reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ja mogę go wziąć na kilka dni lub dłużej.Kciukasy żeby nie zaraził się &&&

tak łatwo nie oddam :-Dale szczerze muszę radykalnie ograniczyć ich kontakty- na szczęście Olkowi nie tulanki w głowie

jezu - jeszcze 9 zastrzyków przed nami- on tak płakał że aż mnie ciary przechodzą po plecach na myśl o kolejnych:-(

reklama
Dzień dobry:tak:
widzę że się trochę chorobowo na wątku zrobiło:no: niedobrze......wszystkich dzieciaczkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka....niech te choróbska idą a kysz:confused:
My dziś też wizytę w przychodni zaliczyłyśmy:confused: najpierw z Martynka byłam o 8.00 u ortopedy...po dysplazji nie ma śladu:tak: a potem w sam gorąc czyli na 12.30 miałam wizytę w przychodni bo coś mi Martynia z Amandzią pokasływać zaczęły do tego strasznie maleńka się za uszka szarpała i myślałam że może zapalenia ucha sie nabawiła:no: na szczęście nie a kaszel hmm...pani doktor podejrzewa że to przez ulewające się jedzonko...i tym sposobem wyszłam z ze skierowaniem do alergologa.... jeszcze tam z Martini nie byłam:dry:
Z Amandą niby osluchowo wszystko w porzadku ale po niedzieli mamy kontrolnie analize moczu wykonać tak na wszelki wypadek:tak:

A w ogóle to się dziś bardzo zbulwersowałam ponieważ gdy poszłam do przychodni było już 12.20 a tu jeszcze ludzie z 11.30 nie weszli :szok:kulturalnie się zapytałam kto na ktorą godzinę ma przede mną były dwie starsze babki i jeden facet a po nich miałam wchodzić ja z dziewczynkami na 12.30 i po mnie pani z chłopczykiem i dość pokaźnym brzuszkiem:cool: wiec mówię do tych moherów ze ta pani wchodzi pierwsza a te z durnym zapytaniem a dlaczego:szok: więc im odpowiedziałam że kultura tego wymaga. ze się ciężarnym usypuje i wyobraźcie sobie ze spojrzeli na mnie jak na nawiedzoną i ta pierwsza starucha (uwaga bo uwierzę że coś jej dolegało:wściekła/y:)pędem poleciała do gabinetu żeby tylko nie ustąpić:wściekła/y: pozostałe dwie osoby też nie okazały grama kultury.... a to niby młodzież nie umie sie zachować....ale jak ma umieć dobrze postępować skoro uczy sie od starszych:wściekła/y:.
Na wizycie też na ten temat z panią doktor pogadałam między osłuchiwaniem jednej i drugiej bo wchodziłam ostatnia więc nikt się na zewnątrz nie denerwował że za długo siedzę:cool2:

Ostatnia edycja:
Aluśka, aż mi się przypomniało stanie w ponad godzinnych kolejkach na czczo do badań krwi w ciąży :/ Jak sobie pomyślę, że za rok czeka mnie to samo, ale z Frankiem na ręce, to mi się słabo robi...:/

Franek znalazł gryzak doskonały - sudokrem. Dziąsła pięknie wbijają się w pudełko :/

Mamolka za 20 minut sprawdź pocztę;-)
a byłaś na aktywnych mamach trochę fotek jest:cool2: i nawet sie na nich załapałyśmy:-D:-D
Ewa fajnie ze juz udalo Ci sie wykonać zlecenie:tak::tak:
dobry gryzaczek sobie Franek wymyślił:-D:-D...u nas nadal ząbków brak:cool:
Bodzia najlepszy okres "ja siama.. ja siama":-D:-D;-)
Cwietka może Ide tak ta pogoda wymęczyła że Ci dłużej śpi:cool2:

Cwietka może Ide tak ta pogoda wymęczyła że Ci dłużej śpi:cool2:

Ale u nas dzisiaj nie ma upału. Chyba, że zmęczenie pogodą przyszło z dwudniowym opóźnieniem :-D

A takie mohery mnie też wkurzają. I najczęściej się wpychają w kolejkę - tzn. mają wizytę na jakąś godzinę, ale przychodzą sobie kiedy chcą, na zasadzie: kto pierwszy, ten lepszy.

Ewa - też mnie to czeka za jakiś czas, ale jeszcze z mężem, bo ja na badanie krwi sama nie pójdę, bo lubię sobie zemdleć. Masakra będzie - już się zastanawiam, jak przekonać gina, że ja nie muszę wcale tych badań robić.

Ewa a ja ci juz zazdroszcze:tak::-)
Mamolka trzymam kciuki byscie dali rade wytrzymac serie tych zastrzykow i oby szybko synus wydobrzal:tak:

Aluska a co do historii w przychodni to brak slow:no:A dziwia sie mlodziezy ze nie wychowana.A skad niby maja brac przyklad wrrrrrrrrrrrr.

Sorki ze osobny post ale nie moge edytowa nie wiem czemu:confused:

reklama
Do góry