotografa na rodzinne zdjęcie, więc wypadałoby, żeby miał coś innego niż dresy:dry:. Chyba jakieś dżinsy mu w końcu kupię, żeby były na jakieś takie okazje.

Bodzinka a piguła podejrzewam nie chciała jej wpuścić bo mieli poślizg a dzięki jej spóźnieniu poślizg się zmniejszył. Byście widzieli minę pielęgniary i takich dwóch matek jak ta młoda wychodząc z gabinetu, głośno do swojego malca powiedziała "widzisz Michaś są jeszcze ludzie na tym świecie"
.:laugh2:

Pewnie BEZCENNA ;-)
Mamolka przykro mi :-(

Hejka!
Ja dzisiaj mega niewyspana - Dzidziolina postanowiła ogłosić pobudkę o 6 :wściekła/y:Udało nam się jeszcze przedrzemać do 7, ale potem zapaszek kupy doszedł do naszych nozdrzy i trzeba było wstawać.

Mamolka - dużo zdrówka

Ewa - też oglądaliśmy ten film. Niestety siedzieliśmy na krzesełkach, więc nie dało się zasnąć ;-) Musieliśmy więc zastosować bardziej radykalne rozwiązanie - wyłączyć komputer.

Buu! Pogoda letnia, a mój Dzidziolinek usmarkany cały i na dodatek kaszleć zaczyna... Chyba powinnam przed weekendem wybrać się z nim do lekarza. No i będziemy musieli odwołać plany grillowe nad jeziorkiem. Buu!

Hejka!
Ja dzisiaj mega niewyspana - Dzidziolina postanowiła ogłosić pobudkę o 6 :wściekła/y:Udało nam się jeszcze przedrzemać do 7, ale potem zapaszek kupy doszedł do naszych nozdrzy i trzeba było wstawać.

Mamolka - dużo zdrówka

Ewa - też oglądaliśmy ten film. Niestety siedzieliśmy na krzesełkach, więc nie dało się zasnąć ;-) Musieliśmy więc zastosować bardziej radykalne rozwiązanie - wyłączyć komputer.

ehhh zazdroszcze takich pobudek- u nas pobudki między 4-5:45 nie wiem co im się porobiło, po 1-2 h zabaw dosypiają

Bodzinka[/B] a piguła podejrzewam nie chciała jej wpuścić bo mieli poślizg a dzięki jej spóźnieniu poślizg się zmniejszył. Byście widzieli minę pielęgniary i takich dwóch matek jak ta młoda wychodząc z gabinetu, głośno do swojego malca powiedziała "widzisz Michaś są jeszcze ludzie na tym świecie".:laugh2:
dla takich chwil i tekstów warto żyć ;>

ja bym wolała wstać o 5 czy 6 niż wstawać co godzinę
a jak Adaś pada nad ranem umęczony nocą to wstaje Kaja i du-pa

Mamolka - dla mnie to masakra, bo Gwiazda zazwyczaj śpi do 8, czasem nawet do 9. A wczoraj dodatkowo zabalowaliśmy wieczorem - poszliśmy spać ok 2, bo oglądalismy dokument o amerykańskich więzieniach dla Irakijczyków. Masakra!

reklama
(...)I będę robiła wszystko, żeby Franek i nasze pozostałe przyszłe dzieci wiedziały, o co w tym dniu chodzi, a nie czekały na prezenty. Czy się uda? Zobaczymy... (...)
(...) I szczerze mówiąc miałabym daleko gdzieś "co ludzie powiedzą". Trzeba się uczyć uodparniać na takie teksty, bo inaczej człowiek będzie się bał palcem ruszyć z obawy przed tym, żeby to kogoś nie uraziło.(...).
Popieram w 100%

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry